Ja sam stigla s aspiracije, od 9 folikula imamo 6 jajnih stanica, ostala 3 folikula su bila cistična. Laik sam, ali mislim da mi je predugo trajala stimulacija. Već u utorak, prije 3 dana, mi je jedan folikul bio na 22mm. Ali dobro, vidjet ćemo, valjda će bit nešto.
Muž ovaj put ima navodno jako dobar spermio (nismo dobili nalaz. Jel to uobičajeno i znate li možemo li dobiti njegov nalaz na zahtjev u Repromedu?). Embriolog je bio iznenađen da uz naše godine, bez ikakve dijagnoze oboje nismo uspjeli nikada ostvarit trudnoću, a pokušavamo već skoro svije godine. Nadam se da nemamo neki dublji ozbiljan problem 🫣
Superiška, držim fige da se oplode sve 🤞 Kod mene su dva bila na 18mm a ostali manji i doktorov odgovor je bio nećemo 6 riskirati radi ta dva veća tako da vjerujem da je kod tebe napravljeno po p.s.-u i da je doktor imao dobre razloge kada je odredio dan štoperice.
🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)✖ listopad FET(1)✖ studeni FET(1)✖
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
02.2025. ...⏳...
Mariposa sretno danas 🍀🤞 Lunolina s tobom u mislima i cekamo sce da pocne tamniti 🤞🤞 ostale pupo cure kak se osjecate? Mene oblijeva nocno znojenje, nocas morala presvuc majicu cak, mislom da je to od progesterona, nema kaj drugo.. Probudila se u 3 i do 5 nikako zaspat, cijelo vrijeme mozgala kako je sve do sad bilo super i kak se mrva onda ne bi zadrzala.. Sutra cu radit test ujutro, reko mi je muz nek idem sad, jer da necu ni ovu oc spavat... Ali sutra je 8dpt, 3dnevnog, i ako je sve ok, pa valjda bi bila sjena neka 🤞
🤰🏼2012.prirodna, curka 3800g 51cm
🤰🏼2020. prirodna vanmaternična, jajovodi ✂️
❤️Novi muž❤️
👱🏻♂️28.g. normozoo
👱♀️37.g. Bez jajovoda, amh 7,4, hipo/haši
1️⃣ 09/24 Škvorc 🤞(gonal+menopur+cetrotide)
5🥚, 1 🐣, 0❄️
cyclogest, folbella, decortin, aspirin, prolutex
Beta 2,30 ❌
2️⃣ 01/25⏳⏳⏳
Mariposa sretno danas 🍀🤞 Lunolina s tobom u mislima i cekamo sce da pocne tamniti 🤞🤞 ostale pupo cure kak se osjecate? Mene oblijeva nocno znojenje, nocas morala presvuc majicu cak, mislom da je to od progesterona, nema kaj drugo.. Probudila se u 3 i do 5 nikako zaspat, cijelo vrijeme mozgala kako je sve do sad bilo super i kak se mrva onda ne bi zadrzala.. Sutra cu radit test ujutro, reko mi je muz nek idem sad, jer da necu ni ovu oc spavat… Ali sutra je 8dpt, 3dnevnog, i ako je sve ok, pa valjda bi bila sjena neka 🤞
Ja sam 4dnt i ništa ne osjećam 😅
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
ruzaft ja sam imala 11 folikula i nakon aspiracije par dana jaku bol i pritisak tako da sam se prepala da je hiper, ali nakon 3-4 dana je proslo.
peja meni su ga upravo ukinuli u 10tt, moj dr kaze da nema potrebe jer proizvodim sama dovoljno progesterona posto je bio prirodni fet.
lunolina jos nista nije izgubljeno, drzim najjace fige da krene tamnitimarisha pupo, nek se obje cvrsto primejurkysani kad si nam ti na redu ?
De mi molim te reci..možda glupo pitanje 😅 ali kako zna da ti tijelo samo dovoljno proizvodi? Jel se to može kako provjeriti?
👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
1. ET 6.4.2023 ❌
25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
9.11.23. 3. FET ❌
5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍
Deb, ja imam blagi PCOS, ali imam ovulacije svaki mjesec i kod muža i mene je dijagnoza idiopatska neplodnost.
Lunolina, nije ništa još gotovo, znam da je teško ostati pozitivan, ali samo nastavi s testovima, s nestrpljenjem čekamo tamnjenje 🤞🏼
dreamer, sretno u novom ciklusu! 🥳
Slee, žao mi je, vidim koliko ai toga prošla, ne daj se, odtuguj pa hrabro odluči što dalje. 😘
Jurky, divna bebica, željno iščekujem dan kad ću i ja to doživjeti 😍
Verbena, držim fige na najjače da ta dva folikula sadrže dvije vrhunske jajne stanice 🤗
Ja sam stigla s aspiracije, od 9 folikula imamo 6 jajnih stanica, ostala 3 folikula su bila cistična. Laik sam, ali mislim da mi je predugo trajala stimulacija. Već u utorak, prije 3 dana, mi je jedan folikul bio na 22mm. Ali dobro, vidjet ćemo, valjda će bit nešto.
Muž ovaj put ima navodno jako dobar spermio (nismo dobili nalaz. Jel to uobičajeno i znate li možemo li dobiti njegov nalaz na zahtjev u Repromedu?). Embriolog je bio iznenađen da uz naše godine, bez ikakve dijagnoze oboje nismo uspjeli nikada ostvarit trudnoću, a pokušavamo već skoro svije godine. Nadam se da nemamo neki dublji ozbiljan problem 🫣
Držim ti fige. I kod nas se svi čude što me još više živcira jer nikome ništa nije jasno zašto se trudnoća ne ostvaruje jer je sve na papiru dobro.
2023. 2x IUI❌️❌️
2024. 6.mj ET ❌️
9.FET❌️
1❄️
Superiška, držim fige da se oplode sve🤞 Kod mene su dva bila na 18mm a ostali manji i doktorov odgovor je bio nećemo 6 riskirati radi ta dva veća tako da vjerujem da je kod tebe napravljeno po p.s.-u i da je doktor imao dobre razloge kada je odredio dan štoperice.
Točno tako je i meni škvorc rekao..
Imala sam dva vodeća folikula i više manjih i isto je komentirao da bolje da lovimo ove manje..
Eto od 7 stanica, 2 vracena, 2 blastice zamrznute..
Zna doktor šta radi
👱♀️40
👦43
2021 ivf petrova 12js,9 oplođene, 2 blastice vraćene, 4 smrznute blastice
06/2021 ET , biokemijska
06/2022 uspješan postupak, 12/2022 abrupcija posteljice u 29 tt😓👼🙏
02/2024 novi ET, biokemijska
09/2024 novi IVF poliklinika Škvorc neuspješan
12/2024 FET dvije blastice, 10 dnt 285 beta, 14 dnt 2600 beta..
Mariposa sretno danas 🍀🤞 Lunolina s tobom u mislima i cekamo sce da pocne tamniti 🤞🤞 ostale pupo cure kak se osjecate? Mene oblijeva nocno znojenje, nocas morala presvuc majicu cak, mislom da je to od progesterona, nema kaj drugo.. Probudila se u 3 i do 5 nikako zaspat, cijelo vrijeme mozgala kako je sve do sad bilo super i kak se mrva onda ne bi zadrzala.. Sutra cu radit test ujutro, reko mi je muz nek idem sad, jer da necu ni ovu oc spavat… Ali sutra je 8dpt, 3dnevnog, i ako je sve ok, pa valjda bi bila sjena neka 🤞
Plavuša meni i dalje nekakav pristisak dole i povremena boluckanja u trbuhu i dolje u leđima..
Pišanje 2-3 puta u noći, cice i dalje jedre 😂
Mislim da ću i ja sutra prvi test, izluđuje me iščekivanje 🙈
👱♀️40
👦43
2021 ivf petrova 12js,9 oplođene, 2 blastice vraćene, 4 smrznute blastice
06/2021 ET , biokemijska
06/2022 uspješan postupak, 12/2022 abrupcija posteljice u 29 tt😓👼🙏
02/2024 novi ET, biokemijska
09/2024 novi IVF poliklinika Škvorc neuspješan
12/2024 FET dvije blastice, 10 dnt 285 beta, 14 dnt 2600 beta..
Cure hvala vam ❤️ vidjet cemo. Testirat cu se opet popodne i opet u jutro pa cu biti pametnija. Trebala sam jutros izmjeriti bazalnu, ona bi mi također pokazala stanje, ali me bilo strah da je pala pa nisam 🙈
Dreamer sretno, da ovaj put bude pozitivno❤️💪🏻
Deb koliko znam, cak i kada je kariogram los, moze se roditi zdrava beba. Ako financije dopustaju, u tom slucaju bi bilo bolje raditi pgd analizu blastice, ali opet, koliko znam ni ona nije 100% tocna + mislim da se ne radi nigdje u Hrvatskoj 😕
Slee jesi ponavljala test?
Mariposa koliko znam folikuli mogu biti prazni i mislim da to nije nuzno do terapije - djelomicno je no nije nuzno. Vjerujem da ce ti se sve ili vecina oploditi. Bit ce to sve dobro❤️🥰 jesi uzela opcu anesteziju?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Marisha, Nella2909, hvala vam, malo ste me umirile. Nadam se da će ih par dogurati to transfera i kriopohrane 🤞🏼
Deb, hvala ti, i tebi sretno, želim ti da čim prije dođeš do željene trudnoće ❤️ Jako je frustrirajuće kad su svi ležerni “ma bez brige, kod vas ćemo lako, sve je u redu…” a ništa se ne događa 😢
👩🏻 33 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Asthenozoospermia / Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Repromed - Prvi IVF (Pergoveris 150UI, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02.25. Drugi IVF ⏳
Lunolina, da uzela sam opću i to mi je bila super odluka! Anesteziolog se baš od srca nasmijao kad sam rekla da mi je to prva punkcija i da odmah hoću opću anesteziju 😁
Boli me briga, strah me je bilo te punkcije i ako si mogu olakšat barem neki dio ovog teškog puta, olakšat ću si 🤗
Sad ležim doma nadrogirana ketonalom.
👩🏻 33 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Asthenozoospermia / Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Repromed - Prvi IVF (Pergoveris 150UI, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02.25. Drugi IVF ⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji