Kako vam mjere trbuh?meni piše 24,sad ne znam što to znači,nisu mi rekli ništa.
Andrea
Meni ni u jednoj trudnoći nijedan doktor nije spominjao veličinu trbuha, a u drugoj mi je stvarno bio ogroman. I sad u ovoj trudnoći sa 21 tjednom mi je isto velik, a to mi svi oko mene stalno daju do znanja, ali doktor nijednom nije komentirao trbuh. I ni u jednoj trudnoći nisam radila taj OGTT i prvi put sam za to čula od vas na forumu- a ovo mi je treća trudnoća i prvu i drugu mi je vodio doktor u Zagrebu, pa sam onda prešla u Viroviticu. Uglavnom prvi put čujem da veličina trbuha ima veze sa dijabetesom kod trudnica. Šta ti doktori još neće smislit? I meni je glupost što nas važu obučene, u čizmama i popodne nakon što smo pune vode i poslije ručka i onda prigovaraju da smo dobile puno kila. A meni se kilaža na mojoj vagi mjerena ujutro odmah nakon ustajanja i bez odjeće i mjerena kod njih obučena razlikuje uvijek za 2 kg.
Ja nemam prevelik trbuh,čak sam 9 kg izgubila,no od početka vodim trudnoću u bolnici i oni u bolnici na svakom pregledu mjere trbuh.Moj doktor mi nikad prije nije mjerio trbuh.A mama mi kaže da se tako prije kontrolirala trudnoća kad nije bilo ultrazvuka.
Andrea
meni nikad ga mjerili. uz to svi mi kažu da imam jako mali stomak za trudnicu u 30 tt.
još u zimskoj jakni kao da Ni nisam trudnica...hehe
Ja sam u 24. tt i isto imam veliki stomak. Do sada sam isla kod 3 razlicita doktora i isto su mi svi govorili kako je velik stomak i da je velika beba za taj period,zadnji put prije mjesec dana babica se sokirala kada je pipala stomak, kao visoko je beba vec i velika je..
Ali me nisu ni na kakve pretrage slali,niti mi je spominjan secer..kontrolisali su mi zadnji put u 9 tt i bio mi je cak nizak i to je to..
Mamina i tatina princeza..13.05.2015. <3
Ja sutra idem kod drugog doktora na pregled i UZV. Baš me zanima kaj će mi on reći u vezi veličine trbuha... ipak je dobro čuti i drugo mišljenje.
Sortiraj odgovore
Najstariji