Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Teich56

Broj poruka: 406

Prijavi adminu

Pixi čestitke na pozitivnoj beti🥰
    Ostale curke jako mi je žao 💜
    Leptirira12 dobrodošla i još brže ošla🌺 u kojoj si klinici?

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚

riamaro

Broj poruka: 228

Prijavi adminu

Sanii, Dodo87 i Ella 81 žao mi je.. želim vam snagu za dalje 💪🏼 
    Pixi čestitam 💞
    Žuži nadamo se da ih nećeš ni trebati za sada :) 
    Ivka33 bravo, čestitam! To je stvarno lijepa brojka 😍 jesu radili ICSI ili? 
    Inače meni je embriologica rekla da ih 30% dođe do 5og dana. Evo iz potpisa vidiš rezultat, nisam u statistici, ali nadam se uspješnom fetu ipak 🙏🏼Očito nema pravila…
    Leptirica12 dobrodošla! Evo ja ti imam sličnu situaciju. Kod mene su se oplodile 3 i na kraju preživjela samo jedna blastocista do 5og dana. Odgovor na sva moja pitanja je bio da je to jednostavno “statistika”… iako sam imala kvalitetne j.s. i kod muža su izabrali što se dalo, radili ICSI, ali tako je kako je. 
    Oprostite ako sam koga izostavila. Sretno svima ❤️

29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼‍♂️ oligoasthenozoospermia
    - pokušavamo od 3/23
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 blastocista ❄️ freeze all - hiper
    - 11/2024 FET blastociste -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
    - 12/2024 prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
    - 3/2025 stimulirani postupak ⏳

riamaro

Broj poruka: 228

Prijavi adminu

riamaro

Sanii, Dodo87 i Ella 81žao mi je..želim vam snagu za dalje 💪🏼
    Pixičestitam 💞
    Žužinadamo se da ih nećeš ni trebati za sada :)
    Ivka33bravo, čestitam! To je stvarno lijepa brojka 😍 jesu radili ICSI ili?
    Inače meni je embriologica rekla da ih 30% dođe do 5og dana. Evo iz potpisa vidiš rezultat, nisam u statistici, ali nadam se uspješnom fetu ipak 🙏🏼Očito nema pravila…
    Leptirica12dobrodošla! Evo ja ti imam sličnu situaciju. Kod mene su se oplodile 3 i na kraju preživjela samo jedna blastocista do 5og dana. Odgovor na sva moja pitanja je bio da je to jednostavno “statistika”… iako sam imala kvalitetne j.s. i kod muža su izabrali što se dalo, radili ICSI, ali tako je kako je.
    Oprostite ako sam koga izostavila. Sretno svima ❤️

Da se ispravim 50% ih dođe do 5og dana…

29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼‍♂️ oligoasthenozoospermia
    - pokušavamo od 3/23
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 blastocista ❄️ freeze all - hiper
    - 11/2024 FET blastociste -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
    - 12/2024 prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
    - 3/2025 stimulirani postupak ⏳

PBTAB

Broj poruka: 1147

Prijavi adminu

Sanii žao mi je! Više ne postoje riječi koje bih rekla da prikažu koliko mi je žao 😢 Što kaže dr.R ako si ga kontaktirala?
    — Vidim da ovdje dosta cura koristi clexane na vlastitu odgovornost, što nije dobro i ne bih to komentirala, svatko je gospodar svoga tijela! Ali ako netko kupuje, da mu uštedim barem koji euro,  imam ja ostalo mi je 8 injekcija clexana 4000 iu, rok je 7./2026.kutija otvorena prije 3 mj prije nego sam rodila, i iskoristila sam samo 2 injekcije ,nisam vraćala u bolnicu jer sam zaboravila. Pa ako netko želi neka se javi! 🙂

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

dreamer ❤

Broj poruka: 646

Prijavi adminu

PBTAB osjećam se prozvano i imam se potrebu "braniti". Ja nikako ne želim na svoju ruku uzimati ništa. Recimo, prvi put kada su mi rekli da nek si nabavim clexane nitko mi nije ni od primarnog ni u poliklinici rekao da bi se trebala kontrolirati (tada nisam još ni obavila nalaze na trombofiliju).
    A u ovom fetu sam okrenula "nebo i zemlju" i to slučajno jer su mi rekli da imam pravo preko hzzoa dobivati terapiju. AI opet nebi znala da nisam htjela besplatno dobiti. 
    I sada kada imam oprečna mišljenja o uzimanju od postupka ili od 12tt i na inzistiranje poliklinke odlučila sam uzimati clexane od postupka (vođena mišlju da ću sve probati jer mi je ovo 6.transfer). I dalje to ne znači da se ne želim kontrolirati ali neznam kamo sada ići na kontrolu i to me muči.

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️01/25 ⏳️

PBTAB

Broj poruka: 1147

Prijavi adminu

dreamer ❤

PBTAB osjećam se prozvano i imam se potrebu "braniti". Ja nikako ne želim na svoju ruku uzimati ništa. Recimo, prvi put kada su mi rekli da nek si nabavim clexane nitko mi nije ni od primarnog ni u poliklinici rekao da bi se trebala kontrolirati (tada nisam još ni obavila nalaze na trombofiliju).
    A u ovom fetu sam okrenula "nebo i zemlju" i to slučajno jer su mi rekli da imam pravo preko hzzoa dobivati terapiju. AI opet nebi znala da nisam htjela besplatno dobiti.
    I sada kada imam oprečna mišljenja o uzimanju od postupka ili od 12tt i na inzistiranje poliklinke odlučila sam uzimati clexane od postupka (vođena mišlju da ću sve probati jer mi je ovo 6.transfer). I dalje to ne znači da se ne želim kontrolirati ali neznam kamo sada ići na kontrolu i to me muči.

Meni unatoč 2 spontana nisu davali preporuke za clexanom, svaki gin ukljucujuci mog, Radončića je rekao kako je to prenapuhan tretman i da heparin nije bas super uzimati i da se on koristi samo ako postoji dijagnoza trombofilije jer u trudnoci ce on pomoci tek kasnije, sve prije 12 tjedna je prirodna selekcija. Ja trombofiliju nemam ali sam se potrudila doci do heparina i bila sam pod kontrolom. Ako si u zg, neka ti dr opce prakse pusti uputnicu, posalji mail u Vinogradsku i opisi situaciju, da si u postupku itd i dobit ces termin na hematologiji. I ako nemas dopunsko, napravi si jer bez toga neces imati besplatan heparin. Sretno ❤️❤️

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• mortadela

Broj poruka: 74

Prijavi adminu

Hello, od kad sam zadnje otvorila forum, vidim da je bilo nekoliko negativnih Beta ,jako mi je zao i krivo radi toga 🥹Curke drzite se, nemam neku previše pametnu za reci ❤️
    Mene su zvali jutros, tako da palimo motore ujutro i krećemo na transfer u ZG , drzite fige 🤞🏻

👩🏼33✅👨35 -oligospermia
    1. ❌
    2.❌
    3. 2021✅🤰
    2024. Idemo na drugo,
    FET ❌

Teich56

Broj poruka: 406

Prijavi adminu

Dreamer kad kažeš da ćeš uzimati heparin od postupka misliš li od početka stimulacije, od transfera, od pozitivne bete, od pozitivnih otkucaja?  
    Zna li netko o čemu to ovisi kada tj. u kojem trenutku krenuti s heparinima?
    Naime, ja sam sama nakon 2 spontana tražila uputnicu za trombofiliju. Mthfr c/t heterozigot sam i sumnjaju na APS (antifosfolifidni sindrom). Idući tjedan opet vadim krv da se potvrdi dijagnoza.
    Hematolog mi je napisao da vec od transfera uzimam clexane. U Vinogradskoj sam.

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚

• Lunaa93

Broj poruka: 312

Prijavi adminu

Piksi,
    Cestitam ti i zelim da se pravilno dupla. 🍀🤞🏼
    Dodo,
    Stvarno mi je zao. 
    Sani,
    Jako mi je zao zbog negativne bete. Znam da nemam prave rijeci, niti je meni sta moglo pomoci u tim trenutcima. 
    Samo se iskreno nadam da ces se brzo oporaviti i zalizati svoje rane. Znam da imas jos dva smrzlica, i nadam se da ces se cim se osjetis spremnom otici po njih i da ti nece trebati dugo vremena da se oporavis. 🍀❤️ 
    Nisam ni priblizno upucena kao ti u sve ove stvari ali mislim da neka glupava stvar smeta implataciji i da ces uskoro otkriti i sta. Drzi se, saljem ti zagrljaj. 🥰❤️

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    👩🏻👦🏻- kariotip ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum

dreamer ❤

Broj poruka: 646

Prijavi adminu

PBTAB da rekao mi i dr. Škvorc da su u Vinogradskoj djele heparin šakom i kapom ali ja sam rekla pošto nisam iz Zagreba riješiti ću to kod sebe. Velim, i hematolog se na temelju mojih nalaza složio da nek krenem od dana transfera, kao ne može škoditi. Ali me transfuziolog stopirao. Tako da sam imala dr. Škvorca i hematologa za da uzimam od transfera i transfuziologa da nema potrebe prije 12tt. I sad, ja bi se išla kontrolirati kod sebe ali bojim se da će me napucati jer sam mimo njegove volje ipak krenula uzimati🫣Teich od dana transfera, odnosno, rekao mi doktor ako imam da mogu krenuti i dan ranije sa clexane i prolutex. 

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️01/25 ⏳️

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.