I moje pohvale idu za IVF 🎊
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 11dnt 209 🍀
dodo87.forum@gmail.com
Orchid evo ne znam što reći, ocito dugi protokol nije za svakoga, ali kako znati ako ga ne isprobamo 😏, koliko vidim nije bilo propusta od dr ,ti očito imaš duže cikluse I kasnije O obzirom na tanji endo, pa moguce da se tacista razvila nakon O i krenula rasti od hormona.
Kad si vadila amh, i koliko si prije antralaca inače imala? To mi nekako malo na tako visok amh. Ja imam otprilike toliko i koji više na duplo manji amh. Jel imas pcos? Koji je iduci korak, histeroskopija?
Ani32 aha, onda tek ćete sad na ovoj kontroli dogovorit kad ćete na listu za postupak, ovisno o njihovoj popunjenosti, dakle ne krećete sad u postupak. Dobit ćeš kontracepciju i cekat datum koji ti odrede i to će bit početak ciklusa kad krecete sa protokolom. Injekcije ćeš dobiti tek kad krenete u postupak. Bit će tu još dolazaka nažalost.
Btw na konzultacijama koje pretpostavljam si platila bez obzira sto su online imaš pravo pitati sve što te zanima, zato konzultacije i služe, to nije pilanje :)
Inače sam uvijek imala više od 20 antralaca , zadnji uzv u siječnju kod dr V sam imala više od 30. očito se ovaj ciklus sve poklopilo kako ne treba. Dobila sam danas Proveru 2x1 i trebam im se javiti za hosteroskopiju kad dodje menstruacija.
Jedino što mi je sada sumnjivo i što se nisam sjetila pitati je to da mi je dr R inicijalno rekao sa s pikanjem krećem 2 dc, a sestra mi je kad sam zvala rekla da krećem tek 5 dc. Znam da Supercur radi supresiju pa se nije trebao izdvojiti vodeći folikul u to vrijeme, al mi nikako nije jasno što se na kraju dogodilo
Znam da ništa ne mogu promijeniti, al ne mogu pomoći overthinkeru u sebi :)
👩🏻 ‘95, AMH 37,8
👨🏻 ‘88, OAT
Repromed
04/2024 prekinut postupak
05/2024 histerskopija
06/2024 ICSI - 13 js, 2 ❄️ hiper - freeze all
10/2024 FET - 6+4 ❤️ 10tt missed ab 💔
02/2025 FET ❌
03/2025 ICSI - 14 js, 3 ❄️ hiper, freeze all
I ja također bih pohvalila polikliniku IVF. Tamo smo godinu i pol i u tih godinu i pol nije prošao mjesec a da nismo bili kod njih, a kad smo krenuli sa postupcima, to ni ne moram posebno naglašavati koliko puta sam bila tamo. I prvi postupak smo sami financirali, gdje nas je profesor doslovno odgovarao od plaćanja jer smo bili na listi za tri mjeseca, ali suprug i ja smo se dogovorili da ćemo svejedno platiti. I nakon što je došlo do trudnoće, kod drugog kontrolnog ultrazvuka je profesor utvrdio da je došlo do missed ab i moram reći da od tada stvarno još i više gleda za nas. I sam mi je uradio Pipelle biopsiju endometrija, poslao me endokrinologu, morala sam ponavljati sve briseve i papu i ništa nije htio prepustiti slučaju. A drugi i sad ovaj postupak sam išla preko HZZO i ni u jednom trenu, ni u jednoj stimulaciji i folikulometriji nisam ostala zakinuta, još se i ispričavao što sam zbog vađenja estradiola morala doći dva dana zaredom. I sve što nam je obećao, sve je ispoštovao, tako da od mene najprije profesor, a onda i svi ostali imaju veeeeeliko ❤.
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Ani32, ja ću se isto složit sa Sanii, po ovome šta si napisala vi još niste na njihovoj listi za hzzo, a oni navodno nemaju mjesta do jeseni i potpisivanja novog ugovora tako da ne znam kako ćete to izvest.. Jedino ako vam stvarno čuvaju mjesto ali onda bi ti negdje na nalazu pisalo planiran postupak u svibnju ili kad već, a ne kontrola..
Ja sam bila kod njih na konzultacijama u studenom, sve je bilo ok s nalazima i upisali su me na listu za veljaču..
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Svatko uvijek hvali svoje, pa ću i ja polikliniku IVF.
Od 2021. do 2023. sam bila u Petrovoj kod dr.V i malo je reći da sam zadnjih 6 mjeseci iz Petrove izlazila s takvom ljutnjom da to nije bilo normalno. Ja sam onaj tip koji vjeruje da dr. uvijek radi najbolje i vjerujem im u potpunosti, zaključak je da sam kroz Petrovu shvatila što od doktora ne želim.
Nakon missed ab. u petrovoj odlučila sam više ne ići tamo i počela sam istraživati forume. Doslovno sam pročitala sve i svašta, do unazad nekoliko godina. Dvojba je na kraju bila između dr. Lučingera i dr. Grbavca i odluka je pala na IVF i dr. G.
Samo ću reći da me dragi Bog tamo poslao, takav tretman nisam očekivala ni u snu. Prve konzultacije su trajale sat vremena - gdje nam je doslovno objasnio sve što u Petrovoj nikad nismo saznali. Došli smo s namjerom plaćanja postupka ali nam je predložio da se zapišem za listu hzzo i pričekamo. Odlučili smo pričekati 6 mj za hzzo, a za to vrijeme smo tempirali odnose što nije urodilo plodom.
Sav tretman koji sam tamo dobila preko hzzo je takav da nemam nikakv osjećaj da smo preko hzzoa - zovu, pitaju, objašnjavaju, tješe. Stvarno sam prezadovoljna. Odlučila sam trudnoću voditi kod dr. G jer mu vjerujem u potpunosti i nema šanse da bi otišla negdje drugdje.
Eto, toliko od mene. Malo sam se raspisala 🙈
I samo da kažem, Tinčice, drži se i istjeraj stvari na čistac - ovaj tretman što si dobila u Beta + nema veze sa zdravim razumom, a posebno što si to sve platila. Šaljem zagrljaj! ❤️
👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
1/2023 - 8tt missed ab.
Od 3/2023 Poliklinika IVF.
10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak
Sanii znam sve, sve si u pravu 🙂
Ali eto razgovor je bio nedorečen, a iza toga u mailu dobijem samo da u drugoj polovici 5 mj dodjemo na kontrolu.
Pa nisam znala sto me ceka.
A evo veceras sam slala upit, pa očekujem kroz par dana odgovor kakav je plan i što je sljedece.
Da, cini mi se da su spomenuli da ide kod njih kontracepcija 2 tjedna. Ili sam nesto krivo shvatila haha.
Ali nisam znala kada cu s tim uopće počet.
A eto bila bi sretna da bar počnem sad kroz 5 mj.. Bar da idemo prema naprijed.. Pa makar tamo u 6 mj.da dodjemo na red. Da je bar nešto.
A rečeno mi je da ćemo doći prvi put jedan dan, a iza toga nakon par dana bi trebali biti tu 8 dana u komadu, pošto smo daleko. A nadam se da nece biti vise od toga. Puno si mi pomogla🤗, sad bar znam sto od prilike očekivati.
👰33 - oba jajovoda✂️ AMH 6,18 pmol/l,
TSH ➡️1,4 (Euthyrox)
🙎♂️41 - hipospermia ➡️
5/2024 hipospermia (Fertilup)
💥BetaPlus IVF - 7/2024. (Gonal F + Antag.+ Ovitrelle)
Aspiracija 18.7.2024. - 12 🥚5 oplođenih
Transfer 23.7.,vraćena 2 zametka 3.dan ➡️Beta 1,2 ❌
🌠Najsnažnije priče su one neispričane🌠
sanjushka A ne znam, meni je doktorica rekla u tom razgovoru na konzultacijama - TSH ces brzo spustiti jer nije velik, već sredinom 5 mj bi vi mogli biti ovdje. Sto to znaci, ne znam.
I kad sam je pitala dali mi moze reći dali ce u tom trenutku u 5 mj biti mjesta za HZZO i da mi je to jako bitno znati dali mi je to sigurno sto posto , rekla je - bit će, vjerovatno ce biti. Neće se to tako brzo popuniti.
I bas sam joj rekla da mi je to bitno znati dali ce mi u 5, 6 mj biti mjesta.
