Jutro curke!!! Javljam da me zvao Patrik divan čovjek i stručan ja nemam riječi za taj tim osim sve najbolje.
Ugl imala sam 4 jedna je ništa druga nešto onako a sa 2 je jako zadovoljan ...zvati će opet sutra ..biti će vjerojat u petak ET al to će još javiti. Al čim on kaže da mu se dvije jako svidaju to je za mene kao sveto ebehheh..ajme majko mila...nezz vjerujem mu. Ulijeva nekako povjerenje stručnosti svojim simpatičan....prvi puta smo tamo ali nimalo nije žao...divni su. Kao što je netko rekao na forumu žali bože dana na sv duhu i po nekim bolnicama je isto moje iskustvo al okej vrijeme vratit ne možemo.
Što vi cure iz repro kažete ako Patrik kaže da je dobro onda je što ne heheheh...uzbudena sam i sretna i ne vjerujem još o tkao jer čovjek me zvao prije dve min...sada opet u Božje i njegove ruke čarobne i bit će 🙏♥️🌺😇☀️🩷🤞svima sretno danas
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Jutro curke!!! Javljam da me zvao Patrik divan čovjek i stručan ja nemam riječi za taj tim osim sve najbolje.
Ugl imala sam 4 jedna je ništa druga nešto onako a sa 2 je jako zadovoljan …zvati će opet sutra ..biti će vjerojat u petak ET al to će još javiti. Al čim on kaže da mu se dvije jako svidaju to je za mene kao sveto ebehheh..ajme majko mila…nezz vjerujem mu. Ulijeva nekako povjerenje stručnosti svojim simpatičan….prvi puta smo tamo ali nimalo nije žao…divni su. Kao što je netko rekao na forumu žali bože dana na sv duhu i po nekim bolnicama je isto moje iskustvo al okej vrijeme vratit ne možemo.
Što vi cure iz repro kažete ako Patrik kaže da je dobro onda je što ne heheheh…uzbudena sam i sretna i ne vjerujem još o tkao jer čovjek me zvao prije dve min…sada opet u Božje i njegove ruke čarobne i bit će 🙏♥️🌺😇☀️🩷🤞svima sretno danas
Odlično 🥰 ako Stanic kaže da je zadovoljan onda je zadovoljan 🤗 i nama su 2 otišle. I 2 ostale i evo jedne lupka❤️ od ❤️ ti želim da se mrvica primi 🤗🥰
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Jutro curke!🤗Sanjushka sretno danas! Držim 🤞 da maleno srčeko junački kuca!🙏🙏🍀🍀❤❤
Jurky sretno danas!🙏 Sigurno je sve u redu, samo hrabro i smireno zbog bebice i sebe.🥰🥰❤❤ Grliiiiiiim!🫂
BikMik i Loli sretno i da bude dobra i lijepa berba!💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Ivka pupiceeeee, sretnooooo!🍀🍀❤❤ Nadam se da su krumpirići na današnjem repertoaru/meniju.🤭🤭😉
Tratinčice sretno i javi nam se!🍀🍀❤❤
Čokoladice dobro nam došla!🤗🥰 Vidim, ti si u poliklinici Ivf. Kod kojeg si liječnika, ako slobodno pitam? Sretno sa pikalicama!🤞🤞🍀🍀❤❤
Ostalim curicama također sretno u svemu!💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Ja sam ti kod doktora G.
Lunolina, za sad samo rekovelle.
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Hvala!!!! Još će sutra zvati ali da zadovoljan je...i ja sam odmah ..tako da petak bude mozda dan D....hvala ti i daj Bože ♥️🤗🙏☀️🌺
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Sanjushka, Jurky, Tratincica, Bikmik, Loli, Ivka sretno danas 🥰🥰
Cokoladice dobrodosla i sretno 🤗
Lunolinaa ako si ti s 31 babac što bi ja s 40 trebala biti 🤣🤣 sretno dalje 😘
Marica super, neka se dvije mrve lijepo razviju 🙏
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Jutro curke!🤗Sanjushka sretno danas! Držim 🤞 da maleno srčeko junački kuca!🙏🙏🍀🍀❤❤
Jurky sretno danas!🙏 Sigurno je sve u redu, samo hrabro i smireno zbog bebice i sebe.🥰🥰❤❤ Grliiiiiiim!🫂
Ivka pupiceeeee, sretnooooo!🍀🍀❤❤ Nadam se da su krumpirići na današnjem repertoaru/meniju.🤭🤭😉
Čokoladice dobro nam došla!🤗🥰 Vidim, ti si u poliklinici Ivf. Kod kojeg si liječnika, ako slobodno pitam? Sretno sa pikalicama!🤞🤞🍀🍀❤❤
Ja sam ti kod doktora G.
Lunolina, za sad samo rekovelle.
Čokoladice aha, super! Sretnoooooo!🤞🤞🍀🍀❤❤ Ja idući tjedan prvi dan menstruacije idem po protokol i po pikalice i krećemo ispočetka.💪💪🙏🙏
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Ivka uskoro si pupo💜 sretnoo🤗
Loli, BikMik želim dobru berbu cure🥰🤗
Čokoladicedobrodošla ☀️
Tratinčica sretnoo🤗
Jurky32 sretno danas, nadam se da ce biti sve u redu ❤️ mislim na tebe 🤗❤️
Sanjushka zelim ti da čuješ najljepši zvuk danas 🤗 mislim na tebe 🤗❤️
Lunolina jako dobar broj, neka nastave lijepo rasti 🥰🤗 lagano i umjereno, bez aktivnosti velike tokom postupka.. ❤️
Korni dobro sam, hvala ti 🤗 ajme, mogu mislit kako jedva čekaš ostat doma🤗 uzivaj sada na najjace❤️ šaljem 🤗
Lucky sretno mila 🤗❤️
Stela ❤️
Sanii ❤️
Sretno svima curke ❤️🤗
Moram se referirati na tvoj post jer sam jučer preskočila tvoju bebicu od 600g Prekrasno, samo neka lupka i raste 💜
Da ne pišem svakoj zasebno sve isto ponavljam za sve curke sa ovog popisa
Marice drago mi je da si i neka si uzbuđena i drago mi je da imaš puno povjerenje i biti će to superiška 🍀
Čokoladice dobrodošla
Cure od mene ni danas ništa, idem sutra izvaditi betu i moliti se da me stave na listu za svibanj u Škvorcu.
Molim preporuke gdje privatno napraviti histeroskopiju (i o kojoj cijeni se radi).
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Ja sam ti kod doktora G.
Lunolina, za sad samo rekovelle.Čokoladice aha, super! Sretnoooooo!🤞🤞🍀🍀❤❤ Ja idući tjedan prvi dan menstruacije idem po protokol i po pikalice i krećemo ispočetka.💪💪🙏🙏
Hvala ti puno, takoder. Da bude treca sreca ❤️🍀
Sorry, ne znam kako se bold-aju imena, pa te ovako citiram 😄
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Sanjushka sretno danas, samo da znaš da non stop mislim na tebe....
Marisha i ti si mi non stop u mislima, šaljem najpozitivnije vibre...
Mislim da mi je Sani pisala da ima mail neki iz ljekarne neke sa cijenama, ako netko ima saznanje gdje kupiti Elonvu, jučer bila u Harkany Mađarska nema - menopur im uopće nije dobavljiv trenutno iz veleprodaje, kaže da ga nemaju u Mađarskoj trenutno, a niti Elonva znači... Mislim nekako da ću iz Zg poteći do Slovenije ako i tamo toga ima uopće... Srbija isto nema Elonvu.. Ako netko ima kakvu info pišite mi...
Svim curama držim fige da se jave sa lijepim vijestima....
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Ja sam ti kod doktora G.
Lunolina, za sad samo rekovelle.Čokoladice aha, super! Sretnoooooo!🤞🤞🍀🍀❤❤ Ja idući tjedan prvi dan menstruacije idem po protokol i po pikalice i krećemo ispočetka.💪💪🙏🙏
Hvala ti puno, takoder. Da bude treca sreca ❤️🍀
Sorry, ne znam kako se bold-aju imena, pa te ovako citiram 😄
Hvala ti puno!🥰🤗 Nadam se da će ovaj put sve biti u redu.🙏🙏 Ma nema veze, lako je pročitati.😊 Ti si preko HZZO?
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji