Večer cure, prva beta je bila 10 dnt i iznosila 248, danas 12 dnt 473, nije se skroz poduplala, da li je i dalje to ok prosjek ili 😳
🕺Sve uredno
💃Pcos, bez ovulacija
Imamo dečka od 11 godina 🩵
6/24 neuspješna inseminacija
8/24 postupak u prirodnom ciklusu, nismo stigli do punkcije jer je folikul pukao
10/24 stimulirani postupak
Punkcija 9 js
Oplođeno 8 js
Do petog dana nam je ostalo 7 blastocisti, 1 je vraćena 😍, i imamo 6 ❄️
5 dnt pozitivan test ♥️10 dnt beta 248 ♥️
Mislim da Pbtab nije htjela reci nisto lose iako se oko heparina lome koplja.🙄 Oni koji ga ne dobivaju, pitaju se da li ga trebaju, a mi koji ga imamo pitamo se da li nam stvarno treba.
Mislim da sam pisala svoje iskustvo o tome, pa evo posto ja imam iza sebe 3 spontana i ovo mi je 7.transfer ipak cu napisati jos jednom svoje misljenje. Isto kao sto neki dr.nisu za to da se daje u blagim mutacijama tako su neki drugi skloniji da ga daju. Na moje pitanje dr.Alebić je rekao da mi ga on zeli ukljuciti ne zato sto mi treba, vec zato sto ne zna da li mi treba🙄
Obbjasnio mi je da se kod odredenog broja zena u startu dolazi do stvaranja manjih ugrusaka i maternica je bolje prokvljenja sto nam ide u korist. Dr.Radnoncic mi je na konzultacijama rekao da on kod mene s njim nebi isao iako sam imala 3 neuspjela transfera prije nego mi je on ukljucen. Dr.Alebic kaze da ga necu trebat trositi cijelu trudnocu vec samo ova tri mjeseca u pocetku. I tako vam se ja toga drzim.Nisam kontrolirala jetrene enzime svaki tjedan kako se spominje ali sam hodala svaka sva tjedna na intralipide pa sam sukladno tome i vadila krvnu sliku,to je bilo dovoljno. Kad sam imala spontani u 11.tjednu dobivala sam heparin preko bolnice. Moja ginekologica mi je dala uputnicu i s tim sam se javila u bolnicu. Dr.mi je tamo dao bez ikakvog problema ali po dvije kutije s obzirom da je bilo jako rano. Sad ga kupujem ali ako cu ga nekim slucajem trebati duze trositi, trazit cu ga preko bolnice. U ljekarnama preko recepta on ne ide jer je indiciran u druge svrhe i nema sifre da se on napise (govorim to kao farmacut). Evo nadam se da sam nekome pomogla.
Mislim da trebamo vjerovat lijecniku koji nas vodi jer nitko nista takvoga ne uzima bezveze.
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Mislim da Pbtab nije htjela reci nisto lose iako se oko heparina lome koplja.🙄 Oni koji ga ne dobivaju, pitaju se da li ga trebaju, a mi koji ga imamo pitamo se da li nam stvarno treba.
Mislim da sam pisala svoje iskustvo o tome, pa evo posto ja imam iza sebe 3 spontana i ovo mi je 7.transfer ipak cu napisati jos jednom svoje misljenje. Isto kao sto neki dr.nisu za to da se daje u blagim mutacijama tako su neki drugi skloniji da ga daju. Na moje pitanje dr.Alebić je rekao da mi ga on zeli ukljuciti ne zato sto mi treba, vec zato sto ne zna da li mi treba🙄
Obbjasnio mi je da se kod odredenog broja zena u startu dolazi do stvaranja manjih ugrusaka i maternica je bolje prokvljenja sto nam ide u korist. Dr.Radnoncic mi je na konzultacijama rekao da on kod mene s njim nebi isao iako sam imala 3 neuspjela transfera prije nego mi je on ukljucen. Dr.Alebic kaze da ga necu trebat trositi cijelu trudnocu vec samo ova tri mjeseca u pocetku. I tako vam se ja toga drzim.Nisam kontrolirala jetrene enzime svaki tjedan kako se spominje ali sam hodala svaka sva tjedna na intralipide pa sam sukladno tome i vadila krvnu sliku,to je bilo dovoljno. Kad sam imala spontani u 11.tjednu dobivala sam heparin preko bolnice. Moja ginekologica mi je dala uputnicu i s tim sam se javila u bolnicu. Dr.mi je tamo dao bez ikakvog problema ali po dvije kutije s obzirom da je bilo jako rano. Sad ga kupujem ali ako cu ga nekim slucajem trebati duze trositi, trazit cu ga preko bolnice. U ljekarnama preko recepta on ne ide jer je indiciran u druge svrhe i nema sifre da se on napise (govorim to kao farmacut). Evo nadam se da sam nekome pomogla.
Mislim da trebamo vjerovat lijecniku koji nas vodi jer nitko nista takvoga ne uzima bezveze.
Slažem se sa tobom. I znam da nitko nije ništa mislio loše ali evo ja sam imala potrebu se objasniti jer sam jedna od onih koja sto puta pročita uputstva, istražuje i umara sebe sa time 🥴
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️01/25 ⏳️
Sanii, Dodo87 i Ella 81žao mi je..želim vam snagu za dalje 💪🏼
Pixičestitam 💞
Žužinadamo se da ih nećeš ni trebati za sada :)
Ivka33bravo, čestitam! To je stvarno lijepa brojka 😍 jesu radili ICSI ili?
Inače meni je embriologica rekla da ih 30% dođe do 5og dana. Evo iz potpisa vidiš rezultat, nisam u statistici, ali nadam se uspješnom fetu ipak 🙏🏼Očito nema pravila…
Leptirica12dobrodošla! Evo ja ti imam sličnu situaciju. Kod mene su se oplodile 3 i na kraju preživjela samo jedna blastocista do 5og dana. Odgovor na sva moja pitanja je bio da je to jednostavno “statistika”… iako sam imala kvalitetne j.s. i kod muža su izabrali što se dalo, radili ICSI, ali tako je kako je.
Oprostite ako sam koga izostavila. Sretno svima ❤️
Raden je ICSI i ta 1 sta je bila losija oplodila se i razvija se virujem da ce bit nesto 🙏🙏🙏
👩 Amh 15 🙍♂️ oligospermia
Kbc Split 5 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️❌️
Kbc Sestre Milosrdnice IVF/ICSI ➕️ imamo jos 3 smrzlica
Drage žene, došla sam pozdraviti! Vidim ima pozitivnih i negativnih ishoda.
Posebno mi je žao za Sani, drži se 🫂
Sanjuška, vidim kod tebe u potpisu prekrasne vijesti, čestitam ❤️
Kod mene sve ok. Evo završavam 5. mjesec, zaokružena sam, dobila sam 7-8 kila što nikako nije malo 😬 Borim se s poslom i hvata me teški nesting sindrom, danas sam gletala zidove po stubištu zgrade. Što se simptoma tiče, najizraženiji je problem sa snom. Ovo ostalo je sve ok, drugo tromjesečje je definitivno turbo lakše od prvog.
Grlim vas sve i držim vam fige 🫂🤞
🙎♀️ (35g) nizak amh, 5,3 pmol/L
🙎♂️ (35g) loš spermiogram (hipospermija, astenozoospermija, teratozoospermija)
5/2024 Beta+, aspiracija 9 js, 8 oplođenih, 1 ET, 4 ❄️ test 31.5. ❌
6/2024 FET, 26.6. Beta1 310, 28.6. Beta2 855, 12.7. UZV ❤️ it's a (low risk) boy 💙
Raden je ICSI i ta 1 sta je bila losija oplodila se i razvija se virujem da ce bit nesto 🙏🙏🙏
Želim ti svu sreću da ovo bude tvoj dobitni 😇🤞🏽
29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼♂️ oligoasthenozoospermia
- pokušavamo od 3/23
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 blastocista ❄️ freeze all - hiper
- 11/2024 FET blastociste -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
- 12/2024 prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
- 3/2025 stimulirani postupak ⏳
Ja sam osobno koristila heparin za sreću kako bi oni rekli, jer mi nije bio potreban, ali nakon spontanih nekako sam se osjecala sigurnije, iako sigurnosti nema.
Ovo za koristenje heparina samo prva 3 mj sto ti je tvoj mpo dr rekao, to je meni rekao Radončić, ali obzirom kako je mene vodio hematolog docent Rinčić samo mu je poručio; neka se bavi svojom granom zdravstva, a on ce se baviti svojom i kad se krene s heparinom, ide se do kraja, a ne kako ginekolog odluci. Jer heparin nije zezancija. Tako da to si provjeri jos.
Sretno i tebi ❤️
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Hello, od kad sam zadnje otvorila forum, vidim da je bilo nekoliko negativnih Beta ,jako mi je zao i krivo radi toga 🥹Curke drzite se, nemam neku previše pametnu za reci ❤️
Mene su zvali jutros, tako da palimo motore ujutro i krećemo na transferu ZG , drzite fige 🤞🏻
Mortadela sretno na transferu ❣️❣️❣️
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽
Cure, vi ste dakle trazile D1 uputnicu za hematologa? Kuzim da ste trazile za hematologa, ali i dalje ne razumijem tocno koju uputnicu, a moj ginekolog nece dati dok mu ne nacrtam 😄
.
Sanii bas mi je zao! 😔 bila sam sigurna da je ovo tvoj ciklus.
Zelim ti puno snage za dalje ❤️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Cure, vi ste dakle trazile D1 uputnicu za hematologa? Kuzim da ste trazile za hematologa, ali i dalje ne razumijem tocno koju uputnicu, a moj ginekolog nece dati dok mu ne nacrtam 😄
.
Sanii bas mi je zao! 😔 bila sam sigurna da je ovo tvoj ciklus.
Zelim ti puno snage za dalje ❤️
Da, ja sam dobila D1 za hematologiju... I onda me tamo s tom jednom uputnicom obrađuju kolko god trebaju 😅
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Sortiraj odgovore
Najstariji