Premala gestacijska vrecica u odnosu na plod?!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Deleted user

    Broj poruka: 475

    Prijavi adminu

    Pozdrav cure, zanima me ima li koja od vas sa slicnim iskustvom. 
    Imam 26 godina i ovo mi je 2 trudnoca…prva je neslavno zavrsila missed ab u 7+5tt. Menstruacije su mi oduvijek redovite 26-28 dana. 
    Sad, 6mj nakon sam ponovno trudna i trenutno sam u 7+2tt, a ultrazvuk je pokazao prekjucer (7+0tt) crl 7.9mm sto odgovara 6+4tt. E sad problem se pojavio kada mi je doktorica na pregledu rekla sve super srce kuca, zumanjcana vrecica je okej velicine…i tu sam naslutila neki ALI…rekla mi je da joj se ne svida velicina gestacijske vrecice za dob ploda… velicina gestacijske iznosi 10.6mm×13.7mm…kaze da je gestacijska premala i narucila me na pregled ponovno za 15 dana. Od 5tt uzimam 2×2utrogestan zbog smedeg iscjetka i folacin 1×1…
    Ima li koja od vas ovakvo iskustvo i kako je zavrsilo? Daleko mi je tih 15 dana i cini mi se ko cijela vjecnost docekat to… 😮😫

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.