🤣 ma nemoj tako razmisljati, brzo prode vrijeme u iscekivanju, a bolje je provjeriti ako ima kakvih problema da se moze sprijeciti nesretan slucaj. Meni je npr. tako otkrivena trombofilija i iduci but cu biti na heparinu. Samo se naoruzaj strpljenjem i zovi. Ja sam pogrjesila jer nisam zvala nego sam izabrala prvu opciju koja mi se nudila. Tako da te savjetujem kako bi ja drugi put postupila 😊
Rečeno mi je pošto je ovo druga neuspjela trudnoća obaviti detaljnije nalaze, čekam sad ponedjeljak da obavim kontrolu nakon kiretaze i kod svoje doktorice da mi da uputnicu,pa ću vidjeti kud će me uputit.
I onda ću promjenit ginekologa jer sam inače iz Slavonije ali evo udala sam se prije 6 mj u ZG,pa tako da mi je sudjeno prebaciti se kod nekog ginekologa u zg.
Na otpusnom pismu iz bolnice napisali su napraviti prekoncepcijsku obradu.
A to je to što ste vi napisale, od hormona, štitnjače, trombofilija,papa,brisevi i svašta nešto još🙄🙄🙄
Sretno i nadam se nije neki ozbiljan problem u pitanju 😘
Hvala ti draga 😘😘😘😘😘😘
Red fox nama u Klaicevoj su odmah dali termin kroz par dana, bez savjetovanja. Na Rebru su nam isto rekli da koramo prvo savjetovanje rijesiti i onda cekat termin za kariogram. Na kraju bi ispalo dok dodju njihovi nalazi (a treba im i do 3 mj) da bi izgubila 8 mj na kariogram kod njih. A u Klaicevoj dobis nalaz postom i onda ako nesto nije u redu onda ides na savjetovanje. To sto je plod imao uredan kariogram ne znaci da ne postoji genetska mutacija na nekom genu kod tebe ili partnera. Zato je vazno to napraviti. Pa probaj zvat i Klaicevu kad bis dobila termin. Traze te samo nalaz lijecnika na kojem pise preporuka za to i uputnicu.
Marta sretno i da nalazi budu dobri.
Curke evo i mene meni je tek evo posle 4 dana kiretaze krenulo krvarenje , do sada ga nije bilo. Posle prvog spontanog radila sam:Hormone stitne,briseve, antikardiolipinska antitjela,TORCH,HBV I HCV i sve je bilo uredu a sada ponovni spontani sa kiretazom i to i kratkom periodu.. sta da jos uradim od nalaza osim trombofilije za nju znam da moram.
url=https://lilypie.com]
Grizli hvala na informciji, ovaj mjesec imamo genetsko savjetovanje pa cemo vidjeti, a uputnice nam jos vrijede tako da mi sad tih mjesec dana ne rade razliku. Al obavezno cu onda nazvati Klaicevu.
Lady33, ja sam nova u ovom tako da sam doslovno na početku. Za sve hormone znam i trombofilija za ovo ostalo neznam,valjda će me dalje doktori uputiti da se utvrdi razlog. Jer imam 33 godine i niti jednu trudnoću i 2 spontana☹️
Nazalost dr nas upute na vrlo malo toga. Trebate inzistirat na pretragama. Dobro je i spermiogram jer ako su spermiji spori ili morfoloski neispravni isto mogu uzrokovat rane spontane.
Nazalost dr nas upute na vrlo malo toga. Trebate inzistirat na pretragama. Dobro je i spermiogram jer ako su spermiji spori ili morfoloski neispravni isto mogu uzrokovat rane spontane.
Ma nije kod nas svi nalazi su uredni, jedino ja imam problem sa stitnjačom ali idem svakih 3mj na kontrole i vadjenje i oko 2 tsh mi je skroz,muz je ok tj njegovi nalazi.
5 godina pokušavanja evo već 6 skoro,potrazili smo pomoć i nakon vadjenja nalaza doktorica nezna u čemu je riječ i problem iskreno čudi se i odlučili smo se za ivf i od prve ostala trudna i nakon 10tj srce prestalo kucat. Tako da sam sad u fazi vadjenje nalaza nakon prve menstruacije od kiretaze
Sortiraj odgovore
Najstariji