Jutro curke!🤗Sanjushka sretno danas! Držim 🤞 da maleno srčeko junački kuca!🙏🙏🍀🍀❤❤
Jurky sretno danas!🙏 Sigurno je sve u redu, samo hrabro i smireno zbog bebice i sebe.🥰🥰❤❤ Grliiiiiiim!🫂
BikMik i Loli sretno i da bude dobra i lijepa berba!💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Ivka pupiceeeee, sretnooooo!🍀🍀❤❤ Nadam se da su krumpirići na današnjem repertoaru/meniju.🤭🤭😉
Tratinčice sretno i javi nam se!🍀🍀❤❤
Čokoladice dobro nam došla!🤗🥰 Vidim, ti si u poliklinici Ivf. Kod kojeg si liječnika, ako slobodno pitam? Sretno sa pikalicama!🤞🤞🍀🍀❤❤
Ostalim curicama također sretno u svemu!💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Ja sam ti kod doktora G.
Lunolina, za sad samo rekovelle.
Čokoladice aha, super! Sretnoooooo!🤞🤞🍀🍀❤❤ Ja idući tjedan prvi dan menstruacije idem po protokol i po pikalice i krećemo ispočetka.💪💪🙏🙏

🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Ivka uskoro si pupo💜 sretnoo🤗
Loli, BikMik želim dobru berbu cure🥰🤗
Čokoladicedobrodošla ☀️
Tratinčica sretnoo🤗
Jurky32 sretno danas, nadam se da ce biti sve u redu ❤️ mislim na tebe 🤗❤️
Sanjushka zelim ti da čuješ najljepši zvuk danas 🤗 mislim na tebe 🤗❤️
Lunolina jako dobar broj, neka nastave lijepo rasti 🥰🤗 lagano i umjereno, bez aktivnosti velike tokom postupka.. ❤️
Korni dobro sam, hvala ti 🤗 ajme, mogu mislit kako jedva čekaš ostat doma🤗 uzivaj sada na najjace❤️ šaljem 🤗
Lucky sretno mila 🤗❤️
Stela ❤️
Sanii ❤️
Sretno svima curke ❤️🤗
Moram se referirati na tvoj post jer sam jučer preskočila tvoju bebicu od 600g Prekrasno, samo neka lupka i raste 💜
Da ne pišem svakoj zasebno sve isto ponavljam za sve curke sa ovog popisa
Marice drago mi je da si i neka si uzbuđena i drago mi je da imaš puno povjerenje i biti će to superiška 🍀
Čokoladice dobrodošla
Cure od mene ni danas ništa, idem sutra izvaditi betu i moliti se da me stave na listu za svibanj u Škvorcu.
Molim preporuke gdje privatno napraviti histeroskopiju (i o kojoj cijeni se radi).
Jutro curke!🤗Sanjushka sretno danas! Držim 🤞 da maleno srčeko junački kuca!🙏🙏🍀🍀❤❤
Jurky sretno danas!🙏 Sigurno je sve u redu, samo hrabro i smireno zbog bebice i sebe.🥰🥰❤❤ Grliiiiiiim!🫂
Ivka pupiceeeee, sretnooooo!🍀🍀❤❤ Nadam se da su krumpirići na današnjem repertoaru/meniju.🤭🤭😉
Čokoladice dobro nam došla!🤗🥰 Vidim, ti si u poliklinici Ivf. Kod kojeg si liječnika, ako slobodno pitam? Sretno sa pikalicama!🤞🤞🍀🍀❤❤
Ja sam ti kod doktora G.
Lunolina, za sad samo rekovelle.Čokoladice aha, super! Sretnoooooo!🤞🤞🍀🍀❤❤ Ja idući tjedan prvi dan menstruacije idem po protokol i po pikalice i krećemo ispočetka.💪💪🙏🙏
Hvala ti puno, takoder. Da bude treca sreca ❤️🍀
Sorry, ne znam kako se bold-aju imena, pa te ovako citiram 😄

👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Sanjushka sretno danas, samo da znaš da non stop mislim na tebe....
Marisha i ti si mi non stop u mislima, šaljem najpozitivnije vibre...
Mislim da mi je Sani pisala da ima mail neki iz ljekarne neke sa cijenama, ako netko ima saznanje gdje kupiti Elonvu, jučer bila u Harkany Mađarska nema - menopur im uopće nije dobavljiv trenutno iz veleprodaje, kaže da ga nemaju u Mađarskoj trenutno, a niti Elonva znači... Mislim nekako da ću iz Zg poteći do Slovenije ako i tamo toga ima uopće... Srbija isto nema Elonvu.. Ako netko ima kakvu info pišite mi...
Svim curama držim fige da se jave sa lijepim vijestima....
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Ja sam ti kod doktora G.
Lunolina, za sad samo rekovelle.Čokoladice aha, super! Sretnoooooo!🤞🤞🍀🍀❤❤ Ja idući tjedan prvi dan menstruacije idem po protokol i po pikalice i krećemo ispočetka.💪💪🙏🙏
Hvala ti puno, takoder. Da bude treca sreca ❤️🍀
Sorry, ne znam kako se bold-aju imena, pa te ovako citiram 😄
Hvala ti puno!🥰🤗 Nadam se da će ovaj put sve biti u redu.🙏🙏 Ma nema veze, lako je pročitati.😊 Ti si preko HZZO?

🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Jurky kako si danas?
Marica super vijesti! 🤗
Cokoladice dobrodosla i sretno dalje 😊
Marisha bas sam ti htjela napisati al sam skuzila da je to druga pretraga, na prvu sam pomislila da je rijec o prohodnosti jajovoda. Za ovo nazalost ne znam. 😏
Tincica uzas da nigdje nema, nazalost nisam ih nikad privat uzimala, pa ne znam. Sretno 😒
Sanjushka, u mislima si mi citavo jutro i sve cekam kada ces javiti 🍀🙏
Svim ostalim curama sretno danas! ☺️
Zene od sad sam sluzbeno pupo ❤️❤️❤️
Sretno svima
Sanjuska 😘❤️
sretnoooo PUPOOOOO❤️❤️
nek mrva i ostane :))

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Zene od sad sam sluzbeno pupo ❤️❤️❤️
Sretno svima
Sanjuska 😘❤️
Sretnooo! Sad samo pazi na sebe! ❣️😊
Hypnoticpoison tako je, ja sam kod njih preko hzzo-a, zato sam cekala 6 mj da dodem na red 🤣
Jesi i ti preko hzzo ili privatno?

👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji