123 sve ok☺samo lijepo miruj i uzivaj, sve cemo mi to nadoknadit kad se bebice rode, ajme umora😂
Sad kad citam vidim da nas je veliki broj imao spontani u ranijoj ili kasnijoj fazi. Tek sad vidim da to nije nimalo rijetka pojava, a uvijek mislimo to se dogadja nekom drugom....uglavnom ja sam u ovoj trudnoci puno mirnija, pazim se, jer u odnosu na prvi puta znam puno vise i nacitala sam se i naslusala svega...ponekad pomislim kak mi je prvi put bilo super jer nisam imala pojma-a ni briga😉
Marina_Maria imam i ja sličicu gdje beba maše . Ja isto nisam htjela nikakve dodatne testove.
Tina potpuno te razumijem, nama bi već trebale te mučnine proći pogotovo tebi, a još nas drže.
Nepoznato dobrodošla, mislim da se ne trebaš brinuti zbog pokreta jer se to većinom tek oko 20 tjedna baš osjeti.Ja još nemam trbuha jer sam inače punija pa mi se ništa još ne vidi.
ErnaB dobrodošla, drži se valjda će ti uskoro proći te mučnine.
Rinama ja bi bila sretna da jedem, meni se ništa ne jede,baš sam sva nikakva i onda se silim, a uopće ne uživam.
Teta5 jako mi je žao, drži se. Znam da vam je sigurno jako teško, ali valjda je tako moralo biti .
b.roscic dobrodošla, vidim da ste vi stvarno prošli puno toga u prošloj trudnoći, vjerujem da će ova biti školska. Bitno da je na kraju sve kako treba.
Mrs. Kepolas drago mi je da nema bakterija i da je sve u redu .
1.2.3. surprise čuvaj se i miruj, neće ti biti lako, ali možeš ti to.
Una jako mi je žao što si to morala proći, mislim da nema gore stvari u životu od toga. Stvarno svaka čast što si toliko hrabra da to izdržiš i želim ti sad sve najbolje.
Bokic svima! Evo i mene dugo nije bilo.. porilicno sam se nacitala dok vas nisam pohvatala.. nive dtudnice dobro dosele.. a Teta.. stvarno mi je zao, ali vjerujem da ce vam se u buducnoati sve posloziti i da cete uskoro docekati svoju srecu!
Ja se zadnjih tjedan dana osjecam odlicno.. mucnine su nestale.. cak se nekad zabrinem da se osjecam predobro.. osim probadanja u lijevom dijelu trbuha.. malo sam hodocastila po pretragama.. cak tri ginekologa su pregledavala bebicu i s te strane je sve u redu.. sumljaju da mozda nemam bubrezne kamence ili pjeska koji meuci pa me salju na uzv abdomena i bubrega.. u obitelji su zene dosta imale problema u trudnoci zbog kamenca pa sad mozda i pusu na hladno.. uglavnom na pregled idem 28.9 i vjerujem da ce sve biti ok i da ce bebolibo biti velik!
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Cure, hvala na podrsci, bez vas nista! <3
Mrs.K, hvala draga, divna si! U svoj toj strci nisam ti ni stigla cestitati na blizancima, saljem svakom po jednu pusu, da se nitko ne naljuti :-* :-*
Draga Teta5 zao mi je zbog vase mrvice male. Nadam se da ces se sto prije oporaviti. Isplaci se, odtuguj, pomasi i nasmjesi se malenom andjelcicu na nebu, a onda okreni novu stranicu pozitive. Odmaraj, uzivaj u stvarima koje volis, posveti se sebi, suprugu.. Doci ce vrijeme kad cete biti spremni opet pokusati. Zelim vam od srca sve najbolje! ❤️
Una ne mogu ni zamisliti koji je to sok bio i koliko tesko ti je bilo to sve proci.. Velika je to tuga.. Mogu si misliti koliko sad cuvas i zelis ovu bebicu. 💟💟💟
Meni je drugi pregled u ponedjeljak i nadam se da je bebica u redu, da je vec dosta narasla i napredovala. Veselim se vidjeti je na ekranicu. Nadam se dobrim vijestima...
Pricam sa suprugom pa se tjesimo da bi do sad valjda osjetila da nesto nije u redu. Gledam na to kao ako nema krvi niti smedjeg iscjetka na gacicama da je valjda sve ok.
Jucer sam podigla nalaze i sve je ok. :)
E da, zelim dobrodoslicu novim trudnicama! 😊
Zeneeee pomozite, mene danas evo jajnici ubijaju od bolova, imam grceve kao da cu dobit mengu -.- imala sam i prije par dana aal se smirilo i sad opet, jel mozda koja zna jel to normalno? Sva sam zabrinuta a na internetu ne pise nist :((
Zeneeee pomozite, mene danas evo jajnici ubijaju od bolova, imam grceve kao da cu dobit mengu -.- imala sam i prije par dana aal se smirilo i sad opet, jel mozda koja zna jel to normalno? Sva sam zabrinuta a na internetu ne pise nist :((
Nepoznato po meni je bolje da bile jajnici nego u sredini. Mozda si se nahladila, sad smo puno osjetljivije...imas jos kakvih simptoma?
Teta, drzi nam se! Zao mi je sto morate prolaziti kroz to, ali drago mi je vidjeti koliko se trudis biti pozitivna I jaka!! Sve drzimo fige da iduci put sve bude po skolski I bezbrizno!!
Mrs.kepolas-odlicne vijesti!! Ne zelimo bakterije blizu nasih bebica!!
Unaaa, ne zelim ni zamisliti kroz sto si sve prosla...I vjerujem da ti ni sada nije lako, ali zato ovu bebicu ne damo nikome Veselit cemo se zajedno svakom novom pregledu I urednom nalazu, I na proljece uzivati s nasim bebacima!
Klokica, drzi nam se! bas je tuzno danas procitati koliko vas je imalo ova nesretna iskustva, ali sada je na redu skolska trudnoca!!
1.2.3. surprise, I ja sam imala taj hematom...hvala Bogu nestalo ga je! ne sumnjam da ce I kod tebe sve biti ok!
Lena, ti I muz ste isto izgleda prosli kroz puno toga...zato sad ova bebica dolazi da vam kaze da je na redu sretno razdoblje u vasim zivotima!!
Nove proljetnice, dobro nam dosle
Sortiraj odgovore
Najstariji