PRETRAGE NAKON UZASTOPNIH POBAČAJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lady33
    05. Travanj 2019. 09:50

marta07

Lady33, ja sam nova u ovom tako da sam doslovno na početku. Za sve hormone znam i trombofilija za ovo ostalo neznam,valjda će me dalje doktori uputiti da se utvrdi razlog. Jer imam 33 godine i niti jednu trudnoću i 2 spontana☹️

Ja marta imam 22 godije i 2 spontana eh zamisli to :/

url=https://lilypie.com]

• marta07
    05. Travanj 2019. 10:02

Lady33

marta07

Lady33, ja sam nova u ovom tako da sam doslovno na početku. Za sve hormone znam i trombofilija za ovo ostalo neznam,valjda će me dalje doktori uputiti da se utvrdi razlog. Jer imam 33 godine i niti jednu trudnoću i 2 spontana☹️

A joj ☹️😪😥 mog mislit kako je tebi. Al svi kazu mlada si imaš vremena,a meni to ide na živce🤨 da mi se puši iz ustiju😤 . Al glavu gore i idemo dalje 😂😂 ja se nedam. 
    Ipak mi zene drzimo 3 ćoška kuće😂😂nekad i 4

• Lady33
    06. Travanj 2019. 06:12

marta07

Lady33

marta07

A joj ☹️😪😥 mog mislit kako je tebi. Al svi kazu mlada si imaš vremena,a meni to ide na živce🤨 da mi se puši iz ustiju😤 . Al glavu gore i idemo dalje 😂😂 ja se nedam.
    Ipak mi zene drzimo 3 ćoška kuće😂😂nekad i 4

Tacno tako ne znas vise sta je gore , jos sam ja uradila dosta nalaza.i svi dobri da mi je samo naci uzrocnika :/... Kako ste vi kad ste uradile kiretazu ae kupale prale kosu ? Jer ja imam bolova a moram se okupat fino i oprati kosu?

• marta07
    06. Travanj 2019. 06:55

A meni je katastrofa, prvi put mi je bilo ok krvarila sam nekih 5-6dana i poslje normalno radila ko sto sam radila. Al ovaj put mi je uzas. Evo danas mi je 15 dan od kiretaze,još krvarim,s tim da nisam prvih 5 dana uopće krvarila. Evo već 3 dan imam grčeve i bolove dole me sve rastura. Trabala sam prekjučer ići na kontrolu jer mi je gotov nalaz phd-a ja jednostavno se nisam usudila da me dole čačkaju. Tako da ću ići na kontrolu sad u ponedjeljak. Pa kak bude, ja imam dojam da nisu dobro napravili zato imam bolove i tolike grčeve, uglavnom temperaturu nemam,al poslije kiretaze mu je napravio ultrazvuk kaze sve super 🙄 al po bolovima čisto sumnjam. Ja nisam 2 dana ništa niti prala kosu niti se tusirala onda poslje jesam normalno sve samo sam mirovala i nisam nikud iz kuće izlazila. Uglavnom tako su mi sestre rekle u bolnici i ako ne krvarim da svejedno pogotovo nosim 3-4dana ulozak.

• Lady33
    06. Travanj 2019. 08:07

Ja takodjer marta nisam krvarila 4 dana i 5 ti dan prokrvarim ,ja sam 1.4 radila kiretazu. U ponedeljak moram na kontrolu vidjet cemo jel sve dobro nadam se da jest necu ponovno da prolazim isto. Za koliko dana ti je bio gotov pdh nalaz jesi ih zvala ti ili oni tebe?

• marta07
    06. Travanj 2019. 08:15

Lady33

Ja takodjer marta nisam krvarila 4 dana i 5 ti dan prokrvarim ,ja sam 1.4 radila kiretazu. U ponedeljak moram na kontrolu vidjet cemo jel sve dobro nadam se da jest necu ponovno da prolazim isto. Za koliko dana ti je bio gotov pdh nalaz jesi ih zvala ti ili oni tebe?

Ja sam zvala, a oko 10 dana ovisi ako hvata vikend onda 12-13 dana kazu do 14 dana

• Lady33
    06. Travanj 2019. 14:02

Aha i ja cu za 10 tak dana zvati , samo da u ponedeljak bude sve uredu pa da malo odahnem,iako sam psihicki mnogo lose.

• marta07
    06. Travanj 2019. 14:28

Lady33

Aha i ja cu za 10 tak dana zvati , samo da u ponedeljak bude sve uredu pa da malo odahnem,iako sam psihicki mnogo lose.

Ma i ja. Od srijede imam tolike bolove i grčeve da pijem 3x dnevno brufene, popijem i nekad Normabel,jer vidim i sama da nisam bas ispravna,da to nisam ja. Jučer sam išla u nabavku namirnica za vikend i vidjela zenu s kolicima i malim bebacom 2-3mj star ja sam se automatski okrenula i otišla u auto, muz je sve ostavio i došao zamnom i otišla sam kući od muke. Ja idući tjedan bi trebala početi raditi a radim u dućanu s odjećom i stojim po 8-9 sati  tj hodam trčim letam, ja jesam šef dućana tj poslovodja al osjećam da nisam spremna psihički za te ljude. 
    Mozda da krenem s ljudima ce mi biti drugačije neznam, malo komunikacije, neznam iskreno jesam spremna.
    Znam da nemogu više koristiti bolovanje,jer ipak sam ja već 15 dana od kiretaze,al neznam jesam spremna.
    Neznam kako ti s poslom i to al mislim da nam nije lako♥️

• Lady33
    11. Travanj 2019. 17:10

zna li neka sta znaci ova recenica,nalaz PHD-a? 

• marta07
    11. Travanj 2019. 19:33

Lady33

zna li neka sta znaci ova recenica,nalaz PHD-a?

Lady33 jel ti doktor nije ništa rekao ili još nisi bila na kontroli?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.