Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Giselle
    14. Svibanj 2024. 12:36

Pixi

Medena beta je super 🎉
    Mrvica, Bless, Kawažao mi je😞
    Marisha mislim da je još rano, pričekaj par dana ipak je dvodnevni. Drzim fige da ugledaš plusić🥰
    Gisellekako si, kada ćeš u FET ponovo?

Ja sam negativni test oplakala u subotu, sutra mi je beta, ali se ničemu ne nadam. U glavi sam završila sa ovim ciklusom. Kako nemamo više smrzlića, mislim da ni nećemo u nove postupke do jeseni. Treba mi psihička priprema.

Nije me bilo jedan dan na forumu, ajme koliko ste napisale..
    Dodo i Rolica, toliko mi je žao, baš me šokiralo.. šaljem vam zagrljaj, vjerujem da nema nekih riječi utjehe sad..
    Lunolina, držim fige da tamni 🤞
    Medena, jako mi je drago🥰
    Mrvica, Bless, Kawa žao mi je😒
    Pixi, držim fige za betu, nadam se da će te ipak iznenaditi 🤞
    Ja sam ok, vezano za tvoje pitanje, ići ću u FET ili u 6.ili i 7.mjesecu. ovisno kada dobijem u 6.mj jer vidim da bi mi vještica trebala doći taman prije nego sam na putu, kad bih onda trebala ići na preglede. A s obzirom da sam skoro zadnje dvije godine toliko stvari propustila jer ću možda biti trudna (odbila sam posao, nisam otišla na neko daleko putovanje itd) ako tako bude u 6.mj onda ću ići u 7.jer mi jedan mjesec ništa ne znači, a ne mogu više živjeti tako da se sve vrti oko trudnoće, a u skoro dvije godine nisam niti jedan plus vidjela.
    Tako da će prije biti 7.mjesec, nego 6.

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

Tanjanja27
    14. Svibanj 2024. 13:03

Rolica tako mi je zao..zelim ti da se sto prije oporavis od svega..mogu samo da zamislim kako se covek moze osjecati nakon srece zbog pozitivne bete i gubitka tog osjecaja..slazem se sa curama, to je tako nepravedno.. saljem ti mnogo ljubavi i podrske 🫂

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
    10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

Medena33
    14. Svibanj 2024. 13:05

Giselle jeli ti ovo prvi ivf? Jeste samo do sada pokusavali prirodno, ne mogu icscitati it potpisa.
     Virujem da vecina zaboravi zivjeti kad u je ovim postupcima.

• BikMik
    14. Svibanj 2024. 13:08

wildflower

BikMik

wildflower

BikMik

Lunolina, ja sam imala evaporacijske od stoperice do 13 dana, ali cak ni sa filterom tako jasne, tako da imam bas bas dobar osjecaj da je to to :D. ❤️❤️🤗🍀
    Posto smo Wildflower, ti i ja dosli u isto vrijeme ovdje, vas dvije uspjele, nema mi druge uspjeti sad u FETu :D

Da daaa, nek se sretni niz nastavi.. vrijeme je i za tebe🥰💕🙏🏻

❤️
    Da tvoj UZ prodje dobro i da Lunolini tamni 🍀❤️🤗

❤️❤️🙏🏻🙏🏻nadamo se najboljem
    Kako si ti?
    Je li splasnulo crvenilo od krpelja?
    Kada ides na prvi uzv? :)

Od krpelaj jeste, ali evo treca noc da ne spava jer su boli u hrlu i ksaljanje toliko jaki da moram po par tableta protiv bolova ma dan uzeti, da iole bude izdrzljivo (od malena imam stalne angine). Bojim se da ce mi se ovulacija odgoditi od tableta (vitala sam neko istrazivanje), a u oetak u pola 8h je prvi UZ za FET. Naivno sam rekla chill u ovaj posyupak skroz, a ja bolesna ko ista i bez 2 sata sna u komadu 😅. Ali zacudjujuce se ne nerviram, nista tu ne mogu.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Giselle
    14. Svibanj 2024. 13:13

Medena33

Gisellejeli ti ovo prvi ivf? Jeste samo do sada pokusavali prirodno, ne mogu icscitati it potpisa.
    Virujem da vecina zaboravi zivjeti kad u je ovim postupcima.

Da, ovo mi je prvi ivf, prije toga sam par mjeseci bila na klomifemu i ciljanim odnosima.
    A prije toga smo prirodno uz praćenje plodnih dana. 
    Ugl, nemamo nikakvu dijagnozu, odnosno kod nas je dijagnoza idiotska neplodnost..
    A ovo što sam pisala da sam neke stvari propuštala je dok smo i prirodno pokušavali jer sam mislila ne mogu sad to i to jer što ako zatrudnim, a to se do sad nije dogodilo nijednom..

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

korni
    14. Svibanj 2024. 13:16

Rolice jako mi je žao 😔 💔 znam da nema riječi utjehe.. odtuguj i neka sve prodje što bezbolnije. Šaljem hug 🫂❤️ kod mene je u 9tt (spontana trudnoća) utvrdjeno da je plod ostao na 6+2, i ništa mi nije samo krenul, a tada cak nisam ni na progesteronu bila.. vidi sta ce ti reći, ali moze to potrajati dok se samo pokrene.. drži se 🫂
    Bless hvala ti 🤗❤️
    Dreamer drzim fige da dodje cim prije 🤞🤞

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Simbalija
    14. Svibanj 2024. 13:19

Rolice tako mi je žao. Čitam vas iz prikrajka, ali baš su mi navrli svi moji osjećaji u izgubljenim trudnoćama. Meni nije krenulo samo, morala sam uzeti tablete, čekali smo do 9+4. Osobno mi je postupak bio ok, nije nezamislivo jako bolilo.
    Dodo žao mi je također, ne znam što više boli kad te na 2. pregledu dočekaju te strašne vijesti ili kada ideš na pregled iz tjedna u tjedan jer će se nešto možda pokrenuti. Svakako, boli u svim slučajevima. Odtugujte cure, dopustite si vrijeme za sebe i za svoje emocije. 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• BikMik
    14. Svibanj 2024. 13:31

Rolica, i meni je jako zao, nadam se da ce ti sto lakse proci ciscenje , meni takodje nije samo krenulo i da mi se ponovi ja bi kiretazu, ali to je samo moje misljenje ❤️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Pixi
    14. Svibanj 2024. 13:32

Evo napokon je beta stigla i negativna je 😢😢

Rolice jako mi je žao, znam da te sada ništa ne može utješiti. Tu smo, ako trebaš razgovor. ❤️
    Giselle, razumijem te. I sama pokušavam ne podrediti život tome, ne baš uspješno. 
    Ovo je baš borba koja toliko puta nije fer.
    Lunolina kad vadiš betu? Super je test

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Srculence
    14. Svibanj 2024. 13:42

Pixi

Evo napokon je beta stigla i negativna je 😢😢

Rolicejako mi je žao, znam da te sada ništa ne može utješiti. Tu smo, ako trebaš razgovor. ❤️
    Giselle, razumijem te. I sama pokušavam ne podrediti život tome, ne baš uspješno.
    Ovo je baš borba koja toliko puta nije fer.
    Lunolina kad vadiš betu? Super je test

Pixiiiii baš mi je žao draga! 😔 
    Glavu gore i nadam se da imas plan za dalje! ❤️🍀

🙋🏻‍♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
    🙋🏻‍♂️37god. (sve uredno)
    2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
    9/2023 konzultacije
    04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
    08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
    1bc ❄️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.