Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    20. Kolovoz 2017. 14:29

Mi smo kod prvog imali temperaturu do 38 cca negdi ništa strašno. A što se same vrućine tiće možda ne bi gledala toliko na to, ali uz to kašlje (pokupila je prehladu očito) pa dok ne bude skroz zdrava ne planiram.

rose90
    20. Kolovoz 2017. 16:51

Mi smo naručeni 28.08 za drugu dozu, prvu je primio 26.06, isto bilo jako vruće, nije bilo nikakve reakcije. 

DixaPixa
    22. Kolovoz 2017. 21:39

Bitno samo da je zdravo dijete. Mi još nismo primili drugu dozu 6u1, al nakon prve nije bilo reakcije  Jel kod vas naplaćuju? Čula sam da kao nek pedijatri nude kao kvalitetnije cjepivo uz nadoplatu, pa mi nije jasno. Moja pedica nam nije ništa rekla u vezi toga.

23. Kolovoz 2017. 08:58

Nije nam nista spomenula nasa, niti naplatila. A da neki pedijatri to i rade ne bi se cudila..
    Jeste probali kolut? 😄

• Ketika
    23. Kolovoz 2017. 13:09

Bok mame 😊
    Evo mi smo imali gadnu noc i bogme cijeli dan. Nije prestao cendrati nemam pojma sta mu je..nista mu ne pase.
    Mi smo se kupali u moru kada su bile one gadne vrucine i more je bilo 100 stupnjeva. Malac obozava bilo koju vrstu vode bila topla ili hladna nije ga briga 😁
    Mi smo odgodili cijepljenje radi ljetovanja i vrucina i idemo sada u 9 mj tek prvu dozu primiti samo mi nije jasno zasto sada daju koktele prije su davali normalno cjepivo a to 5 u 1 si mogao ali ako ga platis. Uglavnom nisam sretna ali sta da radim....
    Moram kod pedijatrice jer ovdje gdje jesam jedva postoji dr opce prakse a kamoli pedijatar. Mali ima to udubljenje na potiljku i nije mala fontanela pa se ja nadam da je to samo takav oblik glave i da ce se to izravnati kako glava raste. Inace sam hipohondor pa ispaljujem oko toga vec 3 tjedna muz ce me na mars katapultirati. Googlala sam i nigdje se ne spominje tako nesto pa se tjesim jer po google za sve sto upises se umire, a to se nigdje ne spomije pa ni u negativnom kontekstu.
    Uglavnom umorna sam kao pas 😣

DixaPixa
    24. Kolovoz 2017. 21:59

Također prijavljujem umor! Probali smo kolut danas i moram reći da je malo nezgodan, nekako kao da ipak može iskliznuti iz njegq jer mu je faca bila skroz priljubljena za kolut. Mislim da je malo veći da bi bolje funkcioniralo.
    Ketika jesu možda zubeki? A si zvala svoju pedicu i kaj je ona rekla?

Trancie
    25. Kolovoz 2017. 16:31

Moguće je da su već zubi... a ako je oko 6 mjeseci može biti i skok u razvoju. Tako bar kažu ;-) Jel tko ima kuhalo na paru ? Ja se mislim uzeti pa vagam izmedju Aventovog 4u1 i Beaba babycook ? Skroz mi se praktično ćini to.

31. Kolovoz 2017. 14:23

Pozdrav mame, kako ste? 
    Kako napredujete, jeste obavili cijepljenje? Ima li zubića? 😊 Kod nas jos nema aliii...krenuli smo dohranom! 🍏🍌🍑😀Zabavljamo se, zaprljamo ali nesto i popapamo 😁 ja nisam mislila kupovati neka posebna kuhala, za kuhanje na pari cu koristiti one obicne nastavke za lonce, da ih konacno i upotrijebim 😂

Trancie
    06. Rujan 2017. 20:13

Evo mi smo dobili prvi zubic. Jutros sam ga napipala 😎 Beba cak nije posebno ni grintava bila sto ke super!! Sad idemo dalje!!! S dohranom planiram lagano krenuti za 10 tak dana pa cemo vidjeti. S cim si krenila prvo povrce ili!? Ja planirala prvo tikvicu pa onda mozda palentu iza toga.

07. Rujan 2017. 12:10

Super za zubić! 
    Ja sam krenula s jabukom iako znam da je preporuka povrće da ga ne bi odbijali nakon što probaju voće. Ali jabuka mi se činila kao dobra namirnica za početak. Nakon toga sam mrkvu, pa žitarice. Dobro je prihvatila sve što smo dosad probali i nije odbijala povrće. Samo žitne kašice ne voli bas, prolaze jedino ako su u kombinaciji s voćem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani