Prazna GV i krvarenje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bepina♡

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima!
    Vjerojatno ima vec istih tema ali nazalost nisam uspjela naci. 
    Dakle, javljam se zabrinta i u potrazi za savjetima jer mi ja sa 7+4 receno da se vidi samo prazna GV velicine 6x8 cm te da vjerojatno nece biti nista i dobila sam uputnicu za kiretažu. 
    Sa 5tj sam lagano krvarila-više smeđkasti iscjedak nego svjeza krv i dobila duphastone. Na uzv se jos nista nije vidjelo. Narucena na  sljedeci pregled 22.3 (zadnja mjesecnica je bila 28.1. )
    Doktorica ne vidi plod u GV i salje me u bolnicu na kiretazu gdje me na pregledu  ipak odlucuju pustiti jos tjedan dana da vidimo da li ce nesto bit. Pregled mi je u petak,za 3 dana, i tada ce biti 8+5. 
    Molim vas vasa iskustva i misljenje da li ce ipak nesto biti? Pijem i dalje duphastone i folnu ali imam i smeđkasti iscjedak skoro svaki dan.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.