Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivanova_mama
    18. Veljača 2025. 18:52

Zene mene prsa dok spavam izludjuju. Pogotovo na ledjima pa ako dignem ruke jer tako znam spavat il na bok pa znam neki jastuk stavit. Areole su mi isto velike. Ja inace nemam prsa😂 i ovo je sad taman ko da sam mliko dobila😂😂

1. Jedan spontani u 8om tj
    2. MTHFR heterozigot
    3.PAI 1 heterozigot
    4. 3.7.2018 - prirodnim putem moj čovik, zvrk, sve na ovom svitu
    5. 2022 - operacija mioma
    6. od 2022 bezuspješno
    7. 11/2024 krenili u postupak IVFa
    8. TSH 2.38; FSH 5.2; LH 9.2; PRL 213; AMH 7.0: FOLNA 5.9; D vitamin 62
    9. Sve vrijednosti smo podignuli boostanjem
    10. Krećem sa Pergoveris 200
    11. Muž - sve super

Molly8
    18. Veljača 2025. 19:05

Je li itko isao na prirodne u st u bolnicu? Razmisljam probati dok cekamo i dok trazim neke odgovore. Pa ako netko ima iskustvo da podjeli spasili bi me 😊

🙋🏻‍♀️33-AMH 8.2
    .
    🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih
    2/2025 -ICSI - 2js -0 oplodenih

• Batica
    18. Veljača 2025. 19:27

Molly8

Je li itko isao na prirodne u st u bolnicu? Razmisljam probati dok cekamo i dok trazim neke odgovore. Pa ako netko ima iskustvo da podjeli spasili bi me 😊

Molly8 ja sam bila prije 20ak dana. Što te točno zanima? Od 2. dana ciklusa sam pila Clomifene, 2 dana prije aspiracije štoperica i Cetrotide

🙍‍♀️89' odstranjena štitnjače, Euthyrox 175 mg
    🙍‍♂️87' oligizoospermia, visok prolaktin
    Pokušavamo 4 godine...
    1. 1/2025. - PRIRODNI POSTUPAK (ICSI)
    24.01.2025. Punkcija, 3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
    2. 2/2025. - konzultacije ⏳️

• Batica
    18. Veljača 2025. 19:31

IvonaSi2509

Sirenaa

IvonaSi2509

Prekosutra moram vadit betu,a strah me 🥺

Sutra ujutro testic?

Sutra ujutro testic 🤞🏼

Sretno cure! 🍀🍀

Pokušavamo 4 godine...
    24.01.2025. Punkcija, 3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️

Verbena
    18. Veljača 2025. 19:43

Pozdrav cure, evo i mene nakon pauze..
    Vidim da se dosta toga izdogađalo pa ću pokušati pohvatati..
    Svakako se nadam da ste mi sve dobro, u kojoj god fazi bile..
     .
    Xoxo, baš mi je žao zbog bete.. nadam se da si dobro
    Za ERA, naišla sam na jednu polikliniku u HR koja navodi da radi – Priska med poliklinika

https://www.priska-med.com/ginekologija/test-receptivnosti-endometrija/
    .
    MimaR, žao mi je.... 
    .
    Sirena, jako  mi je žao.. ne znam što bih ti rekla, a da ne zvuči šuplje i glupo... Nisam uhvatila, a ne piše u potpisu.. gdje se vodiš? Jesi radila već što dodatno od obrade?
     .
    Djetelina, Ruja, Marchy, Ana_, čestitam i sretno dalje!! 
     .
    Lunolina, vidim da si dobro i da su mučnine manje i ne mogu vjerovati da si već prešla polovicu puta.. Kako vrijeme leti... Sretno i mirno do kraja! 
     .
    Blondie, vidim da čekaš dečkića – čestitam ti!! Nadam se da si dobro i naravno da želim sve dobro do kraja 

Isto vrijedi i za Ikar 
     .
    Što se tiče prvog UZV, mislim da nema smisla prije 6 – 6 i pol tjedna trudnoće jer se tada već sve lijepo može vidjeti (ŽV, GV, EO i otkucaji) pa u većini slučajeva znate odmah da li je ili nije sve ok...
    A što se testića tiče, po nekom PS-u ne bi se trebalo testirati prije 9.dpt blastice, odnosno 11.dpt 3dnevnog, tako da još uvijek ima nade ako ste se testirale ranije, a test je ispao negativan 

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀

Verbena
    18. Veljača 2025. 19:44

Batica, što se tiče folne, slobodno je možeš uzimati cijelo vrijeme. Isto kao i vitamin D i vitamin B12 ako trebaš nadomjestak.
     .
    Medenko, čestitam, 7 oplođenih je odlična brojka. I sretno sutra na transferu!! 
     .
    Doram, ako se dobro osjećaš, raditi možeš odmah nakon transfera, nema kontraindikacije. Sve je stvar toga kako si ti mirnija. Meni je recimo bilo puno draže raditi jer mi je brže prolazilo vrijeme i imala sam manje vremena za anksiozna promišljanja.. Držim fige da je ovo tvoj dobitni transfer! 
     .
    Nato, drago mi je da dobro ide za sada!! Držim fige da se tako i nastavi! 
     .
    Zara531, samo polako. Nitko od nas se nije rodio sa svim ovim iskustvom i strpljenjem. To (nažalost) ide uz staž... Sretno i nadam se da ćeš se što manje zadržati na ovoj temi 
     .
    Marisha, a čovječe... čini se dosta ozbiljno.. Misle da je neka ektopična/molarna trudnoća u pitanju ili da nešto ne štima sa samim endometrijem? Ali otkud onda beta.. ? Nije valjda da još ima veze s onim iz 9/24? Ne znam jesi tada ispratila betu do kraja... Sretno svakako!
     .
    Riamaro, zašto ti daju željezo ako je ono već povišeno? Jesi bila na obradi kod hematologa?

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀

Molly8
    18. Veljača 2025. 20:57

Batica

Molly8

Molly8 ja sam bila prije 20ak dana. Što te točno zanima? Od 2. dana ciklusa sam pila Clomifene, 2 dana prije aspiracije štoperica i Cetrotide

Kako si krenula, ja do sad nisam bila u bolnici pa nista ne znam 🫣 
    Jesi dugo cekala? Je li potrebno raditi sve pretrage ponovno? Sta god mislis da je bitno dodaj 😊

🙋🏻‍♀️33-AMH 8.2
    .
    🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih
    2/2025 -ICSI - 2js -0 oplodenih

• Batica
    18. Veljača 2025. 22:58

Molly8

Batica

Molly8

Kako si krenula, ja do sad nisam bila u bolnici pa nista ne znam 🫣
    Jesi dugo cekala? Je li potrebno raditi sve pretrage ponovno? Sta god mislis da je bitno dodaj 😊

Nazvala sam na broj humane 021/552-422, javila mi se sestra Ivana, jako su ljubazni svi, bar sam ja imala takvo iskustvo...
    Isti tjedan sam išla na konzultacije i sljedeći mjesec je išao postupak (konzultacije su bile u 12. mjesecu, a taman bi se sve potrefilo oko Božića...zato je odgodeno na 1. mjesec...)
    Meni su nalazi bili stari do 6 mjeseci, većina max mjesec dana, ali nisu mi tražili da ponavljam neke što su bili stari nekoliko mjeseci.
    Uglavnom će na konzultacijama pregledati i reci sto bi još eventualno trebalo izvaditi...
    Iskreno, ja sam ostala iznenađena koliko su stvarno super, imala sam jako loše iskustvo s ginekologom i oni su mi baš bili osvježenje...
    Znam i za nekoliko trudnoća ostvarenih u zadnje vrime 🙂🙂
    Uglavnom, sritno i ako mogu još šta pomoći...

Pokušavamo 4 godine...

• Sirenaa
    19. Veljača 2025. 05:22

Ja sam u šoku, tresem se, isla sam rano piškit pa sam napravila test da bude jutarnji urin. 
    Danas je 9 DPT, kako Vam se cini za taj dan ili bi trebala bit tamnija?
    https://ibb.co/nqvcfPsv
    https://ibb.co/qLC0Vq67

riamaro
    19. Veljača 2025. 05:45

Verbena nisu me nikada slali hematologu. Dakle, imam željeza ali se ne veže u organizmu pa je to kao da ga nemam. Ali to me ne brine kao ova antitijela anti-tpo. 🥺

Sirena cestitam draga, ovo je bas lijep plusic za 9dpt. Zelim ti najljepsu betu ❤️

29 👩🏻 AMH 23,6 - hashimoto/hipo - Euthyrox 75, Novalac, Omega 3, D Vital
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia - Almagea Man, Zinc, Vit D, Q10, Omega 3, Clomid
    - pokušavamo od 3/23
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 blastocista ❄️ freeze all - hiper
    - 11/2024 FET blastociste -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
    - 12/2024 prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
    - 3/2025 stimulirani postupak ⏳

riamarro@hotmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.