acme čestitam druga beba na putu..predivno…sjećam te se od prije
Hvala ti Iznenadila nas curka
Trudili se jesmo, ali nisam vjerovala da je i to moguće! Ono sex, jel probao tko to
. Zezam se naravno, vezano za one divne savjete - sexaj se i samo se opusti pa ce doci!

👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
acme čestitam druga beba na putu..predivno…sjećam te se od prije
Hvala tiIznenadila nas curka
Trudili se jesmo, ali nisam vjerovala da je i to moguće! Ono sex, jel probao tko to
. Zezam se naravno, vezano za one divne savjete - sexaj se i samo se opusti pa ce doci!
Nikad cula..bolja mi je ona..samo uzivaj i misli pozitivno..ja rekoh pa nemam jajovode..a drugi će ma dobro čuda su moguća 🤣😂😅
2023-💖♑️
2026-💝♊️
Tera ja sam još uvijek na Utrogestanu 2X2 dn., na zadnjem pregledu sam tražila da mi da od 100mg da pijem, od 5.mj. sam imala vaginalno od 200mg 3X1 dnevno i stalno morala uložak nositi, hvala Bogu da nisam gljivice dobila😔kad sam pitala zašto i dalje ako je hematom nestao, rekla je da on spriječava kontrakcije maternice, nadam se da će mi ukinuti na sljedećem pregledu ipak😅
Jurky❤️❤️jel te samo na ctg spajaju ili si imala još koji pregled? Kakva je situacija? Držimo 🤞🏻 da bebi uživa još malo kod mamice🩵💙🩵💙
Loli koka bravo😅💪🏻 sretno 🍀🤞🏻❤️
NanaJ super, testići lijepo tamne, ne sumnjam da će beta rasturiti, sretno sutra❤️🍀🤞🏻🎉
Libo neka lijepo rastu i dalje, sretno sutra❤️🤞🏻🍀
Lunolina super, sretno, neka rastu lijepo🤞🏻🍀❤️
Slee super da se nešto pokrenulo, držim 🤞🏻 🍀 ❤️ 😘
Sanjushka žao mi je zbog prehlade, nadam se da ćeš brzo biti bolje❤️😘
Loli, Libo, Slee neka i vas boljke brzo prođu🤞🏻🍀❤️
Sanjushka, Plavuša, Dreamer, Marisha sretno svima danas❤️😘🤞🏻🍀
Sani sretno onda u idućem ciklusu ♥️ 😘 🍀 🤞🏻
Sage sretno s pikanjem🍀🤞🏻♥️
Medenko sretno🍀🤞🏻♥️na ove glupe komentare se ne obaziri🥰😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Miss Ivy i Medenko nasmijale ste me.. 🤣🤣
Medenko pišem te na listu?
.
Cure moje, pa moji folikuli su se probudili. 🥳 Imam ih nekih 5 komada na desnom i 1 na lijevom. Sad su oko 13mm i to čak i dosta ujednačeni. Endometrij je 8. Od sutra krećem s orgalutranom, u petak novi uzv i onda će mi vjv dodat pergoveris.
Očekujemo da bi aspiracija mogla biti sri/čet.. 🤞🏻🤞🏻🥳

♀️’88 endo, ♂️’92
11/20, 4/23 - 3/26
💥KBC Ri (4), 💥Beta+ (1), 💥Repromed (6),
💥Europe IVF
11 ivf postupaka (2 prirodna, 9 stimulacija), 10 aspiracija, 8 transfera, 2 spontana (1 BO, 1 missed), 2 biokemijske, 2 histeroskopije
📧 s88.forum@gmail.com
Medenkopišem te na listu?
.
Cure moje, pa moji folikuli su se probudili. 🥳 Imam ih nekih 5 komada na desnom i 1 na lijevom. Sad su oko 13mm i to čak i dosta ujednačeni. Endometrij je 8. Od sutra krećem s orgalutranom, u petak novi uzv i onda će mi vjv dodat pergoveris.
Super, drzim ti fige na najjace. 🤞🏼🍀🥰

👩🏻31👦🏻45
👦🏻 asthenoteratozoospermia
👩🏻- Hashimoto
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
ICSI: 2025. 2❄️ ❤️
Harmony 🩷
10.07. 🩷👶🏼
Mene pocinje hvatati panika pred sutrasnji UZ. Znam da je sutra dan D, biti ili ne biti. 😅
Grudi me uzasno bole, ne mogu spavati na ledjima. Zatezanje u jajnicima imam ko i do sad. Iscitala sam sve moguce simptomi i naznake Blight ovum-a. Znam da se anembrionalna i normalna trudnoca ne razliku, ne ostaje mi nista nego cekati do sutra.

👩🏻31👦🏻45
👦🏻 asthenoteratozoospermia
👩🏻- Hashimoto
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
ICSI: 2025. 2❄️ ❤️
Harmony 🩷
10.07. 🩷👶🏼
Tera ja sam još uvijek na Utrogestanu 2X2 dn., na zadnjem pregledu sam tražila da mi da od 100mg da pijem, od 5.mj. sam imala vaginalno od 200mg 3X1 dnevno i stalno morala uložak nositi, hvala Bogu da nisam gljivice dobila😔kad sam pitala zašto i dalje ako je hematom nestao, rekla je da on spriječava kontrakcije maternice, nadam se da će mi ukinuti na sljedećem pregledu ipak😅
Jurky❤️❤️jel te samo na ctg spajaju ili si imala još koji pregled? Kakva je situacija? Držimo 🤞🏻 da bebi uživa još malo kod mamice🩵💙🩵💙
Loli koka bravo😅💪🏻 sretno 🍀🤞🏻❤️
NanaJ super, testići lijepo tamne, ne sumnjam da će beta rasturiti, sretno sutra❤️🍀🤞🏻🎉
Libo neka lijepo rastu i dalje, sretno sutra❤️🤞🏻🍀
Lunolina super, sretno, neka rastu lijepo🤞🏻🍀❤️
Slee super da se nešto pokrenulo, držim 🤞🏻 🍀 ❤️ 😘
Sanjushka žao mi je zbog prehlade, nadam se da ćeš brzo biti bolje❤️😘
Loli, Libo, Slee neka i vas boljke brzo prođu🤞🏻🍀❤️
Sanjushka, Plavuša, Dreamer, Marisha sretno svima danas❤️😘🤞🏻🍀Sani sretno onda u idućem ciklusu ♥️ 😘 🍀 🤞🏻
Sage sretno s pikanjem🍀🤞🏻♥️
Medenko sretno🍀🤞🏻♥️na ove glupe komentare se ne obaziri🥰😘
Joj uzas, drzim fige da ti ukine i meni naravno🤣 moj nema nikakvo objasnjenje zasto sam ja jos na tome, vidit cemo sta ce reci na iducem pregledu😊

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Mene pocinje hvatati panika pred sutrasnji UZ. Znam da je sutra dan D, biti ili ne biti. 😅
Grudi me uzasno bole, ne mogu spavati na ledjima. Zatezanje u jajnicima imam ko i do sad. Iscitala sam sve moguce simptomi i naznake Blight ovum-a. Znam da se anembrionalna i normalna trudnoca ne razliku, ne ostaje mi nista nego cekati do sutra.
Nadam se da ce ti ipak biti sve u redu🥰 a sto se tice panike, imamo je svi pred pregled,ja tad ni spavati nemogu🤣

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Medenkopišem te na listu?
.
Moze draga pisi..drzim najveće🤞🏽🤞🏽🤞🏽za aspiraciju🥳
2023-💖♑️
2026-💝♊️
sretno sutra Lunaa🙏🏽
2023-💖♑️
2026-💝♊️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji