Jutro...dobrodosle nove curke...evo proudy na 27😲😲😲😲
Citam vas al vas nikako ulovit ni za glavu ni za rep...taman hocu nekaj iskom.i pojave se 3 nove stranice...hahahaa...al super je to
Jedva cekam lijepo vrijeme, dosta ove sljivetine
Pregled 06.03...imam filing da sam cijelu trudnocu bila 2 puta kod doktora😅😅😅😅
Honey prekraano za svadbicu, cestitam od srca...ja ko i gumbek...nije bilo ni buketa i klanja torte i bas je bilo extra romanticno
Mah mah svima😗😗😗😗😗

Honey čestitam ❤
Nove curke dobro dosle 😘
Citam sve redom od jucer i na krajubsam zapamtila samo da se Honey udaje i da Gumbek ima velike sise hahahah, tome sam se bas nasmijala 😂😂😂
Ja sam i dalje na istom broju ali su sada ipak malo popunjenije sto me veseli..
Jucer sam na pilatesu dobila nekakav dvd od udruge roda o dojenju- bas cu ga danas pogledati pa javiti ako je ista korisno

Wow Zrinchy lijep stomak…a i sise 😂😂😂
Ajme sad kad sam napisala shvatila sam da sam u 32tt a ja jos nista nisam krenila kupovat ni pripremat za bolnicu…trš
hahahaha Sema pa ti si 4 tjedna trudnija i duplo manja od meneee divna ti je buškica <3

[/url
Jutro cure. Evo ja od jutra u nekom pokretu, vani kod mene - 11. Kad sam sjela u auto mislim da mi se pipi sledila isti cas. A ko za drek uzela kaput na koji ne nosim sal jer ima veliki ogronmni ovratnik, bar da sam imala sal pa stavila pod rit.
Jutro!
Zrinchy i Sema - bas su vam lijepe buše😀
Ja sa sisama u i izvan trudnoce nemam se cim pohvalit. 😂
Sema- ja jucer stavila par stvari u torbu a M pita za sta sam ja to stvari spakirala...😂aaaa
Inace evo i nas s punih 36tt

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Dobro jutro cureeeew
Ja ostala kod kuce. Poslala da sam bolesna...ne mogu nigdje pod temperaturom.
Divne ste sve. Vidi trbuscica 😜😜😜
Zrinchy se opet nesto bedira. Nisi debela zeno shvati!!? Kad dolazi muz ne prija ti samoca 🤔

EveM, divnaa blizi se termin 😊
Ja samo izvadila torbu pa me M pitao gdje ja to idem, reko cekam trenutak za bijeg hahaha
Gumbek kod mene pokazuje -16 pa mi se ni ne izlazi van, a moram u HZZO, bila jucer pa mi je falio R1 jer su mi u firmi dali pogresno...ne znas tko je tu lud

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji