Gdje nam je hypnoticpoison danas? kako je prosao uzv? :)
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Wildflower, super, sretno dalje 🤞🥰
Ivka, žao mi je...odmori i hrabro dalje 🤞🥰
Sve curke koje kreću u nove postupke svu sreću vam želim 🤞🥰
Stela, pa dobro sam, držim se.. kratim dane tako što šetam za mužem i stalno nešto gunđam, ajde ovo, ajde ono, jer sam trudna pa kao ne mogu ništa 😁 a sad evo baš napravila tortu za sutrašnji rođendanko..mislila sam da neću ništa al ipak vjerujem da će mi malo druženja i razonode dobro doći. 🥰😘
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Marica36 cestitam ti! Bas mi je drago da je uspilo!
Hvala draga, taman mislim na tebe.🙏🥰 Ah sreća je al čeka se sada petak da bude sve okej i dalje🙏🙏
Kako si ti???? 🥰🥰🌺💐marica tebi su vratili dvije ako se ne varam i imate jos jednog smrzlica jel?
.
Sani hvala na detaljnom objasnjenju😘
.
Giselle da da dr R je uvijek pozitivan, mislim da je odlucio takvim pristupom ici da smiri sve parove ako su uistinu velike sanse za trudnocom….samo pozitiva… relano, to pomogne dosta. Bas izadem uvijek nasmijesena i ordinacije💆🏻♀️🤣
A sto se tice spreja meni se isto cini da sam imala neke lude promjene raspolozenja (tuga i sreca su se izmjenjivali… i znala sam i plakati jer..eto… ne znam ni sama, doslo bi mi). I cini mi se da sam pospana od njega… Vec u popodnevnim satima krenem zijevati… I da ne cekam 23 h da strcnem, otisla bi spavati puno prije
Da, pozitivan je što je super jer sam ja inače sklona panici i negativnom razmišljanju pa me barem on smiri.
Ok, onda je to možda normalna nuspojava, stvarno se već pitam što nije u redu sa mnom.
Meni se isto spava, ja štrcnem u pola 11 jer ne mogu više izdržati .
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Pozdrav, curke!🥰🥰🤗🤗
Konačnoooooo se javljam.🤭🙋♀️
Tratinčice wooooohoooooo, znala sam da će tvoja betuška razvaliti. Čestitam od ❤!🥰🥰 Petak će ti samo potvrditi da se tvoja mrvica lijepo razvija.🤗🤗❤❤
Marice i tvoja betuška je super.😊 Čestitam od ❤!🥰🥰 I kod tebe će u petak betuška pokazati da se mrvica lijepo razvija.🤗🤗❤
Ivka aaaaa, jako mi je žao.😔🥺 Sad odmori koliko ti je potrebno i onda u nove pobjede!💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤ Grliiiiiiimmmmm 🫂
Mi smo obavili prvi ultrazvuk, imamo osam folikula. Rekao je profesor: "bit će to dobro". Kad on tako kaže, onda znam da će i biti tako.❤ I odmah ujutro prije ulaska u ordinaciju me zagrlio i baš mi je to jako puno značilo.❤
Sanjushka mogu na listu za petak 12.04.? (ultrazvuk) Hvala!😘😘❤
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Tratincicaidessss koja beta 😍, nek se samo uredno dupla 🤞🙏
Maricai tvoja beta je odlična, sretno dalje 🤞🙏
Lolisa cyclogestom kreces kad endo bude dovoljno dobar, ne mora to biti idući pregled. Btw u stimuliranom FETu transfer može biti bilo koji dc jer se samo endometrij prati. A dr A voli kad je endo oko 12mm. Sretno 🤞
Bikmik sa ciklom i ananasom se kreće nakon krvarenja jer nema smisla debljati endo dok se on ljusti. U prirodnom FETu može doći do višeplodne trudnoće i čeka se da folikul pukne i ide transfer za onoliko dana koliko je star embrij, ali ako si na estrofemu ne može jer on blokira ovulaciju. A kad oni odlede embrije, jer su zamrznuti u fazi zigote, jel kad potvrde O? Sretno 🤞
Wildflowerzasad super zvuci 👍🙏
Ivka33žao mi je 😔
Blessda to je predebeo endo za transfer, trebao bi biti između 8-14mm za transfer da bi bio receptivan. U takvim slucajevima se ide na freez all i onda u FET.
Hvala na objasnjenjima. Koliko sam ih ja shvatila odmrznu sutradan, jer su ih sutradan od aspiracije zamrzli, ali definitivno upitam vise u petak na ultrazvuku.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Hvala na objasnjenjima. Koliko sam ih ja shvatila odmrznu sutradan, jer su ih sutradan od aspiracije zamrzli, ali definitivno upitam vise u petak na ultrazvuku.
Hej BikMik, ja sam imala FET u Njemačkoj. Moji su isto zamrznuti u početnom stadiju. Jesi na estrogenu? Ja sam uzimala progynovu od 3.dc 8-12 dana pa uzv pa ako endometrij odgovara počela sa progesteronom i onda 6.dan od progesterona su ih odmrznuli, 5 dana su bile u kulturi pa transfer. Sretno 🤞🍀
12/23 UZV ♥️✔️
Drage curke, evo i mene nakon posla i pocetne euforije. Jos uvijek ne mogu vjerovati 🥹 hvala svima na lijepim zeljama. Marica cestitan i Tebi. Hypnoticpoison od srca zelim i vjerujem da ce se prof. pobrinuti da sve bude uredu.
Oprostite sto nisam sve poimenice zapamtila, no glava mi je ko’ bundeva. Imam jedno pitanje, sto znace razlicite vrijednosti bete (vece/ manje) jel to moze ukazivati i na viseplodnu trudnocu?
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Drage curke, evo i mene nakon posla i pocetne euforije. Jos uvijek ne mogu vjerovati 🥹 hvala svima na lijepim zeljama. Marica cestitan i Tebi. Hypnoticpoison od srca zelim i vjerujem da ce se prof. pobrinuti da sve bude uredu.
Oprostite sto nisam sve poimenice zapamtila, no glava mi je ko’ bundeva. Imam jedno pitanje, sto znace razlicite vrijednosti bete (vece/ manje) jel to moze ukazivati i na viseplodnu trudnocu?
Čestitke i tebi draga 🥰🥰 ja sam isto u šoku pa sreći pa u čudu pa u sreći
Sretno svima sutra !!!!!!!!!! Svima svima ...
Dodo čekam te da beta razvali♥️♥️🤗🤗
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Hej BikMik, ja sam imala FET u Njemačkoj. Moji su isto zamrznuti u početnom stadiju. Jesi na estrogenu? Ja sam uzimala progynovu od 3.dc 8-12 dana pa uzv pa ako endometrij odgovara počela sa progesteronom i onda 6.dan od progesterona su ih odmrznuli, 5 dana su bile u kulturi pa transfer. Sretno 🤞🍀
E hvala ti na info, drago mi je vidjeti da je kod tebe bio uspjesan FET, daje vjetar u ledja definitivno 🤗. Koliko su kod tebe odmrzli i koliko je uspjelo doci do blasto? Ja imam ta 4...
TTC 08/2021 👰32 🤵34
04/24 FET, otkazan
I da, mene ce u prirodni ovaj put kazu 🫣
TTC 08/2021 👰32 🤵34
04/24 FET, otkazan
Sortiraj odgovore
Najstariji