redovito peremo zube, obavezno navečer i ujutro, i kad nešto zapne pa žulja....i to naš uskoro četverogodišnjak radi sam a ponekad malo mama prekontrolira. odradili uspješno prvi posjet teti zubarki sve pet al zato mali 13mjesečni braco zeza. ima 16 zubi i neželi otvorit usta, ni pokazat zubiće, uz silnu animaciju i potporu brace jedva da uspijemo nešto napravit al zato obožava pojest kaladont....
.
moj trogodišnjak je počeo prati zube jedva.sad smo ušli u rutinu i svaki put kad operemo zube gleda u ogledalo kakvi su zubi. bilo je borbe,plakanja,svašta.pa sam kupila 3 četkice ,sve dok nije vidio sestričnu i bratića koji su spavali kod nas kako peru i ispiru. pogotovo ispiranje.
Luka ima 2 i pol godine. Peremo zubice iako on to dozivljava jos kao igru. Zna reci da mora oprati zubice inace ce ih morati kod zubara popraviti .Ponekad odbija,ali pokusavamo mu objasniti sve kroz razgovor i igru.Vidi redovito mamu i tatu kako peru zube,pa tako i on nas oponasa.
Moja curka ima nepune 3 godine i peremo zubice svaki dan, ali ponekad joj je tako tesko da samo otvori usta i kaze ti mi mama operi jer joj i inace ja svaki put popravim poslije nje...
Moja cura ima 3 i pol god.
Ne voli baš prati zubiće.Pere ih sama i moram ju uvijek tjerati da još malo duže četka zubiće jer bi ona to na brzinu.I nikako joj objasniti kako da ispere...više proguta.
Dragi čitatelji, hvala na sudjelovanju u nagradnom natječaju!
https://klokanica.24sata.hr/vrticka-dob/igra-i-aktivnosti/osvojite-slikovnicu-zubic-vila-1672
Dobitnici knjige tjedna 'Zubić vila' u izdanju Naša djeca d.o.o. su renata, Mama i Janka, a oni će biti obaviješteni i putem e-maila. Čestitamo dobitnicima!
Pozivamo vas da nam i dalje pišete kako kod vašeg djeteta izgleda pranje zubića, a vaše odgovore objavit ćemo u našoj temi s foruma!
Sortiraj odgovore
Najstariji