Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    01. Ožujak 2018. 10:21

yra

EveM

Ullala Yra, fakat je spusten! Pa ti neces morati ni tiskari- beba ce pokucati i izaci☺️😂

Po principu: "Jel' me netko tražio?"

Baš si me nasmijala!

Hahaha super!!! 

Frajla
    01. Ožujak 2018. 10:23

Ina i Ivana, dobro dosle 😘
    Ajme cure danas stvarno nemate milosti, dok procitam jednu stranicu vi napisete dvije nove, a ipaj mi je predzadnji dan na poslu, nebi trebala toliko zabusavati 🤣
    Bušice su svim divne
    Slabo sam sta zapamtila osim da se Honey udaje - čestitam 🎉
    I da je panda bolna, zelim brzo ozdravljenje

• ita87
    01. Ožujak 2018. 10:24

Gumbek

Ja cekam kod ginekologa, pregled i doznaku.
    Vec mi babac neki dignuo tlak u nebesa. Sjede tri trudnice i neka mlada curkica, baba od 200 godina dolazi i kaze da se njoj zuri, da nije bila 20 godina na pregledu. Mislim si ak nisi bila 20godina nemoras jos ni iduca 2 sata.
    Jedva cekam da sestra vrata otvori haha

Bar baba ima svo vrijeme svijeta 😁
    Sretno na pregledu! 

panda102
    01. Ožujak 2018. 10:25

Ita je nasla svog idola ❤️❤️❤️❤️😂😂😂😂
     Proudy kako te ne stiscu te hlace il je to samo za alikanje. Mene ubi dole taj pojas. Ne mogu sjest ni minut. Inace krasna i bez osmijeha 🧐🧐🧐😍😍😍😍
    Yra ti si kraljica. Tako je i moja mama nosila brata u 9mjesecu u rukama bukvalno tako nisko je nosila. 
    Gumbek samo agresivno hahahaha
    Litta odoh si jednu napravit hahahahah

• Litta
    01. Ožujak 2018. 10:26

Gumbek

Ja cekam kod ginekologa, pregled i doznaku.
    Vec mi babac neki dignuo tlak u nebesa. Sjede tri trudnice i neka mlada curkica, baba od 200 godina dolazi i kaze da se njoj zuri, da nije bila 20 godina na pregledu. Mislim si ak nisi bila 20godina nemoras jos ni iduca 2 sata.
    Jedva cekam da sestra vrata otvori haha

hahaha, tako je meni jedna kad sam išla vaditi krv.. stojim pred vratima a ona se gura da joj se žuri, pa ju je dečko koji mi je vadio krv oprao da će prvo uzeti trudnicu ionako, bez obzira na red.. onda se išla ispričavati jer su ju svi ružno pogledali.. da je lijepo pitala ja bih ju još i pustila..

• ita87
    01. Ožujak 2018. 10:26

Ina i ivana i ostale kojih nije bilo na klokanici, pa gdje ste vi dosad?? 😀
    Dobrodosle sve nove zenske

01. Ožujak 2018. 10:29

panda102

Proudy kako te ne stiscu te hlace il je to samo za alikanje. Mene ubi dole taj pojas. Ne mogu sjest ni minut. Inace krasna i bez osmijeha 🧐🧐🧐😍😍😍😍
    Yra ti si kraljica. Tako je i moja mama nosila brata u 9mjesecu u rukama bukvalno tako nisko je nosila.
    Gumbek samo agresivno hahahaha
    Litta odoh si jednu napravit hahahahah

Panda,  sestro,  to su tajice 😂😂😂😂
    Traperice samo za doktora oblacim 🤣
    Hvala 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

01. Ožujak 2018. 10:30

ita87

Ina i ivana i ostale kojih nije bilo na klokanici, pa gdje ste vi dosad?? 😀
    Dobrodosle sve nove zenske

Daaa,  gdje ste do sad? Dobrodosle! 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    01. Ožujak 2018. 10:30

panda102

Konacno se javila neka zbog koje vise nemam griznju savjesti 😂😂😂
    Curke s busama, sta ste zabrijale, super izgledate 🤩🤩🤩

Frajla
    01. Ožujak 2018. 10:31

Ja stvarno neznam gdje se tim babama uvjek zuri. Pa svi znamo d se kod doktora cek (ako nije privatno), ja se unaprijed pripremim na to, psihicki i fizicki, a one tek nemaju nekog posla.
    Jedino kod svog opce prakse znam nazvati i pitati kad mogu doci da budem brzo jer mi je blizu posla, pa to odradim pod pauzom, al onda sestra izade po mene, babci nemaju sanse prigovarati 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.