Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanjushka
    26. Ožujak 2024. 10:57

Marisha pa mozda i je prerano za trodnevni, ponovi ti to još za svaki slučaj.. ❤️🤞🏻
    Jurky ne mogu ni zamisliti kako se sad brineš ali probaj se opustiti zbog bebice, možda stvarno nije ništa.. Držim najveće fige da je sve ok! Javi kad nešto saznaš.. 🫂❤️
    Ivka super, neka bude onda ta jedna dobitna🤞🏻🍀
    Marice super rezultat, neka se lijepo oplode.. 🤞🏻🍀

👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim ✖️
    7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
    9.⏳
    s88.forum@gmail.com

Jurky32
    26. Ožujak 2024. 11:24

Hvala cure svima na podršci, to mi u ovome trenutku baš treba ❤️ trebala bih ići idući tjedan na to očitanje ako doktorica bude radila, još će mi oni javit..jer zvali su me da dođem sutra, ali ne mogu ja samo tako opet dobit dan slobodan i ić u Zg.. čula sam se i s jednom doktoricom iz Petrove, nisam imala mira.. ona mi je rekla da se ne brinem, da odem to vidjeti i da će mi taj nalaz najvjerojatnije pokazati zašto do sada nisam mogla ostati trudna i zašto su mi jajnici toliko iscrpljeni.. također mi je rekla da odem napraviti Panoramu ili tako nešto, što sam svakako i planirala.. 

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Fionci99
    26. Ožujak 2024. 11:27

Jurky32

Hvala cure svima na podršci, to mi u ovome trenutku baš treba ❤️ trebala bih ići idući tjedan na to očitanje ako doktorica bude radila, još će mi oni javit..jer zvali su me da dođem sutra, ali ne mogu ja samo tako opet dobit dan slobodan i ić u Zg.. čula sam se i s jednom doktoricom iz Petrove, nisam imala mira.. ona mi je rekla da se ne brinem, da odem to vidjeti i da će mi taj nalaz najvjerojatnije pokazati zašto do sada nisam mogla ostati trudna i zašto su mi jajnici toliko iscrpljeni.. također mi je rekla da odem napraviti Panoramu ili tako nešto, što sam svakako i planirala..

Ajde super da si to saznala. Nadam se da te smirilo ❤

Marisha
    26. Ožujak 2024. 11:33

Jurky32

A ne mogu ti na mail poslati nalaz pa da makar odeš svom ginekologu dok čekaš? Nadam se da ti je taj razgovor pomogao i umirio te
    Sanjushka i Rolica i mi još gajimo nade da bi se sutra mogla ukazati sjenica🤞🏻

Cure koje su vraćale trodnevni bilo bi mi drago da mi napišete (ako vam se da) na koji dan su vama testovi bili pozitivni🙏

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

Hypnoticpoison
    26. Ožujak 2024. 11:49

Jurky ajme, vjerujem da si se prepala. Sigurno je sve u najboljem redu!❤❤ A ne mogu ti nalaz poslati na mail, pa ti ga tvoj ginekolog protumači, da budeš malo mirnija?
    Ivka super! Od sutra si pupica!💪 Navijamooooo za mrvicu!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤❤
    Marice lijepa brojkica! Neka se sve oplode!🤞🤞❤❤
    Lucky super da je sve u redu, neka tako i nastavi!🤞🤞🍀🍀❤❤

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

• marica36
    26. Ožujak 2024. 11:58

Hypnoticpoison

Jurky ajme, vjerujem da si se prepala. Sigurno je sve u najboljem redu!❤❤ A ne mogu ti nalaz poslati na mail, pa ti ga tvoj ginekolog protumači, da budeš malo mirnija?
    Ivka super! Od sutra si pupica!💪Navijamooooo za mrvicu!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤❤
    Marice lijepa brojkica! Neka se sve oplode!🤞🤞❤❤
    Lucky super da je sve u redu, neka tako i nastavi!🤞🤞🍀🍀❤❤

