Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Žuži
    03. Studeni 2024. 10:36

Ivka33

Hej zene evo jos jedna pupo 🥰 dobili smo 4 blastociste jedna vracena 3 zamrznute 🙏🙏🙏 smrzlici jedna slamka jedan a druga blizanci 🤣🤣🤣 sto se mene tice ja sam trudna dok se nedokaze suprotno sad idem po krumpirice i bjezim mojoj kuci ❤️❤️❤️

Wow, bas mi je drago zbog tebe! 4 blastociste! Ne sumnjam da će biti uspješno i da će ovaj mali purgercic za koji godinu dobiti bracu ili seku! 👏🏼👏🏼♥️🍀

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
    2/25 6 ivf, Repromed, 4 js, 2 opl, 1 morula 👎🏼, 4/25 fet blastociste 👎🏼

riamaro
    03. Studeni 2024. 10:43

RužaFT vjerujem da ti nije ni malo lako.. barem imaš ❤️ nadam se da će sve biti dobro!
    Ivka33 sretno pupo, nek se čvrsto primi 🤞🏽
    Smiješ se vozit odmah nakon transfera? 
    Žuži žao mi je, jako.. iskreno ti želim sreću i da dobiješ svoju bebicu. Znam i da je teško, ali možeš ti to. Odtuguj i vrati se još jača 💪🏼 

👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
    🧔🏽‍♂️ 30 asthenozoospermia
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
    ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️
    9+2 ♥️

riamarro@hotmail.com

• mortadela
    03. Studeni 2024. 11:03

Žuži oprosti, ali kakvi bolovi? Kako znas već 5ti dan nakon transfera da ništa od toga?

👩🏼33✅👨35 -oligospermia
    1. ❌
    2.❌
    3. 2021✅🤰
    2024. Idemo na drugo,
    FET ❌

Žuži
    03. Studeni 2024. 11:19

mortadela

Žužioprosti, ali kakvi bolovi? Kako znas već 5ti dan nakon transfera da ništa od toga?

A bolovi u trbuhu kao pred mjesečnicu, znam da stvarno zvuci nevjerojatno jer je prerano, ali kod mene je tako. I inače me zna krenit bolit stomak 7 dana prije mjesečnice, kojem god sam doktoru to spomenila, niko nema objašnjenje. U ovih sedam transfera jedini put kad sam osjetila da je nešto drukcije sam i ostala trudna. Tako da sumnjam da me osjećaj vara😕

10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    7/24 FET 👎🏼

Libo1415
    03. Studeni 2024. 11:26

Ej drage moje.❤️
    Prvo, Sani jako mi je žao. Sjećam se kad sam ja kretala 2020 da si ti par mjeseci prije mene krenula i pratim te od onda bez obzira što ne pišem stalno kroz ove 4 godine...ja ti od sveg srca želim da je tvoj zadnji pingvinic tvoja beba. ❤️🤗
    Lunolina  drago mi je da su te primili i da je sve ok s bebom 🤗❤️
    Ivka33 sretno i da se čvrsto primi ❤️
    Sanjushka vjerujem da ce kod tebe biti sve ok. Sretno sutra. Ja nisam sutra na uzv jer sam prošli tjedan bila kod dr.R tako da mi je tek 26.11.stavio uzv...
    Ruža točno znam kako ti je...i ja sam jučer prokrvarila i na kraju ipak otisla na hitnu jer me počelo i boljeti i isto me bilo strah da nešto ne valja. Meni su vidjeli hematom koji se cijediti počeo 🙄 sad trenutno imam tamni iscjedak...u četvrtak i petak mi nije bilo ništa, prestao je iscjedak I već sam se ponadala kad ono jučer...rekla mi doktorica na hitnoj da više ne stavljam dolje cyclogest nego da pijem duphastone...šta su tebi rekli za terapiju? I oprosti, nisam popratila, ti si u zg? Želim ti da sve bude ok i da obje izdržimo ❤️🤗

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

• mortadela
    03. Studeni 2024. 11:31

Žuži dada, kužim. Mi žene brutalno dobro znamo svoje tijelo. Svejedno se evo od srca nadam da si ovaj put u krivu 🥹🤞🏻🫶🏼

👩🏼33✅👨35 -oligospermia
    1. ❌
    2.❌
    3. 2021✅🤰
    2024. Idemo na drugo,
    FET ❌

• mortadela
    03. Studeni 2024. 12:30

Cure, dan transfera je nulti dan ili prvi dan? Kako se to računa 🫣

👩🏼33✅👨35 -oligospermia
    1. ❌
    2.❌
    3. 2021✅🤰
    2024. Idemo na drugo,
    FET ❌

Rainbow_Hope 🌈
    03. Studeni 2024. 13:48

Jane23 Zymot im služi da proberu najbolje spermije i samo njih vrate
    Leona89 mene je spasila osteopatija u trudnoći, beba se valjda tako namjestila da nezgodno pritišće...
    Libo i Ružica držite se ♥️ kad se sjetim tog straha i strepnje, sve mi je jasno kako vam je...
    Nisam sve popratila jer mi je curka bolesna, čestitam pupicama i na pozitivnim betama; žao mi je zbog negativnih testova, moje je iskustvo ako je 12 dnt test negativan, to je nažalost to...
    roxy kako si ti?

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

• Goxy88
    03. Studeni 2024. 15:39

Žuži

Ruža ajme koji stres, mogu mislit kako ti je bilo kad je krenilo krvarenje😢 Ali sreća u nesreći je da si vidjela svoju bebicu i da srce junačko kuca. Vjerujem da će sve biti ok i da će te brzo pustiti kući♥️
    Meni je danas peti dan nakon transfera i već su mi krenili bolovi tako da mogu otpisati i ovaj postupak. Nadala sam se nekom čudu kod doktora R., ali mi se čini da ništa od toga. Jednostavno ne znam vise šta da radim, kome da se obratim, svi govore mladi ste, ali ne znam šta mi to vridi kad se ne mičem s mjesta. Jedino mi je još ostalo da kompletno prominim prehranu i izbacim sav gluten, šećere i nezdravo iz prehrane. Smatram da se hranim dobro, ali naravno da nekad zastranim. I onda se tako krivo osjecam kad popijem kavu, pojedem pecivo ili pizzu. Taj osjećaj krivnje me prati pogotovo kad čujem mužev spermiogram odličan (čudim se kako niste prirodno do sada zatrudnili), onda znam da je isključivo do mene. Bas sam na rubu vise, a sutra se vraćam na posao i moram se trgnuti da mogu normalno funkcionirati. 😔

Žuži, jučer si ti mene utješila, a čitajući sve napisano moram ti reći - molim te ne krivi se. Ništa ne radiš krivo niti mislim da prehrana može u tolikoj mjeri utjecati na ishod transfera ili trudnoće u našim pričama koje bi sve puno ljepše završavale da se daju riješiti prehranom, suplementima, sokovima, čajevima ili sl..  Sigurno nekoj curki uspije kad nešto uvede/izbaci, ali tu ima previše faktora da bi se moglo utvrditi neko pravilo. Sve mi dajemo sve od sebe da postupak uspije, ali moramo biti i nježne prema sebi kada stvvari ne idu onako kako smo zamišljale i vjerovati da sve dolazi u pravo vrijeme i s nekim razlogom. Sama sam isto takva da stalno mozgam što bi mogla promijeniti u životu ali nema od toga ništa. Rekla bi da se time tješimo da utječemo na ishod, a istina je daleko od toga. 
    Drži glavu gore, puno si već prošla i preživjela i nadan se da te ovaj put vara osjećaj, tako da ne odustaj još dok ne utvrdiš konačno što je u pitanju. 
    Imaš li još smrzlića? 

Žuži
    03. Studeni 2024. 16:21

Ivka ja u svaki postupak krenem s nadom da je to konačno taj koji će biti drukciji i uspješan. Bas sam ulagala nade s obzirom da sam promijenila doktora i polikliniku i sto je ovdje dosta cura u istog doktora imalo uspjeh. Daleko od toga da ću odustati, ali bas sam umorna. 
    Goxy ja se isto pitam je li moguće da samo s prehranom napravim promjenu, ali jedino mi je to još ostalo. Ne znam za šta da se hvatam vise. Volila bi da znam u čemu je stvar pa da znam na čemu mogu poraditi. Nemam smrzlica, u ovom postupku sam dobila 5 jajnih stanica od kojih se 3 oplodilo, 1 smo vratili, a ove dvije su odustale. Jedva cekam da dođe petak kad sam odredila napraviti test da mogu završiti s ovim i krenuti ispočetka. Vise od svega bi volila da za par dana kažem kako ste bile u pravu i kako sam bila blesava☺️

10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    7/24 FET 👎🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.