Povremeno grčenje trbuha oko 20 tt bez otvaranja cerviksa

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Mom2besoon

    Mom2besoon

    Broj poruka: 134

    Prijavi adminu

    Bok cure,zene, majke
    Vidim da ima slicna tema na forumu ali nema vise odgovora tamo.
    Evo nakon pocetnih komplikacija u ranoj trudnoci tj hematoma opet se zakompliciralo malo u 21 tt sad radi povremeno tvrdog trbuha i stezanja u tom dijelu maternice. Moja dok je na godisnjem bila sam na hitnom gin prijemu za sada gdje su mi savjetovali mirovanje. Hvala Bogu zatvorena sam i sa bebom je sve ok. Moja curica me suta <3 vec podosta ali se bojim jacih kontrakcija i poslije prijevremenog otvaranja cerviksa… ima li bilo tko savjet sta mogu napraviti? Pijem magnezij 375 i jos uvijek sam na Duphastone 2x dnevno po 2 tablete za svaki slucaj.
    Hvala i puno pozz iz Splita :)

    [lilypie.com]

  • Avatar TPol

    TPol

    Broj poruka: 1383

    Prijavi adminu

    Ja sam isto zbog takvih bolova u 17 tjednu isla hitno mom ginekologu, on je rekao da su to kontrakcije maternice i da se ne moram brinuti , znaci cijeli doljnji dio trbuha me bolio i imala sam cak osjecaj kao probadanje, sad sam u 33 tjednu i cijelo vrijeme imam bolove u tom donjem dijelu, i to sve traje od tada. Pijem dva puta magnesij al sad da nesto extra pomaze ne, i ne mirujem , samo eto ne mogu bas bit duze od 2 sata na nogama, bolove imam takoder i kad hodam, beba i sve u redu . On kaze da je kod svake zene drugacije i da moze biti bol od rastezanja misica.

  • Avatar Mom2besoon

    Mom2besoon

    Broj poruka: 134

    Prijavi adminu

    Hvala ti na odgovoru, reci mi koliko magnezija pijes? 2x od 300g ? Znaci mogu vise od 375 g popit? Evo bolje mi je jer vise mirujem i nekako sam naucila sad to kontrolirati. Ako me uhvati grc a to se desi 1-2 puta dnevno  sta prije sjednem ili legnem .. i pomogne :). U ponedjeljak mi kontrola kod moje dok koja je bila na god odmoru pa cu je pitat isto za savjet. :)

    [lilypie.com]

  • Avatar mimica24

    mimica24

    Broj poruka: 426

    Prijavi adminu

    Ja sam u 30 tt i od 23 tt imam kontrakcije, pijem 300 mg magnezija,a ako su kontrakcije češće onda uzmem duplo,dakle 600 mg. Nakon svakakvih bolova u trudnoći na sve sam ohladila pa se ne zabrinjavam i smatram sve normalnim dok se može izdržati.Pregledi su mi svaka 4-5 tjedna i za sad je sve ok. Tek sad razumijem kako je biti trudnica i da nije baš tako lijepo i ugodno kako mi je prije kod drugih izgledalo.

    [daisypath.com]

  • Avatar Mom2besoon

    Mom2besoon

    Broj poruka: 134

    Prijavi adminu

    Hvala cure, je imas pravo nije svima bas tako lako. Meni se malo smirilo danas me nije grcilo :)))) jer vise lezim tijekom dana i polako sve obavljam, i sad sam i ja mirnija jer vidim da moja beba nema namjeru nigdje ic jos dugo hehee

    [lilypie.com]

  • Avatar TPol

    TPol

    Broj poruka: 1383

    Prijavi adminu

    samo moze se dogodit dq ti je od magnezija rijetka stolica, inace i ja sam vec oguglala na te bolove, jer dokle su izdrzivi recimo normalni su, neke trudnice boli neke ne. Tako da eto mene cijelo vrijeme taj trbuh zeza ali nekako ga ignoriram, malo odmorim nastavim i tako. A sad su poceli bolovi u zdjelici preponama i svemu dolje a i to je eto za normalno 😬😬😬. Ja sam se isto bila prepala jer mi je prva trudnoca al isto kao mimica sad sam vec navikla na te bolove i grcenja.

  • Avatar Mom2besoon

    Mom2besoon

    Broj poruka: 134

    Prijavi adminu

    Tnx cure, ja sam sad usla u 22 tjedan jucer i nastavlja se povremeno grciti donji dio trbuha osobito ako sam duze na nogama, kad mirujem je sve ok. Tek mi je u ponedjeljak pregled kod moje dok koja je cijelo ovo vrijeme bila na godisnjem pa cu bas vidjeti sta ce mi rec. :)

    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.