Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanjushka
    22. Travanj 2024. 10:41

Medena prolutex je injekcija progesterona, u zadnje vrijeme ga je dosta tih poliklinika počelo davati dodatno uz utrogestan ili što već.. 😊
    BikMik kao što su ti cure rekle, možda bolje ne forsirat ako nije idealno, da ti ne propadne smrzlić bez veze.. ❤️
    Anica čestitam na super beti, nadam se da će se lijepo poduplati 🤞🏻🥰
    Medolina žao mi je.. 😔❤️ 
    Laislabonita najbolje da ideš izvaditi betu pa vidiš sta se događa.. Ovako se samo mučiš.. ❤️

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+
    1 stimulacija (bez ❄️)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed
    4 stimulacije (bez ❄️)
    ▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔

........
    📧 s88.forum@gmail.com

Lunolina
    22. Travanj 2024. 10:47

BikMik ja bih na tvom mjestu pauzirala jedan mjesec. Znam da je tesko cekati, ali ako nije dobar ciklus bolje ne forsirati.
    Marisha nemam pojma 🙈 moji ciklusi su ti kratki i bitno mi je da 7. dan dodjem na UZV jer mi je 9. dan malo na knap za cekati jer su moje O oko 10. dana zadnja 3 mjeseca. I Lana i Skvorc su meni okej pa tko me dopadne. Valjda nemaju i nekog 3.doktora pa da bas njemu dođen u ruke 😑
    Anice cestitaaaam!!!😍😍😍

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Giselle
    22. Travanj 2024. 10:48

Medena33

Giselle nije mi nista rekao, sad mi je dao pergoveris i rekao vidimo se u poned, nadam se da ce rasti jer prosli put nisam reagirala na pergoveris. Pitala sam ocemo neki drugi lijek, rekao je ne treba posto sam imala od proslog puta 2 kutije.
    Kad si ti kod njih?

Kužim, nadam se da će ti sad biti ok🤞🤞
    Ja sam u 18:15. Ti?

Cure, čestitke svima na pozitivnim betama i žao mi je zbog negativnih. Malo mi je gužva na poslu pa ne stignem detaljno čitati pa nisam nikoga poimence izdvajala, nemojte zamjeriti.

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

Medena33
    22. Travanj 2024. 11:02

Ja sam u 1 za 15. Taman sam na putu za Zagreb. Drzi mi fige. Javim sto je rekao.

Giselle
    22. Travanj 2024. 11:10

Medena33

Ja sam u 1 za 15. Taman sam na putu za Zagreb. Drzi mi fige. Javim sto je rekao.

Držim ti sve fige ovog svijeta🤞🤞🤞🤞🤞🤞
    Sretno❤️❤️❤️❤️

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

Hypnoticpoison
    22. Travanj 2024. 11:12

Rolica

TraTinčica

Hypnoticpoison welcome to the P club ✌🏻 Rolica i ja ti zelimo dobrodoslicu 🤭❤️

Hehehe welcome to the clubHvala tiHypnoticpoison na info, ja ću svakako pričekati test i betu pa ćemo se zaletiti u Mađarsku ako ću se morati dulje pikati. Ušteda nije baš malena, jelAngel eyes ah ja ti mudrujem sama sebi pa na kraju pokleknem, vidjet ćemo stanje uma u idućim danimaBikMik baš mi je žao, ne znam što bih rekla. Možda nije loše da se malo odmakneš od svega, odmoriš i nastaviš idući ciklus. Napuniš baterije. I meni je bilo koma kad smo odgodili fet, ali je doktorica rekla iskreno da je tako najbolje inače da ne bi bilo ništa od svega (imala sam neko blago krvarenje u maternici od lijekova). Drži se, javi nam što si odlučilaCurkiceee sretno svima danas, ima vas dosta🥰❤️

Rolice nema na čemu!🤗🥰 Bome nije mala ušteda, tako da se isplati ići. Ja sam u subotu u Zagrebu kupila tri bočice, pošto mi je trebalo već od jučer (moram se pikati svaki drugi dan) i sad sam si rezervirala jednu kutiju u Mađarskoj, tako da do bete imam, a za dalje ćemo vidjeti.🙏🙏
    Anice woooow, čestiram na betuški!👏👏😊😊 Baš je prekokrasna!❤❤
    BikMik ajoooj, neopisivo mi je žao.🥺😞 Znam koliko si to čekala i veselila se. Najbolje da odmoriš, pa da sve lijepo sjedne na svoje mjesto i onda odeš po mrvicu. Ona strpljivo čeka svoju mamicu.❤❤ Grliiiiiiim 🫂

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Marisha
    22. Travanj 2024. 11:13

Lunolina

BikMik ja bih na tvom mjestu pauzirala jedan mjesec. Znam da je tesko cekati, ali ako nije dobar ciklus bolje ne forsirati.
    Marisha nemam pojma 🙈 moji ciklusi su ti kratki i bitno mi je da 7. dan dodjem na UZV jer mi je 9. dan malo na knap za cekati jer su moje O oko 10. dana zadnja 3 mjeseca. I Lana i Skvorc su meni okej pa tko me dopadne. Valjda nemaju i nekog 3.doktora pa da bas njemu dođen u ruke 😑
    Anice cestitaaaam!!!😍😍😍

Ideš u prirodni ciklus? Meni je prvi ciklus odmah iza stimulacije O došla prebrzo, vidim da si pitala za vikend pa smo preskočili a po planu je da M dođe 27.04. pa bi prvi UZV bio između 3-05.05.

Anica! čestitam ti, beta je prekrasna  Neka sve bude školski!!!! 

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    9.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    3.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    9.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
    9.2025. ⏳️

Teich56
    22. Travanj 2024. 11:19

Anica Čestitam 🥳
    BikMik zao mi je što se tako odvila situacija😔
    Ja sam dobila prvu mengu nakon kiretaže, prošlo je točno 6 tjedana i 5 dana. Odma sam se naručila na konze za potencijalni fet i/ili dodatne pretrage za koje ću pitat dal bi bilo pametno radit.
    Sanjushka molim te ako može na listu, 7.5. konzultacije fet
    Sretno svima danas!,🌺

👸33g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓

Lunolina
    22. Travanj 2024. 11:30

Marisha

Ideš u prirodni ciklus? Meni je prvi ciklus odmah iza stimulacije O došla prebrzo, vidim da si pitala za vikend pa smo preskočili a po planu je da M dođe 27.04. pa bi prvi UZV bio između 3-05.05.

Anica! čestitam ti, beta je prekrasnaNeka sve bude školski!!!!

Da da, idemo u prirodni, rekao je Skvorc da sad 3 mjeseca ni ne pomisljam na stimulaciju. Upisao me za 8. mjesec, hvatamo M iza 10.-15.8. pa kad dodje.
    Moje O su inace turbo rane pa me bas zanima kako ce biti sad. Nadam se da, ako ce i meni doci prerano da me nece odraditi samo da zgrnu lovu preko hzzo-a.
    Dobro, tvoja M je tu iza ugla i brzo ces ti na UZV🥰

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Rolica
    22. Travanj 2024. 11:30

Anice čestitaaam, top beta!!!  nek se lijepo dalje dupla 
    Medolina, baš mi je žao, uzmi sad vremena za oporavak u svakom smislu 🙏🏻🙏🏻
    Ninaniksy dogovoreno za prolutex, hvala ti 
    BikMik pa da možda najbolje... malo se sad odmakneš od svega i napuniš baterije 🥰

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.