Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Giselle
    13. Travanj 2024. 11:50

Medena33

Giselle

Cure, sretno svima danas❤️
    Ja sam ipak jučer dobila i danas počinjem s bockanjem i u petak prvi ultrazvuk.
    Se vi bockate same ili vas partneri bockaju?
    Ja sam mislila da me danas muž bocne a onda ću sama.
    Oprostite ako su glupa pitanja, prvi put mi je i sva sam nervozna.
    Ja ću, ako mi uspije trudnoća, voditi isto kod dr R, moj soc ginekolog je pretrpan ,a i vjerujem dr R više.

Ja i ti se pratimo, dns sam s pikanjem krenila. Ista smo klinika i uzv smo skupa.😃 kad si u petak kod njih? Ja sam u 12 i 15.

Super, pratimo se😀
    Ja imam u 9:30 termin.

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

Dodo87
    13. Travanj 2024. 12:13

Cure, moja beta 826 (15dnt) , prva je bila 421 (13dnt).
    Nije baš duplanje, ili?

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
    dodo87.forum@gmail.com

• BikMik
    13. Travanj 2024. 12:18

loli2020

BikMik

Sretno na transferima ❤️🍀❤️🍀❤️🍀

Cure, kako odlucujte ehocete li jednog ili dva smrzlica vratiti? Ovaj moj u Njemackoj je bas nesto striktan sa jednim i stakno naglasava ako cete dva to je vasa odluka i rizik. Sad ne znam jel se samo zeli ogranicitit ili stvarno nema neke orednosti? Sutra im se javljam za FET, pq bi volila odluciti…

Meni je moj doktor rekao da on vraća uvijek samo jedan embrij,jer se može desiti da drugi npr.bude “lošiji” i povuče ovog “dobrog” koji se možda mogao razviti i ostvariti trudnoći. Isto kao i ako dođe do trudnoće isto se može desiti i onda ne riskira. Ide isključivo uvijek samo jedan Nazad. Eto tako je meni barem rekao 😊i to mi je onda ok skroz

Hvala na info, i ja sam ipak zaokruzila da jednu vracamo po njegovoj preporuci, ali mislim da cemo mi ipak imat i odnose bez zastite, a ne sa kako su rekli 😅

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Čokoladica 🍀
    13. Travanj 2024. 12:50

Dodo87

Cure, moja beta 826 (15dnt) , prva je bila 421 (13dnt).
    Nije baš duplanje, ili?

Pa meni se to cini dobro duplanje, mislim da ne mora biti 100%. Ali znaju cure koje imaju vise iskustva, pa ce ti reci.

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

sanjushka
    13. Travanj 2024. 12:55

Čokoladica

Hvala svima 🍀❤️❤️🤞🤞
    Imamo 4 blastice, jednu smo vratili, 3 ❄️🧊
    Beta za 12 dana. Ko ce to izdrzati 🫣
    Nisam stigla sve procitat jos, netko je pitao, mene je muž pikao sa inekcijama jer on ima iskustva i nije mu problem.

Znači pišem 25.4.? Jesam dobro izračunala? 🙃

Dodo mislim da ti je to ok. Moja se "duplala" 80% (403->730) pa nije dobro završilo ali ti si skoro na 100%. A ima slučajeva koji su dobro završili i sa 80%.. 
    Vjerujem da će biti sve ok.. 🥰❤️ 
    Samo znam da ćeš sad izluditi do ultrazvuka ali pokušaj ne razmišljat o tome jer ne možeš ništa promijeniti. Jedino možeš opet u ponedjeljak ići izvaditi da znaš na čemu si..

👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim ✖️
    7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
    9.⏳
    s88.forum@gmail.com

• marica36
    13. Travanj 2024. 13:01

Curke s pozitiv.betama koje čekat uzv...jel vam osim bolnih cicka itd...mučnina ..boli dolje u trbuhu nekad i boli i štrecne ...meni je onda lakše kad legnem ...valjda je to od cyclogest i svega ostalog ..nekad kao da ću curiti..mislim nadam se da neću .. ali nekad mi čudno to tako al kaže mi prijateljica koja je sad u 4 mj da je neka bol normalna okej i štrecanje.   Šta ja znam ..da to bude nekih dva tjedna još nakon bete sigurno prisutno.....

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

Čokoladica 🍀
    13. Travanj 2024. 13:04

sanjushka

Čokoladica

Hvala svima 🍀❤️❤️🤞🤞
    Imamo 4 blastice, jednu smo vratili, 3 ❄️🧊
    Beta za 12 dana. Ko ce to izdrzati 🫣
    Nisam stigla sve procitat jos, netko je pitao, mene je muž pikao sa inekcijama jer on ima iskustva i nije mu problem.

Znači pišem 25.4.? Jesam dobro izračunala? 🙃

Dodo mislim da ti je to ok. Moja se "duplala" 80% (403->730) pa nije dobro završilo ali ti si skoro na 100%. A ima slučajeva koji su dobro završili i sa 80%..
    Vjerujem da će biti sve ok.. 🥰❤️
    Samo znam da ćeš sad izluditi do ultrazvuka ali pokušaj ne razmišljat o tome jer ne možeš ništa promijeniti. Jedino možeš opet u ponedjeljak ići izvaditi da znaš na čemu si..

Ne znam jel danas prvi ili nulti dan 🤪

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Žuži
    13. Travanj 2024. 13:05

Giselle

Žuži

Giselle ja sam se uvijek sama bockala ili bi me medicinska sestra (ako bi se potrefila kod njih). Imaju za sve injekcije videa na YouTube-u tako da nije problem, iako je uvik prisutna mala nervoza kad to radim. Ovo ce mi biti četvrti postupak i opet sam uzbudena kao da je prvi🙈. Kako ja ne uzimam godisnji ni bolovanje dok sam u postupku znam biti na poslu kad trebam dati injekciju ili sam kući, ali je muž na poslu pa sam morala uzeti stvar u svoje ruke💪🏼.
    Čokoladica sretno🤞🏼🍀

Vjerujem da si uzbuđena, kako i ne bi.. nadam da se da će ti ovaj biti dobitan.❤️
    Jel svejedno kad se bockamo? Mislim u koliko sati?
    Meni je sestra rekla da nije bitno u koliko sati, samo da je uvijek u isto vrijeme.
    Pa sam ja mislila u 19 sati kad sam sigurna da nisam na poslu.

Giselle

Žuži

Giselle ja sam se uvijek sama bockala ili bi me medicinska sestra (ako bi se potrefila kod njih). Imaju za sve injekcije videa na YouTube-u tako da nije problem, iako je uvik prisutna mala nervoza kad to radim. Ovo ce mi biti četvrti postupak i opet sam uzbudena kao da je prvi🙈. Kako ja ne uzimam godisnji ni bolovanje dok sam u postupku znam biti na poslu kad trebam dati injekciju ili sam kući, ali je muž na poslu pa sam morala uzeti stvar u svoje ruke💪🏼.
    Čokoladica sretno🤞🏼🍀

Vjerujem da si uzbuđena, kako i ne bi.. nadam da se da će ti ovaj biti dobitan.❤️
    Meni je sestra rekla da nije bitno u koliko sati, samo da je uvijek u isto vrijeme.

Ja sam imala bas određeno vrijeme, ove šta idu od prvog dana sam davala u 13h, a onda one druge šta uključimo oko 7-8 dana (ne znam sad točno) su mi bile u 9 ujutro. Ja nisam ni pitala drugu satnicu, mislila sam da tako treba biti pa sam tako i radila😅

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

loli2020
    13. Travanj 2024. 14:42

marica36

Curke s pozitiv.betama koje čekat uzv…jel vam osim bolnih cicka itd…mučnina ..boli dolje u trbuhu nekad i boli i štrecne …meni je onda lakše kad legnem …valjda je to od cyclogest i svega ostalog ..nekad kao da ću curiti..mislim nadam se da neću .. ali nekad mi čudno to tako al kaže mi prijateljica koja je sad u 4 mj da je neka bol normalna okej i štrecanje. Šta ja znam ..da to bude nekih dva tjedna još nakon bete sigurno prisutno…..

Meni je na početku trudnoće bila konstantna bol prisutna,točno kao da ću svaki dan dobiti,i to je trajalo sve do kraja prvog tromjesečja. Ja sam uzimala normabel od 2,5mg da mi umiri tu bol i zaista bi pomoglo. Nije to sada da je bolilo jako,ali ono nije bilo ugodno,em je prisutan strah. Čak mi je jedna psihijatrica rekla da normabel cuva trudnoću tih prvih mjeseci,jer smanjuje kontrakcije maternice koja boli jer se naglo širi i raste. 

🧔🏻‍♂️33 , 🙍‍♀️33
    03/2019 IVF-ICSI Podobnik
    03/2019 ET - beta 0 ❌
    05/2019 - FET beta +
    02/2020- STIGLA CURICA 💗
    11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
    02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
    03/2024 - MPO Alea Fertility
    04/2024- FET u čekanju 1❄️
    23.04.-FET
    06.05.- Beta 🤞🏻❌
    09/2024.- 3. MPO
    02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
    💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚

wildflower
    13. Travanj 2024. 14:51

Žuži

Giselle

Žuži

Čokoladica sretno🤞🏼🍀

Giselle

Žuži

Čokoladica sretno🤞🏼🍀

Ja sam imala bas određeno vrijeme, ove šta idu od prvog dana sam davala u 13h, a onda one druge šta uključimo oko 7-8 dana (ne znam sad točno) su mi bile u 9 ujutro. Ja nisam ni pitala drugu satnicu, mislila sam da tako treba biti pa sam tako i radila😅

Giselle meni je isto sestra rekla da nije bitno vrijeme, ali kada krenem svaki iduci dan u to vrijeme. I meni je rekla ujutro da krecem, stoga sam ja odlucila u 8 davati..

Čokoladica pupoooooo sretnooo da se mrva cvrsto primi i ostane🥰🍀🍀

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.