Lunolina ponovi za dva dana test pa ćeš znat sigurno. 🤞🏻
Mila super beta, čestitam! 🥳❤️ Jel ti to jučer bio 14. dan nakon transfera ili nakon aspiracije?
Fionci super je narasla, čestitam! 🥳❤️
Žuži ❤️
Ivy žao mi je 😔, sigurno se u tim smrzlićima krije dobitni 🤞🏻
Srculence bas mi je žao.. 😔🫂
Mene uhvatila neka prehlada i lagana temperaturica tako da sam ja danas ostala doma iako nisam stala cijelo jutro. Evo sad napokon malo legla na kauč. Ali otvorila sam bolovanje pa ću ga i za sutrašnji pregled iskoristiti.. 🤭
Sanjushka isto i kod mene,nebi pila antibiotik,probat ću sa lupocetom riješiti ovo. Ostala doma,pa ću iskoristiti za sutra odmah za pregled ,produžiti ću i na petak. Gonali me jako uspavljuju i bas mi treba. S obzirom da radim sa PSIH.bolesnicima,nikako ovo dvoje ne ide zajedno 🫣
🧔🏻♂️33 , 🙍♀️33
03/2019 IVF-ICSI Podobnik
03/2019 ET - beta 0 ❌
05/2019 - FET beta +
02/2020- STIGLA CURICA 💗
11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
03/2024 - MPO Alea Fertility
04/2024- FET u čekanju 1❄️
23.04.-FET
06.05.- Beta 🤞🏻❌
09/2024.- 3. MPO
02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚
Meni je pala jedna ljepa misao na na pamet, posto sam na 5. danu pikalica, ako Bog da, bebica bi bila zaceta za Uskrs a rodjena oko Bozica :D
I meni je danas 5.dan pikanja. Nisam o ovome ni razmišljala 😍😍😍😍😍
Ja 7 dan pikanja i samo mi to u glavi daj bože da imamo svi pod Borom najljepši poklončić 🙏
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Pozdrav cure
Ja bi trebala vasu pomoc i znam da tu mogu dobiti najtocniju ako mi mozete napisati cure koje ste radile KARIOGRAM..u kojoj bolnici je najbolje i neki mail za naručiti. Hvala unaprijed.
Pratim vas sve na dnevnoj bazi i u svim situacijama sam s vama jer i ja prolazim isto.nek nam je svima sretno
Mi smo radili na sv duhu. Imaš mislim na netu mail i tel
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Lunolina ponovi za dva dana test pa ćeš znat sigurno. 🤞🏻
Mila super beta, čestitam! 🥳❤️ Jel ti to jučer bio 14. dan nakon transfera ili nakon aspiracije?
Fionci super je narasla, čestitam! 🥳❤️
Žuži ❤️
Ivy žao mi je 😔, sigurno se u tim smrzlićima krije dobitni 🤞🏻
Srculence bas mi je žao.. 😔🫂
Mene uhvatila neka prehlada i lagana temperaturica tako da sam ja danas ostala doma iako nisam stala cijelo jutro. Evo sad napokon malo legla na kauč. Ali otvorila sam bolovanje pa ću ga i za sutrašnji pregled iskoristiti.. 🤭
14.dan nakon transfera sam vadila betu, zasto?☺️☺️
Tako je i meni prije oba postupka temp i na antibiotiku bila. Odmaraj samo sada! 😘😘😘
Srculence, zao mi je jako 🙁 saljem ti jedan zagrljaj i da sto prije nadodes i ako Bog da u nove pobjede💞
Pozdrav cure
Ja bi trebala vasu pomoc i znam da tu mogu dobiti najtocniju ako mi mozete napisati cure koje ste radile KARIOGRAM..u kojoj bolnici je najbolje i neki mail za naručiti. Hvala unaprijed.
Pratim vas sve na dnevnoj bazi i u svim situacijama sam s vama jer i ja prolazim isto.nek nam je svima sretno
Ej pa pa vidim i vama je loša morfologija kao nama što radite po tom pitanju? Repromed je super i vjerujem patriku al ta morfologija će me izludjeti....nikako iz glave i samo se nadam da će naći koji su ispravni pa makar 2,3,5 koliko i kako god ...moj jede orašaste bio Astin pije piskavicu masl ulje ma nemam pojma sve i svašta 🙄🫣
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Marica da morfologija nam godinama ista ostalo sve u granicama...sad smo dobili uputnice za kariogram,urologa i trombofiliju.sve koristimo ko i vi sve te vitamine sta nam kažu al etooo nista i nista bolje.
Ostao nam jos jedan postupak preko hzzo i dva prirodna ako ne uspijemo i mi ciljamo onda u Repromed zato vas sce pratim i navijam
👱♀️87 Amh 6,3
🧒84 oligo,loša morfologija
Poliklinika Škvorc
1ICSI 05/22 1blastocista beta0
2ICSI 10/22 1blastocista i 1 morula beta0
3ICSI 03/23 1morula beta0
Poliklinika BetaPlus
04/23 konzultacije
09/23 histeroskopija
4ICSI 10/23 dvodnevni-biokemijska
Poliklinika Škvorc
5ICSI 08/24 morula 14dnt 418 16dnt 1072
Meni je pala jedna ljepa misao na na pamet, posto sam na 5. danu pikalica, ako Bog da, bebica bi bila zaceta za Uskrs a rodjena oko Bozica :D
I meni je danas 5.dan pikanja. Nisam o ovome ni razmišljala 😍😍😍😍😍
Ja 7 dan pikanja i samo mi to u glavi daj bože da imamo svi pod Borom najljepši poklončić 🙏
Molim se za sve nas 🤗
Ja sam do jutros bila super, osim nadutosti, sad me vec dva sata drzi tako jaka mucnina i glava boli i probada me sa svih strana, mogu misliti sta ce tek nakon sljedecih pikalica biti 😳
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Ja ono raspoloženja od sreće do jada ..jajnici ogromni..bole kad hodam ..sutra prvi uzv baš mi se veselim da vidim kad će cca aspiracija ....isto malo glava više umor al dobro jake smo mi 🙏💪♥️🤗a mučnina mi pod normalno...već od druge Pike mi bilo svaki drugi dan Muć muć🫣🤣
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Marica da morfologija nam godinama ista ostalo sve u granicama…sad smo dobili uputnice za kariogram,urologa i trombofiliju.sve koristimo ko i vi sve te vitamine sta nam kažu al etooo nista i nista bolje.
Ostao nam jos jedan postupak preko hzzo i dva prirodna ako ne uspijemo i mi ciljamo onda u Repromed zato vas sce pratim i navijam
Samo naprijed...nama kariogram uredan.....radili na sv duhu prije par godina još
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji