Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanjushka
    20. Ožujak 2024. 16:05

Marisha

Bravo 💪
    Cure, poslodavac je trudnici dužan omogućiti jedan plaćeni dan mjesečno za liječničke preglede samo morate najaviti ranije i dostaviti dokaz o tome, nemojte biti lude i otvarati bolovanje ili sl. Sanjushka sada kad si napisala da si ionako na bolovanju mi je to palo na pamet. Sretno sutra i javi nam seNadam se da će prehlada čim prije otići, puj puj

Hvala na informaciji, nisam imala pojma.. 
    Jedino što bi onda morala to javno objavit pa će svi u školi znat da sam trudna tako da je ovo sad dobro ispalo.. 😁

Mila ma gledam, ako je 14 nakon transfera blastice onda nije tako jako velika, mislila sam da je od aspiracije.. 
    Beta ti je super, nemoj me krivo shvatit.. 😁

👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim ✖️
    7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
    9.⏳
    s88.forum@gmail.com

Srculence
    20. Ožujak 2024. 16:28

Pepa mi smo kariogram radili u klaicevoj i najbrze smo dosli na red,reci da ti treba za postupak j stvarno gledaju termin sto prije. (Moja frendica je naglasila da ih zovu ako netko i otkaze i zvali ju za dva tjedna) pa eto pokusaj. ☺️
    Marisha evo čekam da mi se dr.Lana javi, ma nema odustajanja ja bi odma iduci ciklus ako se može,sreća da imamo jos 3❄️. 
    Nekako se sve sleglo i tjesim se bolje mozda i negativna beta nego opet po treci put prolazit spontani. Ne znam...

Sani kako si onda rijesavala sa bolnicom vezano za heparin i ponovni pocetak? Jesi im javila za situaciju? 

🙋🏻‍♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
    🙋🏻‍♂️37god. (sve uredno)
    2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
    9/2023 konzultacije
    04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
    08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
    1bc ❄️

Hypnoticpoison
    20. Ožujak 2024. 16:31

Dodo87

Cure, jel ide prco Gonal pa Cetrotide, ili je svejedno?
    Znam jedino da ne idu na isto mjesto.
    Tnx 🤗
    Čestitke na betama ❤️
    Cure s neg testićima, držim fige za dalje 🤗🎀

Pozdrav, Dodo!🤗
    Svejedno je koju ćeš prije piknuti, bitno je samo da ne idu u istu stranu. Ja sam uvijek prvo gonal, pa onda cetrotide. Sretnoooooo!🥰🤞🤞🍀🍀❤❤
    Curkice moje, vidim da ste neke prehlađene. Jooooj, i ja sam užasno prehlađena i šmrkava 🤧 i jučer mi je baš profesor rekao pošto ću u postupak da se moram paziti viroza, gripa i covida. A sad je baš najgore vrijeme što se tiče prehlada.😔

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

• mila123
    20. Ožujak 2024. 16:44

sanjushka

Marisha

Bravo 💪
    Cure, poslodavac je trudnici dužan omogućiti jedan plaćeni dan mjesečno za liječničke preglede samo morate najaviti ranije i dostaviti dokaz o tome, nemojte biti lude i otvarati bolovanje ili sl. Sanjushka sada kad si napisala da si ionako na bolovanju mi je to palo na pamet. Sretno sutra i javi nam seNadam se da će prehlada čim prije otići, puj puj

Hvala na informaciji, nisam imala pojma..
    Jedino što bi onda morala to javno objavit pa će svi u školi znat da sam trudna tako da je ovo sad dobro ispalo.. 😁

Mila ma gledam, ako je 14 nakon transfera blastice onda nije tako jako velika, mislila sam da je od aspiracije..
    Beta ti je super, nemoj me krivo shvatit.. 😁

Uf, ja se vec uplasila da nesto mozda nije dobro. 🫣🤣
    Samo da bude sve ok🙏 Tebi sretno sutra i javi obavezno🙌

Medolina
    20. Ožujak 2024. 17:04

Lunolina

Megyca bome da! Drzim palceve da se tvoja nadolazeca inseminacija isplati🤩
    Fionci jesi mozda ponovila test?
    Medolina na zalost ne znam odgovor na tvoje pitanje, ali drzim oalceve da nije nista znacajno i da ce ti neka od cura znati dati odgovor❤️

Hvala svejedno. Pokusala sam googlat ali ispada da je to takva rijetkost da nitko niti ne pise o tome. 

Nista, cekam sad mengu, jer je dogovor bio s dr.da krecemo ovaj ciklus pa će mi oni pojasniti sve. Nisam imala snage ranije to ispitivat jer onak malo me brine to da mi zbog toga ne odgode sve 😔

2018. 👶🏻
    2019. Blighted ovum
    2022. Missed ab.
    4/24 prvi put AIH
    6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰

Dodo87
    20. Ožujak 2024. 17:19

Cureee, ja ludim, na sastanku sam trenutno s kojeg se ne mogu izvuci, nitko ne zna za postupak, sigurno cu zakasniti 1h s pikanjem, i to bas danas kad si dajem 2 injekcije.
    Jel to problem?

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 11dnt 209 🍀
    dodo87.forum@gmail.com

• BikMik
    20. Ožujak 2024. 17:27

marica36

Ja ono raspoloženja od sreće do jada ..jajnici ogromni..bole kad hodam ..sutra prvi uzv baš mi se veselim da vidim kad će cca aspiracija ….isto malo glava više umor al dobro jake smo mi 🙏💪♥️🤗a mučnina mi pod normalno…već od druge Pike mi bilo svaki drugi dan Muć muć🫣🤣

E bas se tako osjecam, super si objasnila :D

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• BikMik
    20. Ožujak 2024. 17:29

Dodo87

Cureee, ja ludim, na sastanku sam trenutno s kojeg se ne mogu izvuci, nitko ne zna za postupak, sigurno cu zakasniti 1h s pikanjem, i to bas danas kad si dajem 2 injekcije.
    Jel to problem?

Koliko ja znam do sat vremena je okay, preko ne bi...

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Rolica
    20. Ožujak 2024. 19:10

Angel eyes eto vidiš za lijekove, da tko bi rekao, ja sam se isto pripremala na teški show u glavi, kad ono obrnuto 
    Sanjushka sretno sutra na uzv, čekamo novosti 
    Fionci čestitaaaam, predivne vijesti!!! Top, top!! Želim ti predivnu i školsku trudnoću 🥰🥰
    Mila čestitam na predivnoj beti!!! Nek se nastavi lijepo duplati 🥰🥰
    Srculence ajme baš mi je žao... uzmi si vremena sad da se vratiš psihički na staro pa u nove pobjede 🥰
    Sanii sretno sutra, čekamo novosti :))
    Dodo ja sam prvo Gonal pa ovu drugu, svaku u svoju stranu trbuha, jednu za drugom :*
    .
    Danas su me zvali iz Bete da vratim ostatak Gonala hahha tako da povlačim ponudu za poklanjanjem  Odmah sam pitala za 2. embrij koji su rekli ostaviti do 5. dana, kao hoće li mi javiti kako se razvija, a oni govore kao, ma ne, to je odmah uništeno, pa nije se dobro razvijao. A tamo na licu mjesta su rekli da je sporiji i da će ga ostaviti na promatranju. I ja ponovo pitam i kažem što su rekli, a oni po svome. Malo su mi onaaak oko tih nekih stvari, ne znam. Potpisali smo i gomilu papira tamo digitalno prije aspiracije koje bi bilo pristojno poslati nam na mail da znamo što smo potpisali. Moram ih to zatražiti, baš da vidim gdje su mi preostala 3 jajca završila i tako ti neki "nevažni" detalji 
    .
    Pusa svima curke i sretnooo!

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Jurky32
    20. Ožujak 2024. 19:27

Katyusa, pupice sretno 🤞🥰
    Dodo87, dobra brojka folikulića, sretno 🤞🥰
    Stela, dobro sam, hvala na pitanju ❤️ čekam svoju ginekologicu da odluči kad će mi biti iduća kontrola..jučer zove, sestra kaže da ne zna, mora vidjet s doktoricom pa će me povratno nazvat..čekam danas poziv i ništa..sutra ja opet zovem.. i moram vidjet može li me poslat na komplikacije.. radim na 5 škola, stalno u autu i među bolesnom djecom, paa mi nije baš svejedno.. Nadam se da ste ti i tvoj malac dobro 🥰
    Rolice, žao mi je zbog odgođenog transfera, brzo će idući ciklus 🤞🥰
    Angel eyes, naravno da ćeš se moći sama piknuti, sve mi to možemo 💪 sretno 🤞🥰
    Marisha, žao mi je što nemaš smrzlića.. ja ih nikad nisam imala.. navijam za mrvu koja se sad bori, sretno 🤞🥰
    Hypnoticpoison, drago mi je da krećeš, sretno 🤞🥰
    Lali, čestitam 🥳 testići su super ❤️
    Mila, beta je odlična 🥳❤️ Q10 ti je za poboljšanje kvalitete jajnih stanica, tako da ti sada ne treba..
    Fionci, jeeej poduplala se, bravo 🤞🥰
    Ivy, Srculence, žao mi je cure..
    Sanjushka, brz oporavak želim.. i za sutra navijam na najjače da sve bude dobro 🤞❤️
    NPelica, si ti dobro? 🥰
    Tikvice, ti i tvoj malac kako ste? 🥰
    Sretno svima 😘😘

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.