Moj muž i ja nikad nismo živjeli ni s njegovima ni s mojima i iskreno niti bi to volila. Znam da je normalno da ljudi koji žive u kući i imaju prostora žive u istom kućanstvu sa svekrvom/punicom i to je po meni ok ako se ljudi slažu, ali u 90% situacija nakon nekog vremena si počnu ići na živce. Super je da vam je netko uvijek tu blizu, pogotovo kad su djeca mala i da može uskočiti sa čuvanjem, ručkom, čišćenjem i sl ako je voljan, ali privatnost bi se trebala poštivati. Pogotovo svekrve/punice jer su i same bile mlade mame i znaju da to nije lako i da su sve žene nakon poroda jedno duže vrijeme pogotovo ako doje pod utjecajem hormona i ne bi se trebale ljutiti na mlade mame koje možda i nešto kažu u afektu jer samo žele svoj mir i da se poštuju njihove želje. Ako hoću da si tu, budi tu, ako neću onda mi se makni i to je sasvim ok. Meni je mama nosila hranu kad sam rodila i kad sam bila spremna nakon koja 3 tjedna sama kuhati rekla sam joj da mi ne mora više kuhati i nema tu ljutnje. Da je svekrva poštovala tvoje želje i potrebe od početka niš od ovog se ne bi dogodilo. Kaj se tiče svekrve koja je udarila svoju nevjestu to je krajnje bezobrazno ponašanje. I iskreno ja joj nebi prešla preko toga, a čini mi se da ni ti nisi. Razgovarala bih s mužem i rekla bih da ja tu ženu ne želim u svom životu. Ne znam iz ovog što si napisala kako je tvoj muž reagirao, ali ako je svekrvi trebalo 3 mjeseca da se ispriča bome nije onda ni zaslužila da viđa unuke. Hoće li jednog dana i svoje unuke tako šamarati i vrijeđati jer ipak djeca su zivahna tj prema njenom sudu zločesta? Popričaj s mužem o tome ako nisi jer ja takvoj ženi ne bi dala da mi čuva djecu ni pod razno i da im danas sutra puni glavu s glupostima. Lako je ovo meni sad pisati jer moja svekrva živi daleko od mene. Mogu ti samo reći nedaj na sebe ni na svoju djecu. Znaj da sve ono što tvoja djeca danas sutra vide će oblikovati njihovo ponašanje prema tebi i drugima. Tako da ako će te svekrva jednog dana vrijeđati pred djecom nitko ne garantira da oni neće usvojiti to kao normalno da se mamu ili nekog drugog smije vrijeđati. Znam sad je djete malo i ne kuzi ništa, ali razmišljaj dugoročno i sreži takvo ponašanje u korijenu. Sretno 😘
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermia
AIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Hvala puno na odgovoru..A moj muž sta da recen ispočetka nije bio na niti jednoj strani samo joj je rekao da nije u redu to sta je napravila..Malo su se udaljili ali evo sad je sve normalno pravu se ko da se ništa nije dogodilo ..iskreno reakcija muža mi se nije svidjela ..Isti dan je otišao svekrvi kad se to dogodilo i popričao sa njom na lip način ja san ocekivala da će bit ljut i svašta nešto
Sortiraj odgovore
Najstariji