Hvala cure na info ,di sada nisam imala problema sa endometrijem,nadam se da će i sada sve ići kako treba. 🤞🏻💪🏻😁
🧔🏻♂️35 , 🙍♀️35
03/2019 IVF-ICSI Podobnik
03/2019 ET - beta 0 ❌
05/2019 - FET beta +
02/2020- STIGLA CURICA 💗
11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
03/2024 - MPO Alea Fertility
04/2024- FET u čekanju 1❄️
23.04.-FET
06.05.- Beta 🤞🏻❌
09/2024.- 3. MPO
02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞❌
4./2025- prirodna trudnoća 🫶🏻🌸🥰
💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚
Marica36 cestitam ti! Bas mi je drago da je uspilo!
Hvala draga, taman mislim na tebe.🙏🥰 Ah sreća je al čeka se sada petak da bude sve okej i dalje🙏🙏
Kako si ti???? 🥰🥰🌺💐
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Hvala draga, taman mislim na tebe.🙏🥰 Ah sreća je al čeka se sada petak da bude sve okej i dalje🙏🙏
Kako si ti???? 🥰🥰🌺💐
marica tebi su vratili dvije ako se ne varam i imate jos jednog smrzlica jel?
.
Sani hvala na detaljnom objasnjenju 😘
.
Giselle da da dr R je uvijek pozitivan, mislim da je odlucio takvim pristupom ici da smiri sve parove ako su uistinu velike sanse za trudnocom....samo pozitiva... relano, to pomogne dosta. Bas izadem uvijek nasmijesena i ordinacije 💆🏻♀️🤣
A sto se tice spreja meni se isto cini da sam imala neke lude promjene raspolozenja (tuga i sreca su se izmjenjivali... i znala sam i plakati jer..eto... ne znam ni sama, doslo bi mi). I cini mi se da sam pospana od njega... Vec u popodnevnim satima krenem zijevati... I da ne cekam 23 h da strcnem, otisla bi spavati puno prije

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Kako si ti???? 🥰🥰🌺💐
marica tebi su vratili dvije ako se ne varam i imate jos jednog smrzlica jel?
.
Sani hvala na detaljnom objasnjenju 😘
.
Giselle da da dr R je uvijek pozitivan, mislim da je odlucio takvim pristupom ici da smiri sve parove ako su uistinu velike sanse za trudnocom....samo pozitiva... relano, to pomogne dosta. Bas izadem uvijek nasmijesena i ordinacije 💆🏻♀️🤣
A sto se tice spreja meni se isto cini da sam imala neke lude promjene raspolozenja (tuga i sreca su se izmjenjivali... i znala sam i plakati jer..eto... ne znam ni sama, doslo bi mi). I cini mi se da sam pospana od njega... Vec u popodnevnim satima krenem zijevati... I da ne cekam 23 h da strcnem, otisla bi spavati puno prije

'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Gdje nam je hypnoticpoison danas? kako je prosao uzv? :)

'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
Wildflower, super, sretno dalje 🤞🥰
Ivka, žao mi je...odmori i hrabro dalje 🤞🥰
Sve curke koje kreću u nove postupke svu sreću vam želim 🤞🥰
Stela, pa dobro sam, držim se.. kratim dane tako što šetam za mužem i stalno nešto gunđam, ajde ovo, ajde ono, jer sam trudna pa kao ne mogu ništa 😁 a sad evo baš napravila tortu za sutrašnji rođendanko..mislila sam da neću ništa al ipak vjerujem da će mi malo druženja i razonode dobro doći. 🥰😘

👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Kako si ti???? 🥰🥰🌺💐marica tebi su vratili dvije ako se ne varam i imate jos jednog smrzlica jel?
.
Sani hvala na detaljnom objasnjenju😘
.
Giselle da da dr R je uvijek pozitivan, mislim da je odlucio takvim pristupom ici da smiri sve parove ako su uistinu velike sanse za trudnocom….samo pozitiva… relano, to pomogne dosta. Bas izadem uvijek nasmijesena i ordinacije💆🏻♀️🤣
A sto se tice spreja meni se isto cini da sam imala neke lude promjene raspolozenja (tuga i sreca su se izmjenjivali… i znala sam i plakati jer..eto… ne znam ni sama, doslo bi mi). I cini mi se da sam pospana od njega… Vec u popodnevnim satima krenem zijevati… I da ne cekam 23 h da strcnem, otisla bi spavati puno prije
Da, pozitivan je što je super jer sam ja inače sklona panici i negativnom razmišljanju pa me barem on smiri.
Ok, onda je to možda normalna nuspojava, stvarno se već pitam što nije u redu sa mnom.
Meni se isto spava, ja štrcnem u pola 11 jer ne mogu više izdržati .
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Pozdrav, curke!🥰🥰🤗🤗
Konačnoooooo se javljam.🤭🙋♀️
Tratinčice wooooohoooooo, znala sam da će tvoja betuška razvaliti. Čestitam od ❤!🥰🥰 Petak će ti samo potvrditi da se tvoja mrvica lijepo razvija.🤗🤗❤❤
Marice i tvoja betuška je super.😊 Čestitam od ❤!🥰🥰 I kod tebe će u petak betuška pokazati da se mrvica lijepo razvija.🤗🤗❤
Ivka aaaaa, jako mi je žao.😔🥺 Sad odmori koliko ti je potrebno i onda u nove pobjede!💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤ Grliiiiiiimmmmm 🫂
Mi smo obavili prvi ultrazvuk, imamo osam folikula. Rekao je profesor: "bit će to dobro". Kad on tako kaže, onda znam da će i biti tako.❤ I odmah ujutro prije ulaska u ordinaciju me zagrlio i baš mi je to jako puno značilo.❤
Sanjushka mogu na listu za petak 12.04.? (ultrazvuk) Hvala!😘😘❤

🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Tratincicaidessss koja beta 😍, nek se samo uredno dupla 🤞🙏
Maricai tvoja beta je odlična, sretno dalje 🤞🙏
Lolisa cyclogestom kreces kad endo bude dovoljno dobar, ne mora to biti idući pregled. Btw u stimuliranom FETu transfer može biti bilo koji dc jer se samo endometrij prati. A dr A voli kad je endo oko 12mm. Sretno 🤞
Bikmik sa ciklom i ananasom se kreće nakon krvarenja jer nema smisla debljati endo dok se on ljusti. U prirodnom FETu može doći do višeplodne trudnoće i čeka se da folikul pukne i ide transfer za onoliko dana koliko je star embrij, ali ako si na estrofemu ne može jer on blokira ovulaciju. A kad oni odlede embrije, jer su zamrznuti u fazi zigote, jel kad potvrde O? Sretno 🤞
Wildflowerzasad super zvuci 👍🙏
Ivka33žao mi je 😔
Blessda to je predebeo endo za transfer, trebao bi biti između 8-14mm za transfer da bi bio receptivan. U takvim slucajevima se ide na freez all i onda u FET.
Hvala na objasnjenjima. Koliko sam ih ja shvatila odmrznu sutradan, jer su ih sutradan od aspiracije zamrzli, ali definitivno upitam vise u petak na ultrazvuku.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji