Povremeni stres i zivciranje u ranoj trudnoci...

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Deleted user

    Broj poruka: 22

    Prijavi adminu

    Pozdrav mame i trudnice ❤
    Dakle ovako, trudna sam 6tj, inace sam malo tjeskobna i sve prihvacam srcu svojih bliznjih, nekad prebrzo planem i napravim veliki problem jer se osjecam povrijedeno. Malo sam se nesto posvadala sa mamom i bila sam jako tuzna, moj partner me pitao sto me muci i da mu kazem zasto sam takva, objasnila sam sto mi je mama rekla a mama je dosta negativna u vezi nekih stvari, on je rekao da se ne zamaram oko toga i da mi je mama ljubomorna da ce biti sve okej, no ja sam i dalje pricala sto mi je mama govorila i tu je on rekao meni da stalno nesto nije dobro, da ne znam biti sretna, da svako malo nesto bude i da ga to ubija i zna me povrijediti ali znam da to ne misli nego kaze u ljutnji i trenutku, no mene to izbaci iz takta i ja posizim a pogotovo sada. I pocnem se na njega derati i praviti se luda, sizit i plakati, srce mi jako pocne tuci i osjecam se slomljeno a on samo suti ili zeli me zagrliti ali ja u tom trenutku ne mogu jer sam povrijedena i govorim mu da kako je mogao takvo sto mi reci da je trebao biti obzirnji i cvrsci da me utjesi, i to je trajalo dva sata, i sada se bojim da nisam nastetila bebici…imam jako veliku griznju savjesti i ne zelim da se nesto desi. Na kraju je sve u redu bilo ujutro me utjesio i rekao da ce biti sve u redu…
    Da li moze zivciranje jako nastetiti plodu u 6tj trudnoce, da li moze imati zaostatke u razvoju i mozgu?
    Jako mi je krivo sto znam ici u krajnost a sve moze biti u redu i smireno, no toliko paznje trazim..
    Molim vas, ima li koja mama koja se zivcirala u pocetku trudnoce i da je sa bebom na kraju sve u redu?
    Kada beba u trbuhu pocne osjecati mamine osjecaje? Da li je moguce vec i tako rano? Zabrinuta sam jako

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.