Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aneri21
    30. Siječanj 2024. 20:09

Ketyx

Aneriovisi o fizickom izgledu i je li bilo vise neuspijesnih transfera prije. Kada su meni vracali dva u petrovoj dr.je iskomentirala da sam dovoljno visoka i imam dobru kilazu za izdrzati blizanacku trudnocu. Mada sam poslje citala neka istrazivanja koja prednost daju vracanju po jednog zemetka posto je veca sansa da ce se pogoditi pravi trenutak u maternici 🤔

Ketyx
    Hvala ti puno 🤗 
    Kad sam isla kod svoje ginicke ona mi je objasnila da sam kao vitke grade i dosta uska , da to moze isto biti razlog zbog kojeg je vracena jedna , iako u poliklinici mi je biologica rekla da su zametci svi odlicni .. 
    Nadam se najboljem , ovo mi je prvi IVF postupak .. 

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok
    Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
    Femara , folacin , duphastone, ovitrelle

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

Rolica
    30. Siječanj 2024. 20:09

Cure uletavam samo da vam svima koje sutra imate nešto, zaželim SREĆU 🥰🥰🍀🍀🍀
    Bebolina žalosno ovo što govoriš da su takve razlike od bolnice do bolnice u pristupu pacijentu. Farmaceutska mafija mi je jasna, guranje lijekova bez obzira na ostalo, profit na 1.mjestu. Ali barem bi sami doktori trebali uskladiti broj uzv/pregleda...ne znam, ta jadna Hrv kao da stalno nazaduje. Do čega je, ravnatelja, glavnog doktora na odjelu, samog doktora koji radi postupak... ja bi to sve suspendirala na neplaćeno i skidala s plaće pa da vidiš kako bi radili kako treba 🤣🫣😮‍💨
    Tanjaanja super da su ti odmah dali sve te pretrage 🤗
    Npelice, Lucky, Tikvice 🥰🥰🤗🤗

👩 39 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    daxx.86@gmail.com

annboleyn
    30. Siječanj 2024. 20:32

NPelice hvala za novi vol. 🤗
    Sanjushka hvala za liste ❤️
    Bas je u januaru zivo, dinamicno, mnogo nas je u postupcima, citam svaki dan i pratim, ne stignem uvijek komentarisati. 
    Jurky sretno sutra na aspiraciji 🤞
    Lucky sretno sa endometrijem 🤗
    Bebolina sretno na folikulometriji i sa nalazima sutra 🤞 zasto ti/tvoj doktor mislite da folikuli koji su danas mjerili 13 mm nece biti ok? Po strucnoj literaturi koju sam citala, najvise zrelih jajnih stanica se dobije iz folikula koji su na dan stoperice izmedju promjera 12 mm do 19 mm 

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

• MiliPe
    30. Siječanj 2024. 21:54

Aneri I meni su u prvom postupku vratili jednu, mislim da zbog blizanacke trudnoce nece rizikovati. Nakon nekoliko neuspjelih pokusaja vracaju dvije. 
    Mrvice Cekamo tvoje testice, sretno 🤞🏻
    Ketyx Navijam i za tebe da te beta pozitivno iznenadi.
    I ja se necu testirati, primila sam na dan punkcije i transfera Bervactid 500 tako da ne vredi praviti test.. Cekam betu 8.2 🙏

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 🔜 Pfc Prag

Lali28
    30. Siječanj 2024. 22:11

Sutra prva aspiracija. Ne mogu dočekati da vidim sta ce bit. Stalno razmisljam da ne znam kako bih prezivjela da ne uspije, a onda vidim da se ne dogodi svima iz prve, zapravo rijetko. I jednostavno se prezivi, sta mozes. Al boze nek nam svima sto prije uspije. 🤞🏻 vjerujem da je najteze cekati nakon transfera ipak. 
    Hvala svima na podršci, svima saljem isto! 🍀

👩🏻29 god
    AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
    🧔🏻‍♂️31 god asthenozoo->normo
    1/2024 - Gonal F
    31.1. aspiracija - 9 st
    3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
    11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
    curica🌸 7.12.👶🏻🩷J

Bebolina2024
    30. Siječanj 2024. 22:15

Rolica

Cure uletavam samo da vam svima koje sutra imate nešto, zaželim SREĆU 🥰🥰🍀🍀🍀
    Bebolina žalosno ovo što govoriš da su takve razlike od bolnice do bolnice u pristupu pacijentu. Farmaceutska mafija mi je jasna, guranje lijekova bez obzira na ostalo, profit na 1.mjestu. Ali barem bi sami doktori trebali uskladiti broj uzv/pregleda…ne znam, ta jadna Hrv kao da stalno nazaduje. Do čega je, ravnatelja, glavnog doktora na odjelu, samog doktora koji radi postupak… ja bi to sve suspendirala na neplaćeno i skidala s plaće pa da vidiš kako bi radili kako treba 🤣🫣😮‍💨
    Tanjaanja super da su ti odmah dali sve te pretrage 🤗
    Npelice, Lucky, Tikvice 🥰🥰🤗🤗

