Pozdrav svima, pratim vas svaki dan i jedva čekam pozitivne testove da pokrenete val trudnica 😁
Ja ću sa sljedećim ciklusom ponovo FET pa sam provjerila malo krv
Ako može koji komentar na moje nalaze 😊🙏
Folati 45 (7-39)
Željezo 16 (8-30)
Feritin 203 (13-150)
B12 348 (145-637)
Vitamin D 89 (50-200)
-------
Čini mi se da je sve kako treba osim vitamina D, njega bi trebala pojačati prije sljedećeg FET-a.
Šta vi mislite 🙂
👱♀️35 god (AMH 10.5)
👨48 g oligoastenozoospermija, veliki broj leukocita
Pokušavamo već 3 godine
VV
1. IVF 09/23❌️
2. IVF 05/24 4🥚❄️
07/24 operacija ciste na jajniku
3. 09/24 FET 2 blastice ❌️
12/24 histeroskopija
Slee ja vidim na oba testa crtice, nema odustajanja, sutra radi ponovo! 🍀🍀🍀
Deb ako imate lose kariograme hzzo vam pokriva postupak vani, gdje se radi pgd analiza embrija. Ali losi kariogrami su stvarno rijetkost. Evo i meni su dr rekli kod vas sve super, sta vi uopce ovdje radite itd. Nisi jedina…
Amy i kod tebe se vidi crtica 🤞🤞🤞
Lunolina drzim ti fige najjace na svijetu 🤞🤞🤞
Hvala ti na odgovoru ❤️ Ma znam da nisam jedina, jedino ja takve osobe nisam upoznala🤣 Ali zato je ovaj forum super .. Jesi ti dobro?
Amy, i ja vidim crticu❤️
2023. 2x IUI❌️❌️
2024. 6.mj ET ❌️
9.FET❌️
1❄️
Slee, Lunolina, Amy vide se sjene i držim vam fige da počnu tamniti:)
A željno iščekujem i druge pupice da krenu testirati:)
Verbena ima smisla, ne gubi nadu. Bit će to sve dobro.
Plavuša ja imam ptsp od noćnoga znojenja, jer mi tako bude prije menge. Zanimljivo mi je što se i sad, kad imam plus, znojim noću. Hoću ti reći da nema pravila. Držim fige za sutra:)
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Slee, Lunolina, Amy vide se sjene i držim vam fige da počnu tamniti:)
A željno iščekujem i druge pupice da krenu testirati:)
Verbena ima smisla, ne gubi nadu. Bit će to sve dobro.
Plavuša ja imam ptsp od noćnoga znojenja, jer mi tako bude prije menge. Zanimljivo mi je što se i sad, kad imam plus, znojim noću. Hoću ti reći da nema pravila. Držim fige za sutra:)
Hvala ti, nadam se makar sjeni za otvaranje pisanja 😅🙈 ma jooj ja se nisam nikad tak znojila po noci, osim kad sam bolesna i to ne izluduje bome hahah... Jutarnje frizure ovih dana su mi top 🤣
🤰🏼2012.prirodna, curka 3800g 51cm
🤰🏼2020. prirodna vanmaternična, jajovodi ✂️
❤️Novi muž❤️
👱🏻♂️28.g. normozoo
👱♀️37.g. Bez jajovoda, amh 7,4, hipo/haši
1️⃣ 09/24 Škvorc 🤞(gonal+menopur+cetrotide)
5🥚, 1 🐣, 0❄️
cyclogest, folbella, decortin, aspirin, prolutex
Beta 2,30 ❌
2️⃣ 01/25⏳⏳⏳
Cure, hvala na odgovorima za kariogram i karotip. Mene zanima, ako rezultat bude loš što onda s time? Jel onda moguće da osoba ne može nikad zatrudnit, odnosno ako je to razlog što ne mogu zatrudnit znači li to ni neću moći ? Ima li netko da je imao loš nalaz?
Oprostite što sam sad dosadna s time, već tri godine pokušavamo bez uspjeha pa se bojim da nam je jedino to onda moguć razlog neuspjeha. I ima li još netko kome je dijagnoza idiopatska neplodnost, nisam nikoga uspjela skužiti s tom dijagnozom.
Draga ja jedino sto ti mogu iz svoga iskustva preporučiti je vise mišljenja i vise doktora..Muz i ja smo izgubili 4g.pod dijagnozom idiopatska neplodnost i brdo pokušavanja..nakraju su mi tek privatno dali pravu dijagnozu,operacija,i nakon toga veliki uspjeh😍🤩..sretno!!!!🤞🏽
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽
Hvala na odgoru, sve san nedavno vadila ovakvi rezultati su mi bili
Vitamin d: 110
Zeljezo: 9
Feritin: 26
B12: 403Imas referentne vrijednosti?
Evo:
Vitamin D: 75-250
Zeljezo: 8-30
Feritin: 13-150
B12: 145-570
🧔 38
🙋♀️34, AMH 20
👩❤️👨 Pokusavamo 2019
2022. AIH ➖
2023. AIH ➖
2024. ET x2 beta ➕.... biokemijska
Cure ako moze koja preporuka..dosad su mi nalazi pape uvijek bili dobri i sad vidim da je preboljena neka upala..pa s čime da si pomognem malo😉
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽
Nicoll sve ti je dobro, samo bi zeljezo trebala malo pojacati 😊 meni ti se super pokazao Sideral😊😊
Medenko super su Acidosalus vaginalete. Znaaam nisu bajnog mirisa (imaju cajevca), ali su jako dobre i prirodne😊
Cokoladice hvala ti 🥹❤️
.
Ja opet imam crtu nakon sat i pol ne piskenja (imam mjehur velicine ljesnjaka, to je moj maksimum trpljenja 😬). Iako je turbo rano, mozda odem sutra izvaditi betu jer me ubija ovo gledanje sjena. Tu su, da, ali u drugu ruku ne mogu detektirati jesu li u boji ili su to nekakve sive evaporacijske 🤷🏼♀️ i sve se te crte pojave unutar onih 10 minuta - pise da se test gleda od 5. do 10. minute.
Gornji je prvi, donji je zadnji: https://ibb.co/hMCbgqY
Znate li mozda koji su jos dobri testovi, a da su crveni? Gravignost duo?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Nicoll sve ti je dobro, samo bi zeljezo trebala malo pojacati 😊 meni ti se super pokazao Sideral😊😊
Medenko super su Acidosalus vaginalete. Znaaam nisu bajnog mirisa (imaju cajevca), ali su jako dobre i prirodne😊
Cokoladice hvala ti 🥹❤️
.
Ja opet imam crtu nakon sat i pol ne piskenja (imam mjehur velicine ljesnjaka, to je moj maksimum trpljenja 😬). Iako je turbo rano, mozda odem sutra izvaditi betu jer me ubija ovo gledanje sjena. Tu su, da, ali u drugu ruku ne mogu detektirati jesu li u boji ili su to nekakve sive evaporacijske 🤷🏼♀️ i sve se te crte pojave unutar onih 10 minuta - pise da se test gleda od 5. do 10. minute.
Gornji je prvi, donji je zadnji:https://ibb.co/hMCbgqY
Znate li mozda koji su jos dobri testovi, a da su crveni? Gravignost duo?
Kaze moj muz da vidi drugu crtu.. To mu je prvi test kojeg je vidio.. I pita jer sam to ja popisala, reko mi smo sutra na redu.... Tako da lunolina draga, ako pn koji no ne zna gdje dode druga linija vidi, ondaaaaa.... Cekamo tvoju betu 💪🤞🍀🍀
❤️Novi muž❤️
👱🏻♂️28.g. normozoo
5🥚, 1 🐣, 0❄️
Beta 2,30 ❌
2️⃣ 01/25⏳⏳⏳
Cure ako moze koja preporuka..dosad su mi nalazi pape uvijek bili dobri i sad vidim da je preboljena neka upala..pa s čime da si pomognem malo😉
Ja sam znala s vremena na vrijeme, bez ikalvih simptoma, na tampon staviti kremu cajevca (tee tree od just kozmetike) i gurnuti ga..
❤️Novi muž❤️
👱🏻♂️28.g. normozoo
5🥚, 1 🐣, 0❄️
Beta 2,30 ❌
2️⃣ 01/25⏳⏳⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji