Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fionci99
    27. Ožujak 2024. 09:58

Jurky kako si danas?
    Marica super vijesti! 🤗
    Cokoladice dobrodosla i sretno dalje 😊
    Marisha bas sam ti htjela napisati al sam skuzila da je to druga pretraga, na prvu sam pomislila da je rijec o prohodnosti jajovoda. Za ovo nazalost ne znam. 😏
    Tincica uzas da nigdje nema, nazalost nisam ih nikad privat uzimala, pa ne znam. Sretno 😒

• mila123
    27. Ožujak 2024. 09:59

Sanjushka, u mislima si mi citavo jutro i sve cekam kada ces javiti 🍀🙏
    Svim ostalim curama sretno danas! ☺️

wildflower
    27. Ožujak 2024. 10:09

Ivka33

Zene od sad sam sluzbeno pupo ❤️❤️❤️
    Sretno svima
    Sanjuska 😘❤️

sretnoooo PUPOOOOO❤️❤️
    nek mrva i ostane :))

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

• mila123
    27. Ožujak 2024. 10:13

Ivka33

Sretno svima
    Sanjuska 😘❤️

Sretnooo! Sad samo pazi na sebe! ❣️😊

Čokoladica 🍀
    27. Ožujak 2024. 10:13

Hypnoticpoison tako je, ja sam kod njih preko hzzo-a, zato sam cekala 6 mj da dodem na red 🤣
    Jesi i ti preko hzzo ili privatno?

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

• marica36
    27. Ožujak 2024. 10:15

Ivka33

Sretno svima
    Sanjuska 😘❤️

Sretno sada i odmaraj. .dolaze nam takvi dani kada neće to biti problem 🤗😘🌺

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

nicaivo
    27. Ožujak 2024. 10:24

Jurky i sanjushka sretno danas, mislim na vas, javite nam rezultat. 

Lunolina i čokoladica mi smo IVF blizanke skoro, ja krećem od sutra s pikalicama, a 2.4. mi je UZV, samo smo jedan dan razlike :))) Lunolina, gdje ti ideš na IVF?

Imam oko 20 antralnih folikula, ali iskreno ništa mi posebno ne znači taj broj jer sam dosada uvijek imala kao super rezultate, a neuspjehe. Idem u ovo puna nade, ali se neću prije reda veseliti ničemu.

TRATINČICA, BIKMIK, LOLI2020 i IVKA33 sretno danas! Javite kako je prošlo.

marica36 sretnoooo, neka se primi :)

👩🏽31 👨🏻33
    2x - IUI ❌
    1. IVF - 02/2024 ❌
    2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
    Histeroskopija 05/2024 ✅
    3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷

• mila123
    27. Ožujak 2024. 10:25

marica36

Jutro curke!!! Javljam da me zvao Patrik divan čovjek i stručan ja nemam riječi za taj tim osim sve najbolje.
    Ugl imala sam 4 jedna je ništa druga nešto onako a sa 2 je jako zadovoljan …zvati će opet sutra ..biti će vjerojat u petak ET al to će još javiti. Al čim on kaže da mu se dvije jako svidaju to je za mene kao sveto ebehheh..ajme majko mila…nezz vjerujem mu. Ulijeva nekako povjerenje stručnosti svojim simpatičan….prvi puta smo tamo ali nimalo nije žao…divni su. Kao što je netko rekao na forumu žali bože dana na sv duhu i po nekim bolnicama je isto moje iskustvo al okej vrijeme vratit ne možemo.
    Što vi cure iz repro kažete ako Patrik kaže da je dobro onda je što ne heheheh…uzbudena sam i sretna i ne vjerujem još o tkao jer čovjek me zvao prije dve min…sada opet u Božje i njegove ruke čarobne i bit će 🙏♥️🌺😇☀️🩷🤞svima sretno danas

Odlicno, bas mi je drago, divne vijesti! Sad samo smireno i bit ce dobro sve! ❣️ Taman fino prije Uskrsa transfer 🙂🥰

• marica36
    27. Ožujak 2024. 10:28

mila123

marica36

Jutro curke!!! Javljam da me zvao Patrik divan čovjek i stručan ja nemam riječi za taj tim osim sve najbolje.
    Ugl imala sam 4 jedna je ništa druga nešto onako a sa 2 je jako zadovoljan …zvati će opet sutra ..biti će vjerojat u petak ET al to će još javiti. Al čim on kaže da mu se dvije jako svidaju to je za mene kao sveto ebehheh..ajme majko mila…nezz vjerujem mu. Ulijeva nekako povjerenje stručnosti svojim simpatičan….prvi puta smo tamo ali nimalo nije žao…divni su. Kao što je netko rekao na forumu žali bože dana na sv duhu i po nekim bolnicama je isto moje iskustvo al okej vrijeme vratit ne možemo.
    Što vi cure iz repro kažete ako Patrik kaže da je dobro onda je što ne heheheh…uzbudena sam i sretna i ne vjerujem još o tkao jer čovjek me zvao prije dve min…sada opet u Božje i njegove ruke čarobne i bit će 🙏♥️🌺😇☀️🩷🤞svima sretno danas

Odlicno, bas mi je drago, divne vijesti! Sad samo smireno i bit ce dobro sve! ❣️ Taman fino prije Uskrsa transfer 🙂🥰

Baš tako ..♥️🙏hvala 🩷🩷

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

Hypnoticpoison
    27. Ožujak 2024. 10:44

Čokoladica

Hypnoticpoison tako je, ja sam kod njih preko hzzo-a, zato sam cekala 6 mj da dodem na red 🤣
    Jesi i ti preko hzzo ili privatno?

Daaaa, znam da se tamo (pre)dugo čeka.😞 Mi smo prvi postupak sami financirali, ovaj drugi smo išli preko HZZO (zbog misseda i medikamentoznog pobačaja sam pauzirala četiri mjeseca, a i radila sam neke male pretrage, pa se odužilo) i sad idemo ponovno preko HZZO, s time da smo sad imali prednost zbog svih neuspjeha koji su nam se dogodili. Profesor nam je tako obećao i sve što je obećao, uvijek je i održao i ispunio, tako da od mene jedno veeeeeeliko ❤!

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.