Ne znam ni ja do čega je ali razlika je stvarno velika. Baš sam danas rekla mužu šteta što od početka nisam krenula u Vg možda bi do sad ostvarila neki uspjeh.
    Annboleyn dr je rekao da je šteta jer ima tih malih koji neće stići sazrijeti a oni će morati punkciju raditi zbog ovih većih.
    Hvala ti, sretno i tebi sutra (koliko se sjećam kod tebe je sutra isto UZV).

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

Bebolina2024
    30. Siječanj 2024. 22:40

https://ibb.co/tqz1KSg
    Malo prije našla jučerašnji nalaz. Ne razumijem ovaj estradiol je viši od svih referentnih vrijednosti u svim fazama a nije označen kao H. Jel se tko razumije u ovaj nalaz?

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

sanjushka
    30. Siječanj 2024. 22:43

Mrvica11

sanjushka

Mrvica po iskustvima cura ovdje točnije i prije pokažu trakice iz mullera ili dm-a nego clearblue test

Jel to mislis na one First Sign iz Dm jel to to?

Da da, taj, vidim da ti je NPelica već odgovorila.. 🥰

Tera ubačeno 😉

Bebolina, Korni je imala dvostruku stimulaciju u jednom postupku gdje je nakon prve aspiracije nastavila sa stimulacijom da sazriju i ti manji folikuli. Ona će to bolje objasniti. Iako ne znam u kojem slučaju se to prakticira.. 

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. ⏳
    s88.forum@gmail.com

Emma05
    31. Siječanj 2024. 03:07

Ima li koja da prima Prolutex i jeste ga osjećate nešto posebno nakon primanja? Meni je prvi put uključen u ovaj FET postupak. Do sad sam imala samo Estrofem inače i neki progesteron, u zadnje vrijeme je to Cyclogest i Duphaston kombinacija...nekad sam znala Utrogestan uz to. Al nisam nikad ovakvu "oluju" imala pa zato pitam da vidim jel to od tog lijeka. Prvim Fetom kojim sam ostala trudna nisam imala nikakvih simptoma nego tek 8i dan krenulo sve, baš sam se drugacija probudila sjecam se...i tako sam znala da je bilo uspjesno. 
    Danas mi je 7 dnt. Fet 1 blastociste. I naravno ne mogu spavati. Budim se u te neke random ure full naspavana. Inace spavam super taj ostatak sati😆..nisam nervozna..dapače ne mori me nista jer sam nemoćna i nemam nista od sekiranja. Vratila sam se i raditi i tako. Vrijeme brže prođe. 🫠...idem probat spavati jos malo jer ce mi ubrzo alarm za posao 🙄😒😴

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

korni
    31. Siječanj 2024. 06:27

Bebolina tako je, bitno da ima načina 🤞držim fige! 
    Bome da, skoro smo na pola puta ❤️ vidim da ti je sanjushka napisala za moju duo stim. Tako je, ja sam par dana nakon prve aspiracije (3 folikula i 3js) dobila M, i tada smo nastavili sa istom stimulacijom  (moralo je proći 5 dana od aspiracije do nastavka stimulacije i odmah su mi rekli da zaboravim na transfer taj ciklus). Jajnici su malo živnuli i na drugoj aspiraciji smo imali 6js. Kod mene je do duo stim došlo zahvaljujući saniii (❤️) koja mi je napisala da je jedna članica to prošla, i ja sam to odmah predlozila u bolnici, sta je dr.prihvatila. Po njihovim riječima, duo stim prakticiraju kod low respondera, iako čini mi se da se u praksi (u kbcu ri) to vrlo malo prakticira i prilično sam sigurna da ja nisam spomenula, da ne bi ni oni. Ako ti se čini kao dobra ideja, pokušaj im predložiti pa vidi šta će reći. Ugl.,racuna se kao jedan postupak. I eto, mala curka iz druge stimulacije polako lupka ❤️ sretno 🍀
    Aneri meni su odmah rekli da prvo počinjemo s vraćanjem jednog jer sam sitna i mršava, i da ne žele riskirati s višeplodnom trudnoćom (tada je to meni bilo okej, pa nisam preispitivala dalje). 
    Lali samo opušteno i pozitivno 🍀
    Cure sretno danas 🍀🍀🤞🤞

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.