Hvala puno cure na pozitivnoj vibri i podršci ♥️🙏😀

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

Saniii
    26. Ožujak 2024. 12:02

Wildflower imaš kupit i Ovaleap od 450ij i 300ij. Nego od kojeg dana ciklusa krećeš sa sprejem a od kojeg dc sa Ovaleapom i koja je dnevna doza injekcije? Kad je prvi UZV? Nema potrebe da odmah kupuješ zalihu i inekcija dok ne prođe prvi UZV i onda dokupis koliko treba..
    Btw trakice iz Mullera su najbolje, ne bacaju evaporacijske i osjetljivosti su od 10iu mislim.
    Marisha 11dnt trodnevnih možeš i betu radit jer je to 14dno/aspiracije i beta ce pokazati sve. Ne znam koji test si jutros radila ali uvijek koristi isti test. Btw sa testiranjem se može krenuti i 9dnt trodnevnih sa osjetljivim testom  i pratiti stanje. Sretno 🤞
    Jurky žao mi je zbog stresiranja. Jeste se testirali i ti i suprug? Javili su ti da baš tvoj nije uredu? Ne znam sa kojom dr si se čula ali nalaz kariograma nikako ne može pokazati zašto su ti iscrpljeni jajnici jer je kariogram genetska pretraga naših kromosoma,  niti ginekolog može očitati taj nakaz jer to rade genetičari. I htjela bih naglasiti da i parovi sa losim kariogramom rađaju potpuno zdravu djecu kao i obratno. Ja bih na tvom mjestu probala bilo kako otići sutra na razgovor jer toliko stresa do idućeg tjedna nije dobro ni za tebe ni za bebu. I koji si tt sad, nipt se može raditi od 10tt.. Drži se 🤗
    Curke sa aspiracija nek se sva jajašca oplode 🤞🤞
    Sretno svima u svim fazama 🤞🤞. Čitala sam na preskok i nisam sve zapamtila 🤭
    Lucky sretno 🤞🙏

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

Marisha
    26. Ožujak 2024. 12:13

Saniii

Marisha 11dnt trodnevnih možeš i betu radit jer je to 14dno/aspiracije i beta ce pokazati sve. Ne znam koji test si jutros radila ali uvijek koristi isti test. Btw sa testiranjem se može krenuti i 9dnt trodnevnih sa osjetljivim testom i pratiti stanje. Sretno 🤞

Koristila sam First Sign iz dm-a, unutra su dva pa imam i za sutra .Moj transfer je bio na 16dc i piše u preporuci doktora učiniti betu između 12tog - 14tog dana nakon ET-a. Ali da, kako si i napisala sutra je točno 2tj nakon aspiracije. 

09.2023. Vinogradska IVF
    03.2024.Škvorc IVF
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️

Hypnoticpoison
    26. Ožujak 2024. 12:13

Marisha

Jurky32

A ne mogu ti na mail poslati nalaz pa da makar odeš svom ginekologu dok čekaš? Nadam se da ti je taj razgovor pomogao i umirio teSanjushka i Rolica i mi još gajimo nade da bi se sutra mogla ukazati sjenica🤞🏻

Cure koje su vraćale trodnevni bilo bi mi drago da mi napišete (ako vam se da) na koji dan su vama testovi bili pozitivni🙏

Marisha ja kad sam bila trudna, meni je na 12-i dan vraćanja trodnevnog embrija bila jako slaba crtica, a beta je taj dan pokazala trudnoću. Jer što se tiče testića, ja sam teški trtaroš, nisam nijedanput radila test, čekala sam nalaze beta. A taj sam uradila za uspomenu tek kad sam dobila nalaz super bete. Tako da ništa još nije izgubljeno i od ❤ ti želim da se i tebi pokaže crtica!🙏🙏🍀🍀❤❤

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Marisha
    26. Ožujak 2024. 12:24

Hypnoticpoison

Marisha ja kad sam bila trudna, meni je na 12-i dan vraćanja trodnevnog embrija bila jako slaba crtica, a beta je taj dan pokazala trudnoću. Jer što se tiče testića, ja sam teški trtaroš, nisam nijedanput radila test, čekala sam nalaze beta. A taj sam uradila za uspomenu tek kad sam dobila nalaz super bete. Tako da ništa još nije izgubljeno i od ❤ ti želim da se i tebi pokaže crtica!🙏🙏🍀🍀❤❤

Hvala ti baš puno puno🌸🌷 i ja tebi želim svu sreću 🍀
    Tvoj potpis mi se baš jako dopao, mislim da sam to već komentirala 

09.2023. Vinogradska IVF
    03.2024.Škvorc IVF
    09.2024.Škvorc ICSI

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.