Jer da mi je rekla da nije sigurna i da nece biti mjesta, da cemo mozda tek na jesen doći na red za upis, odmah bi ih otpisala.
Planirali bi onda da moramo platiti negdje privatno i to je to. Smislili bi bar ove mjesece dok cekamo sve nalaze, za financije, kako ćemo.
Ovako ne znam.. Ako nam zadnji tren sad kazu da nema nista do jeseni.. A da su to rekli prije, već bi riješili financije pa bi isli privatno u svom gradu odmah sada u 5 mj.
Samo zbog čega toliko cekati i gubiti vrijeme, zbog TSH minimalno povišenog koji mi se za 3 tjedna već spustio na normalu.
A pocetkom 2 mj. jos kad sam ih zvala rekla sam da sam zainteresirana za MPO preko hzzo i za konzultacije me narucili u 3 mj.i tu sam opet rekla da sam za hzzo.
A u papiru koji mi je Dr. poslala piše na vrhu - par zainteresiran za MPO postupak preko hzzo.
Pa se nadam da su nam ostavili mjesto jer sam ih zvala za dogovor za konzultacije jos pocetkom 2 mj. ali su mi rekli onda da se javim tek 15.3 za konzultacije jer mi je falio jedan nalaz. Tako da samo čekam, čekam, čekam nesto.
Nadam se da ce biti kako su mi rekli jer pijem lijek za štitnjaču i veću dozu nego bi trebala samo da mi se spusti TSH brzo do 15.5 , na ispod 2,5 što prije zbog postupka i lijek na koji svaki dan imam kožnu alergiju. A nikada nisam u životu imala alergiju ni na što.
Pa mogla sam onda cekati do jeseni i 1 mjesec prije postupka ga počet pit. A ne da ga pijem pola godine i vise prije bez potrebe i da se mučim svaki dan s alergijom koja mi život zagorčava.
Cim mi se jave, javim vam dali je ipak sve po planu ili ipak nije.. Da i ostale cure znaju cemu se nadati.. ❤️
👰33 - oba jajovoda✂️ AMH 6,18 pmol/l,
TSH ➡️1,4 (Euthyrox)
🙎♂️41 - hipospermia ➡️
5/2024 hipospermia (Fertilup)
💥BetaPlus IVF - 7/2024. (Gonal F + Antag.+ Ovitrelle)
Aspiracija 18.7.2024. - 12 🥚5 oplođenih
Transfer 23.7.,vraćena 2 zametka 3.dan ➡️Beta 1,2 ❌
🌠Najsnažnije priče su one neispričane🌠
Medena odlicno, neka se lijepo razvijaju 🥰
Giselle pupo čestitam ❤️❤️❤️ neka se mrva čvrsto primi ❤️
Sani žao mi je, drži se 🤗
Slee čestitke šogorici 😘
Tratincice drago mi je da si se javila, brzo će i drugi uzv. Neka mučnine samo da bebica dobro raste 😘
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
sanjushka i nina1985 nemojte se bojati Pergoverisa, ja sam u oba postupka bil na pergoverisu 225. Ja sam u postupku u Njemackoj i normalno da sam i sve njemacke forume citala, to je jedan od najboljih i najskupljih lijekova, jer budu kvalitetne jajne stanice 🥹
sanjushka i Pixi jaoooj sutra mi nastupamo, jos samo danas 🫣
Giselle pupoooo, mazi svoju bušu ❤️❤️
Medena drzim 🤞 da sve bude super 😘
👱🏻♀️33god. - AMH 2,39 ng/ml
👨🏼🦲35god.
Prirodno :1biokemijska, 2VM(desni jajovod✂️ druga 💉MTX)
1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (💉MTX)
2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- test ➕beta ➖ 1❄️
07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule ➖
4. IVF 04/25 - 19🥚 transfer 2BC ➖ 2❄️❄️ BC day 6
bless13579@hotmail.com
Ani32 iskreno se nadam da vas čeka mjesto, da ih ne čekate bez veze 3 mjeseca.. Svakako nam javi šta kažu kada ti se jave.. 🤞🏻❤️
Bless hvala na info. Vidjeti ćemo što me čeka, nadam se da će sve biti ok. Joooj ja jedva čekam sutra.. 😁
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