Pregledi nakon termina poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar iva24

    iva24

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Bok mame i buduće mamice treba mi savjet/inf/mišljene.. znači danas sam bila u TA Vinogradskoj u 40tj.. zatvorena, nisu mi mogli pregledat plodnu vodu i rekli su da dođem za tjedan dana.. dali je to pre dugo za čekati pregled kad se pređe termin? Malo sam zbunjena jer sam čula da se nakon termina na pregled ide svako 2 dana..

  • Avatar Frajla

    Frajla

    Broj poruka: 3403

    Prijavi adminu

    To ovisi od slucaja do slucaja.
    Inace, terminom se smatra sve od 37 do 42 tjedna. Vjerujem da ti sada sati traju kao godine, jer iscekujes stalno, ali vjeruj mi da u tom stanju nije ni malo lako hodocastiti svaki/svaki drugi dan u trudnicku i tamo cekati u onoj guzvi i vricini


Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.