Pozdrav žene, samo sam se htjela javiti i ako ima nekoga tko je tu već par godina kao ja pa da me se sjeća. Išli smo na PGD i otkrili dva kromosomska problema. Dvije punkcije sa ukupno 11 stanica i od toga samo 2 embrija koja su dobra za vratiti. Jednog smo vratili i sada smo 10tt. Čekam mini anomaly za dva tjedna pa vjerojatno i vađenje plodne vode. Prvi put imam mučnine pa se nadam da će ovaj put biti sve dobro.
Mi smo žene spremne na sve da dođemo do svog čuda i nadam se da će se sva naša bol jednog dana isplatiti
Bok,mi isto idemo na PGD ,ali nemamo blastica nego nam se stanu razvijati. Tako da su ta 2 embrija kod vas super.
Ako nije problem di ste išli?
U Belgiji smo bili, traži kliniku UZ Brussel. Naše zdravstvo pokriva dio postupka i avionske karte.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Bok cure, evo mene s updateom.
Dns smo bili na UZV.
Dr. Kaže da je sve u redu opet slj.tjedan idem na UZV dns je bilo rano za srčeko ❤️ pa slj. Tjedan opet kontrola.
Valjda to tako ide, da me stalno prati strah od Bete prve, pa od druge dali se dupla, pa sad UZV dali će u gestacijskoj biti ploda, pa sad kad ima ploda čekamo srce i tako…. Nikako bar malo da se opustim.
Dosta sam oprezna bojim se nekako radovati. 🫣
Pa ces cekati da prode 12tt, pa da je nuhalni ok, pa da je mini anomaly i prenatalni ok, pa da je anomaly ok, pa da osjetis bebicu, pa da prode 26tt, pa 28tt, pa 30, 32 i tako to ide 😂😂😂
I tako… znaci cijela trudnoća u strahu.
Joj Boze jučer me kad sam krenula spavati grčilo nekih 10-tak min.
Odma xy stvari prođe kroz glavu. 🫣
I onda rodis i gledas tu bebu/e i nemres vjerovat da su tvoji. Evo ja jos nisam svjesna, a proslo je 25 dana…
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
evo ja opet pitam jel netko zna tumačiti nalaze, ali bila bi zahvalna ako netko ima IR pa zna je li ovo granično ili uredu.. hvala puno!
Glukoza 5.7 nmol/l (ref 4.4 - 6.4)
Inzulin 62.5 pmol/l (ref 20.8 - 173.6)
Aktivnost b-stanica 90.3 %
Periferna osjetljivost na inzulin 71.8 %
Indeks inzulinske rezistencije 1.4
HbA1c 5.2 % (ref < 6.0)
HbA1c SI 34 mmol/mol (ref < 42)
eAG - prosječna glikemija (ADA-2014) 5.7 mmol/L (ref < 7.0)
Hej bok ja ti imam IR, po parametrima tvojima koje si navela sve ti je u redu. Pretpostavljam ovo si radila na tašte.
Mislim da nisi granično nego da je dobro
Jesi pazila možda dan prije sto si jela?
Ako si jela sve normalno onda nemaš brige,
🥰
Hvala ti puno na odgovoru!
Da, na tašte. Zapravo jesam pazila zadnjih tjedan dana što jedem, sad ne znam koliko je to moglo utjecati. Jer sam si na kućnom aparatiću u jednom navratu izmjerila 2h nakon jela šećer oko 9…
Zato sam te i pitala jesi pazila šta si jela, jer sam ja jednom pazila i zapravo sam samu sebe zavarala.
Pazila sam danima i onda taj dan prije vađenja krvi sam doslovice slabo jela, i nalaz ujutro mi je bio okej.
Nekako sam to nesvjesno sve napravila.
Zavarala sam samu sebe.
Drugi put kad sam isla vaditi sam normalno jela i naravno da mi je taj nalaz dosta bio gori nego sto je ovaj di sam malo kalkulirala.😖
Od tad koristim terapiju…
Tvoji nalazi su sasvim uredni.
Posavjetuj se s dr. Jer ako ti nakon jela na trakicama pokaziva 9 šećer to je sve triki triki.
Što se konkretno tiče nalaza gore navedenog sve je ok.
Prati malo s trakicama kakav ti je šećer 1.5-2h nakon jela, pa ako smatraš da bi trebalo ponoviti ponovo vađenje krvi, napravi, svakako je na uputnicu. 😂
🙍♀️ Neprohodni jajovodi
🙎♂️ Normo
11/2022 Poliklinika IVF
12 🥚 7 blastica
Transfer 2 embrija
Ostalo : 🐧🐧🐧🐧🐧
9dpt kućni test + Beta 104
11dpt Beta 198
20dpt Beta 3663
22.12 UZV u gest.VR. Vidi se plod.
Čekamo Uzv 29.12. Tad bi trebalo krenuti ❤️kucati
11.01 9tt srce kuca kao kuca 🥰🤰
Matilda21 svakako nam javi kako je prošlo 🤗.
Ja sam do zadnjeg transfera čvrsto vjerovala da će nam jednom uspjeti, i doskora nisam ni razmišljala o drugim opcijama, dok mi se sad već u glavi vrte sve moguće opcije, od posvojenja, udomljavanja do postupaka vani, ali trenutno je definitivno odluka da ćemo još jednom probati kod nas, a onda ako ne uspije ide jedna dobrana pauza a onda, tko zna, možda opet dobijem volju za dalje se borit, tako da nije ništa isključeno.
Sani88 ako sam dobro povezala u par postova prije si napisala da su ti stigli suplementi koje si narucila. Jesi to radila pauzu kod suplemenata ili ih uopce nisi nikako ni pila pa sad tek pocinjes?
Ja više ne mogu docekati da krenem u cijeli postupak pa da vidim na cemu sam i kako reagiram na sve to. Čitam vaše postove svaki dan i suosjecam skroz. Meni vec dosta nekad psihicki a nisam ni krenula. Dosta mi je ove neizvjestnosti sta ce biti i kako ce biti i kako cu reagirati na terapije🙈
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Ja sam do zadnjeg transfera čvrsto vjerovala da će nam jednom uspjeti, i doskora nisam ni razmišljala o drugim opcijama, dok mi se sad već u glavi vrte sve moguće opcije, od posvojenja, udomljavanja do postupaka vani, ali trenutno je definitivno odluka da ćemo još jednom probati kod nas, a onda ako ne uspije ide jedna dobrana pauza a onda, tko zna, možda opet dobijem volju za dalje se borit, tako da nije ništa isključeno.Sani88ako sam dobro povezala u par postova prije si napisala da su ti stigli suplementi koje si narucila. Jesi to radila pauzu kod suplemenata ili ih uopce nisi nikako ni pila pa sad tek pocinjes?
Ja više ne mogu docekati da krenem u cijeli postupak pa da vidim na cemu sam i kako reagiram na sve to. Čitam vaše postove svaki dan i suosjecam skroz. Meni vec dosta nekad psihicki a nisam ni krenula. Dosta mi je ove neizvjestnosti sta ce biti i kako ce biti i kako cu reagirati na terapije🙈
Draga Ani nisi sama i ja krecem za par dana u prvi postupak, normalno je da te strah i da imas mlijun pitanja, meni pomaze pisanje i validacija mojih osjecaj kakvi god da su. Slobodno mi pisi pa cemo se bodriti, ja sam cula sve najbolje za Petrovu i zelim ti svu snagu i srecu ovog svijeta ❤
🙎♂️39 👸30
👸maca royal, omega3,6,9; vitamin D 20 000 2×tjedno, mulitivitamin sa probiotikom
Moji hormoni super.
09.01.22: Bemafola 150 I.E/0,25ml 7× Ganirelix Astro 0,25mg/0,5ml 3×
Prednisolon Nycomed 5mg
18.01 Aspiracija
Dijagnoza OAT Sindrom Terapija za🙍♂️ProfertilMan,Tribulis,crna maca,omega
Klinika Wunschbaby dr.Feichtinger 1130 Wien
Dr.Michale Feichtinger
Ja sam do zadnjeg transfera čvrsto vjerovala da će nam jednom uspjeti, i doskora nisam ni razmišljala o drugim opcijama, dok mi se sad već u glavi vrte sve moguće opcije, od posvojenja, udomljavanja do postupaka vani, ali trenutno je definitivno odluka da ćemo još jednom probati kod nas, a onda ako ne uspije ide jedna dobrana pauza a onda, tko zna, možda opet dobijem volju za dalje se borit, tako da nije ništa isključeno.Sani88ako sam dobro povezala u par postova prije si napisala da su ti stigli suplementi koje si narucila. Jesi to radila pauzu kod suplemenata ili ih uopce nisi nikako ni pila pa sad tek pocinjes?
Pravila pauzu, inače pijem suplemente unazad 2 god u kontinuitetu, ali zadnji stimulirani mi bio u 6mj i tada sam prestala sa svime, nastavila samo sa prenatalom i omegom, to pijem bez prestanka svaki dan, pa su nastupili ljetni godišnji i to mi odužilo sa histero, pa FET, a tada nema smisla išta piti sem prenatala. Sada sam opet naručila coq10 ubiquinol i matičnu mliječ i ove standardne vitamine, provjerila sam vit D, feritin, folna, željezo su mi uredu.
Jesi ti konačno odlučila jel idete u neku od bolnica ili Repromed, kad vam je planirani postupak?
Sani88 jesi ti cijelo vrijeme kod Škvorca? Od prvog postupka?
Ja sam odlučila da ostajem kod prof.V pod svaku cijenu. Ako se slučajno presele na sveti duh super, ako ne onda cu kod njega u Repromed. S obzirom na moj niski amh i muzev los spermiogram, ne mogu se bas igrat i isprobavat bolnice i doktore.
Dogovor je da muz ponovi spermiogram poslije nove godine nakon sto mu se napokon regulirao tsh. Tako da se toplo nadam da cemo uskoro u postupak jer me ovo cekanje ubija. Jedva cekam krenut bar da vidim na cemu sam i kako reagiram na stimulaciju. Znam da necu nikad dobit 10 jajnih stanica, al se nadam da ce ovo malo sto cu dobit biti bar ok kvalitete🙈
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Pozz cure nisam se javila par dana ali vas čitam i pratim i navijam i za lakse odluke o sledecim postupcima i za blagoslovljene predstojeće praznike ... Manite se ovih dana teških odluka neka vas ponese novogodisnje i bozicno raspoloženje i da nam se ostvare sve zelje. Eto danas sam tako nekako raspolozena i zelim da vam tu ljubav prensem🥰🥰🥰🥰
Danas sam 7+0 čuli otkucaje (preko stomaka🥰) lijepo napredujemo, kontrola UZV jednom sedmično zbog hematoma, hematom jos tu ali sad imam dozvolu prošetati se do marketa i roditelja🤗(ista udaljenost oko5-6 min laganog hoda) ovih dana samo sam do wc smjela.
Grlim sve redom i nove cure takođe 🤗🤭🤭💕
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Pozdrav svim znanim i neznanim curkama, novim trudnicama, mamama, trudilicama.
Zelim vam sve najbolje povodom nadolazecih blagdana, puno plusica u novoj godini i svega sto si same zelite.
Mi smo dobro, svaki dan nam je izazov i uzivamo. Bitno da je zdravlja, a sve ostalo cemo lako. 😉
Puno pusa od mene i moje curke❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Dobro jutro cure, zelim nam svima lijep i miran Badnjak ☃️🌟 te Božić pun vjere i nade da cemo sve mi vrlo brzo drzati svoje dijete u rukama 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Drage moje ženice želim vam mirne i sretne blagdane 💖... Ne javljam se često ali ste mi svakodnevno u mislima ❤️! Dorja i ja vam svima šaljemo bezbroj pusica!😘😘
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Sortiraj odgovore
Najstariji