Cure, citam malo o Decortin tabletama. Imate li kakvih dobrih iskustava? Razmišljam da predložim doktoru, s obzirom da sam imala 4 neuspješna IVF-a i 2 prekinuta. Dodjemo do blastice i bude svjezi transfer i FET, ali ne dodje do trudnoće.
👨42 👩42
U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
4. Fef 10/24 ❌️
5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice (terapija: cyclogest, prolux, clexane, folna)❌️
6. Cista-prekinut postupak
Cure, može savjet. Imam Cyclogest do nedjelje navečer a ginekolog radi tek ponedjeljak popodne. Neću imati za ponedjeljak ujutro da stavim. Imam viška Utrogestana, mogu li staviti jednu od 200mg ujutro makar bude manja doza ali čisto da nešto unesem?
U utorak sam slala mail i petak zvala ali nije se javila i pustila novu kutiju vaginaleta. Jako me to živcira 😑😑
Ja imam dvije pune kutije ostalo mi.
Ako si iz Zg mogu ti ih dat.
👩🏻 33g AMH 9,5 pmol/L, PAI-1 4G/4G Homozigot, imunološki nalazi ✔️ kariogram ✔️hosteroskopija
🧑🏻 36 god normo, pokusavamo od 12.2020
5/2021 missed 7tt, 8/21 , 4/22 biokemijske
2/23 AIH previse folikula odustali, 3/23, 5 folikula idemo u IVF popucali prije aspiracije
IVF 6/23 Bemfola 225, 21 🥚, 10 🐧 u kiropohrani 4 po 🐧 i 6 po 🐧🐧
8/23 FET 🐧❌, 9/23FET🐧❌, 10/23🐧❌, 1/24
FET🐧❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌
2/25 FET 🐧🐧 ,12 dpt beta 139 IU/L, 14 dpt 250, 16 dpt 596, 7 tt Blighted Ovum
Dodo, xoxo neka su vam školske i najdosadnije na svijetu!
Medenko hvala ti na pitanju, dobro sam! Fizički mi je ova trudnoća stvarno okej, imam dobre doktore koji mi ne rade stres i uzimaju u obzir to da se borim s tjeskobom i depresivnim epizodama. Uspjela sam do sad sve izgurati bez terapije, samo uz razgovor i veliku podršku svoje prijateljice i muža iako je bilo baš teških trenutaka, najviše problema sa spavanjem, intruzivnim mislima i slično, baš sam znala biti očajna i ne bih se uspijevala smiriti sve dok mi se od premora tijelo samo ne bi ugasilo, a onda bi krenule noćne more. Kako si ti? Uvijek mi se tvoji postovi čine puni nade, ali isto s dvije noge čvrsto na zemlji.
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
Dodo, xoxo super! Držim fige za dobru betu 🍀🤞
Meni se danas pojavilo nekoliko slabašno smeđarenje, ali su mi napisali u otpusnom pismu iz Praga da je moguće krvarenje tjedan dana nakon transfera. nekako si mislim, trebam još 5 dana izgurati do bete 😅
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
04/25 FET ⏳️beta
ivis11062@gmail.com
Mislim da će ti sad svakako biti opcija ovo što su ti curke napisale, trombofilija i kariogram.
Moj savjet ti je da ukoliko i dođe do lošeg scenarija, uzmi vremena, oporavi se koliko god možeš i u nove pobjede.
Imaš i smrzliće ako sam shvatila tako ne moraš prolazit aspiraciju.
Boostaj organizam vitaminima i uz pravilnu terapiju vjerujem da ćeš dočekati sigurnu i mirnu trudnoću.
Imaš moj zagrljaj! ❤️
Hvala ❤️ vjerujem da će i doktorica predložiti te pretrage, a ako ne predloži, tražit ću ih sama.
Imam dva smrzlića.
🙋♀️37 god, AMH 5,6, jedan miom oko 5 cm i jedan oko 1 cm, sve ostalo navodno OK
🙋♂️32 god, sve ok
Pokušavamo od 08/2023
06/2024 missed u 6.tjednu (spontana trudnoća)
1.IVF - ovaleap, menopur, cetrotide, ovitrelle: 4 oplođene js do 4.dana (rani stadij blastociste). ET jedne, 5.dan zamrznute dvije (jedna nije prezivjela). Beta pozitivna, uredno se dupla. UZV na 7+3, vidi se plod, ali nema srčane akcije
Curke hvala na potpori za novi postupak🙏🏽✨🫣
Boogie bas mi je drago da se tako dobro nosis sa svime u trudnoci..sreća na normalnim doktorima i podršci bližnjih,bez toga nema nista u zivotu🤷🏽♀️Vidim po potpisu dug put iza tebe,vjerujem puno i neispričanih prica kao i kod većine nas,kako kažu sto nas ne slomi,ojača nas ali posljedice većinom ostaju..Sretno draga doci će i sretan završetak lijepih prica nadam se za sve nas ovdje💞💞💞
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Xoxo ovaj put neka to bude to🥳💜✨
Svim pupicama neka rezultat bude jedini koji priznajemo🤰🏽😉
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