Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Bebolina2024

Broj poruka: 1712

Prijavi adminu

Jurky beta je odlična, želim ti urednu i školsku trudnoću. Odbrojavamo do UZV.
    Lucky samo neka endometrij lijepo surađuje do FET-a 🤞🤞
    Luna ipak je malo prerano za test, pričekaj još koji dan. Sretno!
    Sretno svima 🤗

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

Jurky32

Broj poruka: 1242

Prijavi adminu

Bebolina, hvala ti ❤️
    Ugodnu nedjelju svima želim 🤗🤗😘😘

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Lali28

Broj poruka: 197

Prijavi adminu

korni

Lali nažalost KBC Ri svemu pristupa neozbiljno i neprofesionalno, i nema opravdanja za to. Pisalo se tu po forumu, i ja sam se sama uvjerila u to. Ovdje sam pitala stvarno sve šta me zanimalo i šta nisam znala jer mi je sve bilo novo, i tamo sam došla s pitanjima (i spremnim odgovorima), što se naravno njima baš nije svidjelo, ali who cares. Moraš se izboriti za sebe, druge nema. Žao mi je šta ti je ovaj et donio negativan test. Odmori se, i od srca ti želim da je taj smrzlic tvoja mala mrva koja će se ugnjezditi kod tebe na 9 mj ❤️ sretno 🍀

Da. Ja sam jednom pitala nesto o svojim zamecima, tipa kakvi su. I prof mi je posprdno da sta meni to znaci ionako. Kao sta ja znam o tome. Haha, po internetu ljudi dobivaju slike svojih zametaka. Ma strava. Od mladje dr. sam dobila lijep odgovor i objašnjenje, hvala bogu.
    Ja skupljam hrabrosti za prestat s cyclogestom. Stalno mi izlazi smeckasto i flekavo i ne zelim to stavljat vise. 
    Hvala!💫

👩🏻29 god
    AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
    🧔🏻‍♂️31 god asthenozoo->normo
    1/2024 - Gonal F
    31.1. aspiracija - 9 st
    3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
    11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
    curica🌸

sanjushka

Broj poruka: 1072

Prijavi adminu

Lali ja sam u Rijeci imala 4 postupka (2 stim +2 prir), od toga dva svježa transfera. Nikad mi nisu provjeravali razinu progesterona i oba puta sam progesteron počela stavljati nakon transfera dok se u drugim klinikama počinje nakon aspiracije.. 
    Isto tako me nisu nikad poslali na neke dodatne pretrage osim onih osnovnih koje moraš imati za postupak.
    Puno toga su ofrlje napravili, to sam tek vidjela kad sam se maknula od njih. 
    Npr. ja sam imala jednu zamrznutu jajnu stanicu zbog endometrioze od pred 4 godine. 
    I sad, umjesto da nju odmrznu, vide ako će se oploditi pa ju vrate, ja sam iskoristila novi postupak i novu stimulaciju gdje sam, uz ovu koju su odmrznuli, dobila još jednu dodatnu koja se isto oplodila ali su odlučili vratiti tu odmrznutu (jer nju ne mogu više zamrzavati), a ovu novu odlučili pustiti do petog dana i naravno nije uspjela. 
    Umjesto da su mi prvo vratili staru, pa vidjeli zašto nije doslo do implantacije, prilagodili novu terapiju i onda išla u novi postupak.
    Naravno, da se to trebalo drugačije sam saznala tek naknadno, oni su od prvog dana govorili da će tu staru odmrznuti u novom postupku i ja mislila da to tako mora biti. 
    Još onda nisam ni znala što se broji kao postupak i broji li mi se uopće taj prvi s obzirom da je bila samo stimulacija i aspiracija bez oplodnje. Zato imamo ovaj forum i cure koje imaju iskustva (nažalost ❤️) tako da se ovdje može stvarno puno naučiti..

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, transf 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, transf 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, nema ❤️ - BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, transf 1 bc, β 11dnt 1021, 13dnt 2733 💔 Miss Ab

wildflower

Broj poruka: 784

Prijavi adminu

Dobro jutro!Ima netko da uzima DHEA suplement?Endo mi je pripisala i rekla da bas odem u Farmaciu da oni rade svoj. 50 mg oko 22€
    Uopce nema nikakve deklaracije na bocici ni nista, samo da je 50mg😅😅Gledam na iHerbu i 4x je jeftini.Ima netko neku preporuku?

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

korni

Broj poruka: 1910

Prijavi adminu

Lali haha da, klasika od prof. Meni je jednom prilikom rekla da je odmah vidjela da sam neka ambiciozna s puno pitanja 😅 drzi se i sretno ❤️
    Sanjushka i tvoj post kad pročitam mi bude muka. Sada si sigurno u boljim rukama, i nadam se da će ti beta+ donijeti + ❤️
    Wildlower nisam pila, pa ti ne mogu pomoći 😁

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Lali28

Broj poruka: 197

Prijavi adminu

sanjushka

Lali ja sam u Rijeci imala 4 postupka (2 stim +2 prir), od toga dva svježa transfera. Nikad mi nisu provjeravali razinu progesterona i oba puta sam progesteron počela stavljati nakon transfera dok se u drugim klinikama počinje nakon aspiracije..
    Isto tako me nisu nikad poslali na neke dodatne pretrage osim onih osnovnih koje moraš imati za postupak.
    Puno toga su ofrlje napravili, to sam tek vidjela kad sam se maknula od njih.
    Npr. ja sam imala jednu zamrznutu jajnu stanicu zbog endometrioze od pred 4 godine.
    I sad, umjesto da nju odmrznu, vide ako će se oploditi pa ju vrate, ja sam iskoristila novi postupak i novu stimulaciju gdje sam, uz ovu koju su odmrznuli, dobila još jednu dodatnu koja se isto oplodila ali su odlučili vratiti tu odmrznutu (jer nju ne mogu više zamrzavati), a ovu novu odlučili pustiti do petog dana i naravno nije uspjela.
    Umjesto da su mi prvo vratili staru, pa vidjeli zašto nije doslo do implantacije, prilagodili novu terapiju i onda išla u novi postupak.
    Naravno, da se to trebalo drugačije sam saznala tek naknadno, oni su od prvog dana govorili da će tu staru odmrznuti u novom postupku i ja mislila da to tako mora biti.
    Još onda nisam ni znala što se broji kao postupak i broji li mi se uopće taj prvi s obzirom da je bila samo stimulacija i aspiracija bez oplodnje.Zato imamo ovaj forum i cure koje imaju iskustva (nažalost ❤️) tako da se ovdje može stvarno puno naučiti..

Hvala na odgovoru.
    Jako mi je zao. Ocito nekome uspije jer eto, mora uspijet, ali mnogima ne sigurno zbog njihove neprofesionalnosti. To sta su ti napravili mi se i kao laiku cini grozno. Ne mogu vjerovat da se tako neku glupost usude napraviti. 
    Ovaj forum je stvarno odlican, definitivno najbolja stvar u svemu ovome. 
    Stavit cu jos jednog smrznutog, i definitivno cemo gledati Prag nakon toga. Ne znam gdje sta, ali istrazit cu i saznat. Sa svih strana pocinjem cut kako su neciji poznanici uspjeli tek u pragu. Kvragu gledam si stvarno sam mlada, oboje. 28 i 30 godina. Endometrij navodno prekrasan. Dobila 9 stanica, 5 oplođenih. Mislim da bi to bio puno bolji materijal negdje drugdje. Mozda. Nadam se.Sretno! 
    💕

👩🏻29 god
    AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
    🧔🏻‍♂️31 god asthenozoo->normo
    1/2024 - Gonal F
    31.1. aspiracija - 9 st
    3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
    11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
    curica🌸

• Lunaa93

Broj poruka: 303

Prijavi adminu

Bebolina,
    Hvala ti. ❤️

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum

• BikMik

Broj poruka: 1039

Prijavi adminu

wildflower

Dobro jutro!Ima netko da uzima DHEA suplement?Endo mi je pripisala i rekla da bas odem u Farmaciu da oni rade svoj. 50 mg oko 22€
    Uopce nema nikakve deklaracije na bocici ni nista, samo da je 50mg😅😅Gledam na iHerbu i 4x je jeftini.Ima netko neku preporuku?

Posto ih i sama pravim u u apoteci, znam odgovor :D. Mi moramo jako strogo paziti na kavlitetu substance i s e provjeriti i u bocu toliko staviti u kapsule, sve to kosta kad je manja izrada. A posto to nije lijek, nego je malo sivo podrucje izmedju dodatka prehrani i hormona, proizvodjaci ne moraju toliko strogo da se drze regulative za kvalitet i masu unutar jedne kapsule. Neka ispitivanja su pokazala da onda imaju i 10-20% manje supstance unutra.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

wildflower

Broj poruka: 784

Prijavi adminu

BikMik

wildflower

Posto ih i sama pravim u u apoteci, znam odgovor :D. Mi moramo jako strogo paziti na kavlitetu substance i s e provjeriti i u bocu toliko staviti u kapsule, sve to kosta kad je manja izrada. A posto to nije lijek, nego je malo sivo podrucje izmedju dodatka prehrani i hormona, proizvodjaci ne moraju toliko strogo da se drze regulative za kvalitet i masu unutar jedne kapsule. Neka ispitivanja su pokazala da onda imaju i 10-20% manje supstance unutra.

Hvala ti na odgovoru 😘😘
    Onda nastavljam piti ove iz Farmaciee..
    Ta endo mi je i preporucala d-vital umjesto solgarovog d vitamina, jer je rekla isto da su ipak opseznija istrazivanja i vise je ulozeno u razvoj d-vitala, nego solgarovih suplemenata….Ipak kao lijek je lijek… stroze su kontrole itd..
    Ok, ima smisla zasto je 4x skuplje😅
    Koliko para, toliko muzike

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.