Dodo, Maricasretno danas, mislim na vas 🤗🤗 javite se kad uspijete 😘 ja sam isto imala carapice 🙂
Npelica, Lucky, Wildflowersretnio 🥰
Marishažao mi je 😔
Loli ja se nisam ni vagala da se ne stondiram 🤣
Eto me pozz iz auta ..imamo 4 lijepe stanice ...preživjela uz dolje lokalnu anest
Pozz. Vas jer odoh leći a ujutro me zove dr Stanić🤞🙏🙏♥️svima nam skupa sretno ♥️♥️☀️☀️🙏🙏
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Cure, čitam vas detaljno kasnijee ❤️ želim vam samo reći da su me zvali sad sa Rebra da moram doći na očitanje nalaza kariograma, znači da nešto ne valja.. i ja sad ne mogu disati od brige što to znači za moju bebu😔
Navijam da sve bude u redu 🤞🍀
Pokušaj se smiriti, jer beba osjeti stres..meni je samo ta misao pomogla kad smo dobili loš nalaz nipta ♥️

12/23 UZV ♥️✔️
Zene moje imamo 1 al vrijednu 😁
Sutra transfer i onda odmor ❤️❤️❤️
Sretno 🤞
Lucky drago mi je da je sve ok i sretno u četvrtak🍀
Marice odlično i sretno, neka se sve oplode ❤️
Ovaj tjedan je feeest
Dodo, Maricasretno danas, mislim na vas 🤗🤗 javite se kad uspijete 😘 ja sam isto imala carapice 🙂
Npelica, Lucky, Wildflowersretnio 🥰
Marishažao mi je 😔
Loli ja se nisam ni vagala da se ne stondiram 🤣
Eto me pozz iz auta ..imamo 4 lijepe stanice …preživjela uz dolje lokalnu anest
Pozz. Vas jer odoh leći a ujutro me zove dr Stanić🤞🙏🙏♥️svima nam skupa sretno ♥️♥️☀️☀️🙏🙏
Mozda smo se i mimoisle jutros, ja sam ranom zorom bila kod dr R :)
Sretno!! Odmaraj sada da budes spremna za transfer :)

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Cure, čitam vas detaljno kasnijee ❤️ želim vam samo reći da su me zvali sad sa Rebra da moram doći na očitanje nalaza kariograma, znači da nešto ne valja.. i ja sad ne mogu disati od brige što to znači za moju bebu😔
Mogu misliti igre zivaca, ja sam u trudnoci bila rekla da necu prenatal npr ni raditi i necu ni u sljedecim. Mislim da samk stvore stres bez previse jasnog odgovora. Imam iz okolone primjer da su joj rekli da dijete ima Dauwn i zeli li pobaciti, ona rekla ne. Dijete se rodilo poptuno zdravo, a ona imala uzasno stresnu trudnocu...
Zelim ti puno srece ❤️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Marisha pa mozda i je prerano za trodnevni, ponovi ti to još za svaki slučaj.. ❤️🤞🏻
Jurky ne mogu ni zamisliti kako se sad brineš ali probaj se opustiti zbog bebice, možda stvarno nije ništa.. Držim najveće fige da je sve ok! Javi kad nešto saznaš.. 🫂❤️
Ivka super, neka bude onda ta jedna dobitna🤞🏻🍀
Marice super rezultat, neka se lijepo oplode.. 🤞🏻🍀
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+ (1 stim)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed (6 stim)
▫️6/24 prekinut postupak
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔
📧 s88.forum@gmail.com
Hvala cure svima na podršci, to mi u ovome trenutku baš treba ❤️ trebala bih ići idući tjedan na to očitanje ako doktorica bude radila, još će mi oni javit..jer zvali su me da dođem sutra, ali ne mogu ja samo tako opet dobit dan slobodan i ić u Zg.. čula sam se i s jednom doktoricom iz Petrove, nisam imala mira.. ona mi je rekla da se ne brinem, da odem to vidjeti i da će mi taj nalaz najvjerojatnije pokazati zašto do sada nisam mogla ostati trudna i zašto su mi jajnici toliko iscrpljeni.. također mi je rekla da odem napraviti Panoramu ili tako nešto, što sam svakako i planirala..

👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Hvala cure svima na podršci, to mi u ovome trenutku baš treba ❤️ trebala bih ići idući tjedan na to očitanje ako doktorica bude radila, još će mi oni javit..jer zvali su me da dođem sutra, ali ne mogu ja samo tako opet dobit dan slobodan i ić u Zg.. čula sam se i s jednom doktoricom iz Petrove, nisam imala mira.. ona mi je rekla da se ne brinem, da odem to vidjeti i da će mi taj nalaz najvjerojatnije pokazati zašto do sada nisam mogla ostati trudna i zašto su mi jajnici toliko iscrpljeni.. također mi je rekla da odem napraviti Panoramu ili tako nešto, što sam svakako i planirala..
Ajde super da si to saznala. Nadam se da te smirilo ❤
A ne mogu ti na mail poslati nalaz pa da makar odeš svom ginekologu dok čekaš? Nadam se da ti je taj razgovor pomogao i umirio te
Sanjushka i Rolica i mi još gajimo nade da bi se sutra mogla ukazati sjenica🤞🏻
Cure koje su vraćale trodnevni bilo bi mi drago da mi napišete (ako vam se da) na koji dan su vama testovi bili pozitivni🙏
Jurky ajme, vjerujem da si se prepala. Sigurno je sve u najboljem redu!❤❤ A ne mogu ti nalaz poslati na mail, pa ti ga tvoj ginekolog protumači, da budeš malo mirnija?
Ivka super! Od sutra si pupica!💪 Navijamooooo za mrvicu!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤❤
Marice lijepa brojkica! Neka se sve oplode!🤞🤞❤❤
Lucky super da je sve u redu, neka tako i nastavi!🤞🤞🍀🍀❤❤

🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji