Hypnoticpoison welcome to the P club ✌🏻 Rolica i ja ti zelimo dobrodoslicu 🤭❤️
Hehehe welcome to the clubHvala tiHypnoticpoison na info, ja ću svakako pričekati test i betu pa ćemo se zaletiti u Mađarsku ako ću se morati dulje pikati. Ušteda nije baš malena, jel
Angel eyes ah ja ti mudrujem sama sebi pa na kraju pokleknem, vidjet ćemo stanje uma u idućim danima
BikMik baš mi je žao, ne znam što bih rekla. Možda nije loše da se malo odmakneš od svega, odmoriš i nastaviš idući ciklus. Napuniš baterije. I meni je bilo koma kad smo odgodili fet, ali je doktorica rekla iskreno da je tako najbolje inače da ne bi bilo ništa od svega (imala sam neko blago krvarenje u maternici od lijekova). Drži se, javi nam što si odlučila
Curkiceee sretno svima danas, ima vas dosta
🥰❤️
Rolice nema na čemu!🤗🥰 Bome nije mala ušteda, tako da se isplati ići. Ja sam u subotu u Zagrebu kupila tri bočice, pošto mi je trebalo već od jučer (moram se pikati svaki drugi dan) i sad sam si rezervirala jednu kutiju u Mađarskoj, tako da do bete imam, a za dalje ćemo vidjeti.🙏🙏
Anice woooow, čestiram na betuški!👏👏😊😊 Baš je prekokrasna!❤❤
BikMik ajoooj, neopisivo mi je žao.🥺😞 Znam koliko si to čekala i veselila se. Najbolje da odmoriš, pa da sve lijepo sjedne na svoje mjesto i onda odeš po mrvicu. Ona strpljivo čeka svoju mamicu.❤❤ Grliiiiiiim 🫂

🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
BikMik ja bih na tvom mjestu pauzirala jedan mjesec. Znam da je tesko cekati, ali ako nije dobar ciklus bolje ne forsirati.
Marisha nemam pojma 🙈 moji ciklusi su ti kratki i bitno mi je da 7. dan dodjem na UZV jer mi je 9. dan malo na knap za cekati jer su moje O oko 10. dana zadnja 3 mjeseca. I Lana i Skvorc su meni okej pa tko me dopadne. Valjda nemaju i nekog 3.doktora pa da bas njemu dođen u ruke 😑
Anice cestitaaaam!!!😍😍😍
Ideš u prirodni ciklus? Meni je prvi ciklus odmah iza stimulacije O došla prebrzo, vidim da si pitala za vikend pa smo preskočili a po planu je da M dođe 27.04. pa bi prvi UZV bio između 3-05.05.
Anica! čestitam ti, beta je prekrasna Neka sve bude školski!!!!
Anica Čestitam 🥳
BikMik zao mi je što se tako odvila situacija😔
Ja sam dobila prvu mengu nakon kiretaže, prošlo je točno 6 tjedana i 5 dana. Odma sam se naručila na konze za potencijalni fet i/ili dodatne pretrage za koje ću pitat dal bi bilo pametno radit.
Sanjushka molim te ako može na listu, 7.5. konzultacije fet
Sretno svima danas!,🌺
👸33g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
4.8.2025. stigla baby E💜
Ideš u prirodni ciklus? Meni je prvi ciklus odmah iza stimulacije O došla prebrzo, vidim da si pitala za vikend pa smo preskočili a po planu je da M dođe 27.04. pa bi prvi UZV bio između 3-05.05.
Anica! čestitam ti, beta je prekrasnaNeka sve bude školski!!!!
Da da, idemo u prirodni, rekao je Skvorc da sad 3 mjeseca ni ne pomisljam na stimulaciju. Upisao me za 8. mjesec, hvatamo M iza 10.-15.8. pa kad dodje.
Moje O su inace turbo rane pa me bas zanima kako ce biti sad. Nadam se da, ako ce i meni doci prerano da me nece odraditi samo da zgrnu lovu preko hzzo-a.
Dobro, tvoja M je tu iza ugla i brzo ces ti na UZV🥰

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Anice čestitaaam, top beta!!! nek se lijepo dalje dupla
Medolina, baš mi je žao, uzmi sad vremena za oporavak u svakom smislu 🙏🏻🙏🏻
Ninaniksy dogovoreno za prolutex, hvala ti
BikMik pa da možda najbolje... malo se sad odmakneš od svega i napuniš baterije 🥰
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> stimulirali -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 03/25 KBCSM - prirodan - 1🐣 -> X
6. 11/25 Škvorc - prirodan - 1🐣 - X
rolica.forum@gmail.com
Hehehe welcome to the clubHvala tiHypnoticpoison na info, ja ću svakako pričekati test i betu pa ćemo se zaletiti u Mađarsku ako ću se morati dulje pikati. Ušteda nije baš malena, jel
Angel eyes ah ja ti mudrujem sama sebi pa na kraju pokleknem, vidjet ćemo stanje uma u idućim danima
BikMik baš mi je žao, ne znam što bih rekla. Možda nije loše da se malo odmakneš od svega, odmoriš i nastaviš idući ciklus. Napuniš baterije. I meni je bilo koma kad smo odgodili fet, ali je doktorica rekla iskreno da je tako najbolje inače da ne bi bilo ništa od svega (imala sam neko blago krvarenje u maternici od lijekova). Drži se, javi nam što si odlučila
🥰❤️
Rolice nema na čemu!🤗🥰 Bome nije mala ušteda, tako da se isplati ići. Ja sam u subotu u Zagrebu kupila tri bočice, pošto mi je trebalo već od jučer (moram se pikati svaki drugi dan) i sad sam si rezervirala jednu kutiju u Mađarskoj, tako da do bete imam, a za dalje ćemo vidjeti.🙏🙏
BikMikajoooj, neopisivo mi je žao.🥺😞 Znam koliko si to čekala i veselila se. Najbolje da odmoriš, pa da sve lijepo sjedne na svoje mjesto i onda odeš po mrvicu. Ona strpljivo čeka svoju mamicu.❤❤ Grliiiiiiim 🫂
Hypnoticpoison e pa super da, korak po korak. Držimo fige da će nam trebati još neko vrijeme hehehe ❤️❤️
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> stimulirali -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 03/25 KBCSM - prirodan - 1🐣 -> X
6. 11/25 Škvorc - prirodan - 1🐣 - X
rolica.forum@gmail.com
🥰❤️
BikMikajoooj, neopisivo mi je žao.🥺😞 Znam koliko si to čekala i veselila se. Najbolje da odmoriš, pa da sve lijepo sjedne na svoje mjesto i onda odeš po mrvicu. Ona strpljivo čeka svoju mamicu.❤❤ Grliiiiiiim 🫂
Hvala ti, jesam bila presretna sto mogu odmah u Fet, ali dzaba, Bog ima drugi plan za mene i ja ga moram prihvatiti

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Anica cestitam na beti, samo da se fino dupla.
BikMik zao mi je i mozda je najbolje da odes na GO i da se rekupiras i resetiras i psihicki i fizicki, nije ovo lako i da bi mogle biti pozitivne u glavi moramo biti odmorne 🍀 zelim ti svu srecu i sigurna sam da te ceka mala mrvica
Curke iz P kluba ja kupila dve kutije i silne sprice i iglice prije nego sam znala da se opet pikam svaka dva dana 🤦🏻♀️ tako da mogu otvoriti ordinaciju za pikanje 😂 kolko svega imam. Ali slazem se da je u Madjarskoj jeftinije. Kada potrosim zalihu cu razmisliti.
Svima ostalim sretno 🍀

👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
🥰❤️
Hvala ti, jesam bila presretna sto mogu odmah u Fet, ali dzaba, Bog ima drugi plan za mene i ja ga moram prihvatiti
Glavu gore, sve je s razlogom.
Ako su i doktori savjetovali da pričekaš, najbolje odmoriti, pokušati se opustiti aa dragim ljudima.
Sljedeći mjesec je tvoj💪

👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Anica jeeeeee čestitam ❤️❤️❤️
Medolina žao mi je 😔
Bikmik žao mi je, nemam pametnih riječi. Nekad je bolje odmoriti od svega, ne ići na silu. Možda baš prirodno uspijete, to bi bilo divno 🥰🥰
Laislabonita nadam se da će beta biti pozitivna. Vidim da je najpametnije čekati do bete koliko god teško bilo.
Teich napokon došla M. Sretno dalje 😘
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito, bez oplodnje
08/24 IVF, Cito, 1🐧 beta ❌
12/24 IVF Cito, 1🐧 beta ❌
03/25 IVF Cito, bez oplodnje
06/25 IVF Cito, 1🐧 beta ❌
09/25 IVF Cito, 1🐧 beta ❌
11/25 cista, prekinut postupak
12/25 IVF Cito, 1🐧 FET 01/26 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji