Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

TraTinčica

Broj poruka: 180

Prijavi adminu

Čokoladica 🍀

Cure iz poliklinike IVF, mozete mi reci koju terapiju dobijete nakon transfera?

Čokoladice ja sam bila u stimuliranom FET i dobila sam: estrofem, estradot, duphaston, prolutex, cyclogest i andol 100. sada u 11tt mi je maknuo sve i ostavio samo duphaston.

👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
    12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
    11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
    02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
    12.04. beta 2 = 2282
    21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️

TraTinčica

Broj poruka: 180

Prijavi adminu

Jurky cestitam, bas mi je drago. Sada lijepo odahni i konacno mozes uzivati i pricati sa svojim posolincem 💙💙💙
    Ja isto cekam nalaz i sve me vise trta hvata je li sve ok iako nisam trtaros. Uskoro nadam se ide i moja trakica ❤️🍀

👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
    12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
    11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
    02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
    12.04. beta 2 = 2282
    21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️

Čokoladica 🍀

Broj poruka: 610

Prijavi adminu

Hypnoticpoison, Dodo, TraTinčica hvala cure na odgovoru. Morat cu se raspitati za prolutex onda jer mi je cudno da ja dobijem dvije vrste vaginaleta kao da nemam drugog posla 🤔

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Dodo87

Broj poruka: 350

Prijavi adminu

Čokoladice, kod kojeg si ti dr? Ja sam kod dr. Maričića.

👩1987, AMH 2.7 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    1. IVF 2020. ET PETROVA - trudnoća od prve, curica💜
    2. FET 2023., beta ⛔️
    3. FET 2023., prokrvarila prije bete⛔️
    4. ET 2024. IVF klinika, missed ab u 8tt. 💔
    5. ET 2024. IVF klinika, beta⛔️
    6. ET 2024. Alea fertility ⛔️
    dodo87.forum@gmail.com

• BikMik

Broj poruka: 1040

Prijavi adminu

Čokoladica 🍀

Hypnoticpoison

Čokoladica 🍀

Cure iz poliklinike IVF, mozete mi reci koju terapiju dobijete nakon transfera?
    Čokoladice ja sam dobila cyclogest, duphaston, andol 100, folacin i prolutex. Zašto pitaš?
    Jer mi se cini da ste sve dobile prolutex osim mene, pa istrazujem za sljedeci fet 🤔

Ja sam dobila samo cyclogest, prenatalni i ako zelim andol. Pitala sam za prolutex, kaze nema potreba, ma da cu opet pitati i biti dosadna, ja bi bila sretna i da mi cyclogest na 2x pojacaju. 

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Hypnoticpoison

Broj poruka: 443

Prijavi adminu

Čokoladica 🍀

Hypnoticpoison, Dodo, TraTinčica hvala cure na odgovoru. Morat cu se raspitati za prolutex onda jer mi je cudno da ja dobijem dvije vrste vaginaleta kao da nemam drugog posla 🤔

Čokoladice probaj pitati. Meni je rečeno za prolutex da su ga počeli davati par mjeseci. I vidim da ga i u drugim poliklinikama/bolnicama sve više i više prepisuju pacijenticama.

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
    2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
    "Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Čokoladica 🍀

Broj poruka: 610

Prijavi adminu

Hypnoticpoison

Čokoladica 🍀

Čokoladice probaj pitati. Meni je rečeno za prolutex da su ga počeli davati par mjeseci. I vidim da ga i u drugim poliklinikama/bolnicama sve više i više prepisuju pacijenticama.

Hypnoticpoison pa da vidim da ga ovdje puno cura koristi, pa vas bas zato pitam jer ga meni nitko nije spomenio. A nezgodno mi je 5 puta dnevno trpati vaginalete 🤣🤣🤣
    Dodo ja sam kod dr. G.
    BikMik pitat cu i ja, ko pita ne skita. Pola stvari ne bi ni znala da vas tu ne pitam 🤣🤣

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Rolica

Broj poruka: 745

Prijavi adminu

Jurky jeeeeeej supeeeer, čestitam! Stiže zdravi deckic, predivnooo 🥰🥰🥰 Sad se napokon mozes opustiti i uzivati u trudnoci 🥰🥰🥰
    Leona ooooo super beturina, rasturila! 😍🥰💪 Jeste vi odmah isli u Prag nakon 1 postupka ovdje, ili? 😘
    Sanii joj da, nadam se da su oni uspjesni 🍀🍀 Znas i sama da je bolja statistika Fet-a nego friskog transfera odmah nakon aspiracije. Znas li mozda, da su mi u Beti zeznuli i fulali ovulaciju, jel moglo doci do missed abba? Realno su mogli zeznuti, ali nema mi onda smisla da bi se sve razvijalo osim embrija. Hvala tiiiii 🥰

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska bolnica -> prirodan postupak -> 🐣 popucali prije aspiracije

Jurky32

Broj poruka: 1243

Prijavi adminu

Hypnoticpoison, Tanjanja, Čokoladica, Saniii, Jabukica, Ania, TraTinčica, hvalaaa cure ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    Saniii, riječi genetičarke su mi odmah pale na pamet.. eto joj ga sad 😁😁😁😁😁😁🥰
    TraTinčica, 🤞🤞 da nalaz dođe uredan 🥰

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Jurky32

Broj poruka: 1243

Prijavi adminu

Rolica

Jurky jeeeeeej supeeeer, čestitam! Stiže zdravi deckic, predivnooo 🥰🥰🥰 Sad se napokon mozes opustiti i uzivati u trudnoci 🥰🥰🥰
    Leona ooooo super beturina, rasturila! 😍🥰💪 Jeste vi odmah isli u Prag nakon 1 postupka ovdje, ili? 😘
    Sanii joj da, nadam se da su oni uspjesni 🍀🍀 Znas i sama da je bolja statistika Fet-a nego friskog transfera odmah nakon aspiracije. Znas li mozda, da su mi u Beti zeznuli i fulali ovulaciju, jel moglo doci do missed abba? Realno su mogli zeznuti, ali nema mi onda smisla da bi se sve razvijalo osim embrija. Hvala tiiiii 🥰

Hvala ti ❤️

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.