Moj se isto budi 2 puta po noći, počne mlatarat glavom i mahnito tražit ciku..meni izdrživo. Isto buđenje u 7h..A evo krenuo nam i prvi zubić! Ja sam s dohranom mislila krenut kad navrši 6mj, a ovisi ako počne prije pokazivati znakove interesa, možda ću i malo prije.

Moja sve trpa usta ali nista jos od zubica 😊 Dobro je dok se probudi pa odmah nakon jela zaspe ali mi imamo epizode budnoati po dva tri sata po noci. A cica jer mora imam osjecaj nije neki ljubitelj 🤔

Ajoj budnosti, pa što ju cikenje još razbudi hehe Doživjela sam i ja to, onako mortus strgana ga uspavljujem, a on valjda osjeti da hoću da što prije zaspi i neda se. A kako vam preko dana odrađuju spavance?

Moja preko dana malo spava.. možda dvaput po nekih pola sata. Ali zabavi se i sama malo s igračkama, u baby gymu ili samo bulji u mobil tako da uspijem i nešto odraditi po stanu. 
DixaPixa, jesi li se uspjela izdojiti?
Pozdrav :)
Ja sam nova na forumu i imam sina od 8 godina i malog pisulinca od 3 mjeseca pa bi vam se pridruzila ako me primate 😊
Pozdrav Ketika, naravno da si dobro došla :)
Moj u zadnje vrijeme kraće spava preko dana, evo kako svre zapisujem izgleda da odradi sat i pol, inače je znao i više. A dobro, bar neš..a i to što kažeš baby gym je super stvar za zabavu, a ja sam u dnevnom rasprostla i poplun i pobacala igračke da se kovitla i dohvaća ih hehe 
Ma uspjela sam izdojiti jedan obrok, ali kad su mu htjeli dati na bočicu nikako nije htio, samo je u čudu žvakao dudu i niš :/ 

Mi jako malo spavamo...
 Nego kada su vase bebice pocele primati igrackice? Moj mis ih gleda i veseli se i mase rukama i nogama, ali nikako da in pocne loviti. 
I ne voli nikako biti na trbuhu, a morali bi vjezbati jer glavica mu je jos malo klimava....
Moja preko dana spava u tri navrata ujutro pola sata, pa 2 sata prekopodne i još sat popodne ;-) Ne sječam se baš kad je počela ali sada ih sve hvata i trpa usta što god dobavi. A na stomaku božava biti , čim je legnem na leđa se odmah okrene i kreće u obilazak. Uzela sam podlogu casmatino i na njoj stoji baby gim i super se zabavlja tu. Čak je više puno ne treba ni nosat :-)

Pozdrav mamice, ja sam otvorila temu a nema me na mapi.. aliii, sad cu vise stići po mobu. 😃 
Mi smo prošli 4mj, ide spavat oko 7-8 i do 7, oko 2 buđenja za siku, nekad vise, nekad manje naravno. 
A po danu 3 spavanja, ujutro, popodne i predvečer, dva puta oko 2h i jedno kraće... 
Nije ni moja curka voljela trbuh pa se odjednom počela okretat čim ju stavim, sad obožava! 
Presmjesna je kad spava pa se nesvjesno okrene i onda se obavezno probudi u čudu iste sekunde, ali okrenem ju na leđa odma i zaspi.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji