Preporučite rodilište!

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Drage mame, ako je vaše iskustvo bilo pozitivno, preporučite svoje rodilište i opišite kako vam je bilo, što vam se svidjelo i zbog čega ga preporučujete. 
    Na temelju vaših poruka, početkom svibnja sastavit ćemo i objaviti listu rodilišta po preporuci roditelja s Klokanice!
    https://klokanica.24sata.hr/roditelji/sretna-mama/imali-ste-dobro-iskustvo-na-porodu-preporucite-rodiliste-1338 [klokanica.24sata.hr]

  • Avatar NikolinaMama

    NikolinaMama

    Broj poruka: 12

    Prijavi adminu

    Rodilište Sv. Duh.
    Porod-prekrasan i bezbolan (epiduralna do samog kraja)
    Medicinske sestre-krasne, pune razumijevanja
    Muž-bio sa mnom i beskrajno mi je pomagao
    Liječnica-dr. Akšamija. Da sam sama birala, bolju ne bih izabrala. Nažalost, čini mi se da više ne radi tamo.

    Babinjače-suprotnost rodilištu, neugodno iznenađena. Ali bar znam što me čeka ako se odlučim ići opet tamo.

  • gluksic

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Vinogradska-katastrofa, morala sam ja ubjeđivati doktoricu da mi curi plodna voda i da je već zelene boje! Porod na dripu, boli ko sam vrag, a oko vas 15 praktikanata, katastrofa! Od babice ni b, a kad je došla morala je razgovarati s doktorom tako da za mene nije imala vremena! 
    Drugi porod na žalost opet tamo!Kad sam sestru zamolila za pomoć njen odgovpr je bio da ona ne radi na ovom odjelu i da pitam nekog drugog! Skoro se porodila na hodniku jer me nisu uopće doživljavali u predrađaoni!
    Treći porod Pakrac-sestre ljubazne, ali moja babica žena vrag! Ni kapi vode da bi dobila iako sam ju molila, a onda u salu ulazi jedna gospođa dolazi do mene, donosi gazu potopljenu vodom,briše mi znoj, prima me za ruku i upućuje riječi utjehe: I porod počinje,a ona me cijelo vrijeme drži za ruku i pomaže, jedino mi je žao što ne znam ime te sestre pa da ga mogu napisati jer takvih je osoba malo! Hvala joj na svemu! 
    Četvrti porod odlučila provesti u Sisku, iako sam čula samo ružne riječi ja sam bila oduševljena! U boksu a oko tebe puno ljudi, svi čekaju bebicu i tješe te! Sve novo, uredno, a i sestre jako uslužne! Iako je bebica od samog početka s vama uvijek su mi sestre presvlačile bebu, nisu dale da se dižemo i na taj nam način bar tako olakšale! Svaki čas su dolazile pitati trebamo li što i po noći nas obilazile tako da ja rodilištu u Sisku dajem čistu peticu!

  • Avatar leana24

    leana24

    Broj poruka: 65

    Prijavi adminu

    Privatno rodiliste Podobnik

    3 poroda tamo, sva tri bezbolna i savrsena. prekrasni doktori i sestre.
    Naravno placa se, mi smo digli kredit ali vrijedi svake kune pa i više od toga!
    Trenutno cekamo cetvrto i opet cu tamo.

  • cepa

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Puno puta smo se javljale mi rodilje iz Umaga i Savudrije  u nadi da će netko obavijestiti javnost da je nama najbliže rodilište udaljeno 100km, pa recite mi molim vas da li u našoj razvijenoj državi postoji grad koji ima najbližu bolnicu na 100km .Istina da nam je bolnica i rodilište u Sloveniji udaljeno 25km ali tamo ne plaćemo zdravstveno i moramo sve sami plaćati.Ja sam svoje prvo djete rodila u Kopru jer smo tada bili ista država i sve pohvale za osoblje i tretman , za drugo djete sam jedva stigla do Rijeke ali i za to rodilište sve pohvale.Još jednom molim vas učinite nešto da i mi možemo bezbrižno čekati porod ,a ne razmišljati da li ćemo roditi u tunelu Učka ili na Istarskom ipsilionu, ili moramo platiti 1.500€ rodilištu u Izoli

  • Avatar pinkich

    pinkich

    Broj poruka: 66

    Prijavi adminu

    Mene zanima rodilište u Osijeku? Nisam ništa lijepo do sada čula.  
    Jel imala koja mama lijepo iskustvo tamo?

  • Countess

    Broj poruka: 109

    Prijavi adminu

    Rodila sam u Vinogradskoj, ne mogu reći da je bilo sve savršeno ali hajdemo reći 90% toga. Ono što je meni najbitnije je da se prema tebi ponašaju kao prema čovjeku a ne životinji. Bilo mi je bitno da se poštuje moj plan poroda, prenijela sam ali nisu me inducirali i za to im hvala do neba (dr. Tučkar i dr. Košec). Zadržana sam u bolnici na termin a rodila 5 dana kasnije. Oko ponoći sam dobila trudove, oko 5 ujutro sam se javila sestrama na odjelu, doktorica me pregledala i predložila da probušimo vodenjak. Mada sam napisala da to ne želim i to napisala u svom planu, pristala sam jer sam bila već 6 cm otvorena. Babica koja me zaprimila me napala da ja nemam što zahtjevati, da sam trebala ići negdje drugdje, da samo uzimam mjesto nekome u boksu i još je doktorici rekla “ova ne želi da joj se buši vodenjak”. Tu sa skoro svašta rekla, ali sam joj samo rekla da to nije njena briga i da sam se ja sve već dogovorila sa doktorima. Sreća moja, uskoro je došla smjena i imala sam muža, dvije super babice, na moju zamolbu nisu me rezali a rodila sam dijete od 4400g. Poslije je sve bilo super i nemam nekih zamjerki.

  • Avatar Tihanna27

    Tihanna27

    Broj poruka: 33

    Prijavi adminu

    Imam pitanje…svi koji su se do sad javili…dali su ti porodi bili nedavni ili ima vec par godina kako je proslo od njih? Naime cula sam kako su se dosta neka pravila izmenjala od bolnice do bolnice skup sa praksom unatrag nekih 6mj do godine dana….

  • Countess

    Broj poruka: 109

    Prijavi adminu

    Ja sam rodila 2010 u Vinogradskoj. Za 2 mjeseca ću opet.

  • ofcabik

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    prije malo manje od 2 god rodila u pakracu,hitan carski!ove god opet pakrac i opet carski,zbog premale razlike između trudnoća pa samim time i većim rizikom za bebu i mene. bolnica prijatelj djece,a rekla bi i majki.same riječi hvale imam i za doktore, a o sestrama da ne pričam! uvijek nasmijane i spremne pomoći,oko bebe,dojenja,bilo čega. jako mi se sviđa da su mi obje bebe ni sat vremena nakon poroda već bile na prsima,i da je tamo zabranjeno imati bočice i dude.iskreno,i ružno mi je kad novorođenče ima dudu veću od njega samog.jer inače sam protivnik duda,to mi je kao tipka “mute” na daljinskom.ali uglavnom, dva prsta gore za PAKRAČKO RODILIŠTE ;)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.