evo ja opet pitam jel netko zna tumačiti nalaze, ali bila bi zahvalna ako netko ima IR pa zna je li ovo granično ili uredu.. hvala puno!
Glukoza 5.7 nmol/l (ref 4.4 - 6.4)
Inzulin 62.5 pmol/l (ref 20.8 - 173.6)
Aktivnost b-stanica 90.3 %
Periferna osjetljivost na inzulin 71.8 %
Indeks inzulinske rezistencije 1.4
HbA1c 5.2 % (ref < 6.0)
HbA1c SI 34 mmol/mol (ref < 42)
eAG - prosječna glikemija (ADA-2014) 5.7 mmol/L (ref < 7.0)
Hej bok ja ti imam IR, po parametrima tvojima koje si navela sve ti je u redu. Pretpostavljam ovo si radila na tašte.
Mislim da nisi granično nego da je dobro
Jesi pazila možda dan prije sto si jela?
Ako si jela sve normalno onda nemaš brige,
🥰
🙍♀️ Neprohodni jajovodi
🙎♂️ Normo
11/2022 Poliklinika IVF
12 🥚 7 blastica
Transfer 2 embrija
Ostalo : 🐧🐧🐧🐧🐧
9dpt kućni test + Beta 104
11dpt Beta 198
20dpt Beta 3663
22.12 UZV u gest.VR. Vidi se plod.
Čekamo Uzv 29.12. Tad bi trebalo krenuti ❤️kucati
11.01 9tt srce kuca kao kuca 🥰🤰
Bok cure, evo mene s updateom.
Dns smo bili na UZV.
Dr. Kaže da je sve u redu opet slj.tjedan idem na UZV dns je bilo rano za srčeko ❤️ pa slj. Tjedan opet kontrola.
Valjda to tako ide, da me stalno prati strah od Bete prve, pa od druge dali se dupla, pa sad UZV dali će u gestacijskoj biti ploda, pa sad kad ima ploda čekamo srce i tako…. Nikako bar malo da se opustim.
Dosta sam oprezna bojim se nekako radovati. 🫣
Pa ces cekati da prode 12tt, pa da je nuhalni ok, pa da je mini anomaly i prenatalni ok, pa da je anomaly ok, pa da osjetis bebicu, pa da prode 26tt, pa 28tt, pa 30, 32 i tako to ide 😂😂😂
I tako… znaci cijela trudnoća u strahu.
Joj Boze jučer me kad sam krenula spavati grčilo nekih 10-tak min.
Odma xy stvari prođe kroz glavu. 🫣
🙍♀️ Neprohodni jajovodi
🙎♂️ Normo
11/2022 Poliklinika IVF
12 🥚 7 blastica
Transfer 2 embrija
Ostalo : 🐧🐧🐧🐧🐧
9dpt kućni test + Beta 104
11dpt Beta 198
20dpt Beta 3663
22.12 UZV u gest.VR. Vidi se plod.
Čekamo Uzv 29.12. Tad bi trebalo krenuti ❤️kucati
11.01 9tt srce kuca kao kuca 🥰🤰
evo ja opet pitam jel netko zna tumačiti nalaze, ali bila bi zahvalna ako netko ima IR pa zna je li ovo granično ili uredu.. hvala puno!
Glukoza 5.7 nmol/l (ref 4.4 - 6.4)
Inzulin 62.5 pmol/l (ref 20.8 - 173.6)
Aktivnost b-stanica 90.3 %
Periferna osjetljivost na inzulin 71.8 %
Indeks inzulinske rezistencije 1.4
HbA1c 5.2 % (ref &lt; 6.0)
HbA1c SI 34 mmol/mol (ref &lt; 42)
eAG - prosječna glikemija (ADA-2014) 5.7 mmol/L (ref &lt; 7.0)
Hej bok ja ti imam IR, po parametrima tvojima koje si navela sve ti je u redu. Pretpostavljam ovo si radila na tašte.
Mislim da nisi granično nego da je dobro
Jesi pazila možda dan prije sto si jela?
Ako si jela sve normalno onda nemaš brige,
🥰
Hvala ti puno na odgovoru!
Da, na tašte. Zapravo jesam pazila zadnjih tjedan dana što jedem, sad ne znam koliko je to moglo utjecati. Jer sam si na kućnom aparatiću u jednom navratu izmjerila 2h nakon jela šećer oko 9...
11/2023. curica
Sani88 grlim 💞
Ja prijavljujem od "simptoma" uzasan umor na 2 DPT, nocas se naspavala, u pol 12 opet legla i sad se probudila 😅
..I sad mi jos potvrdite da ima smisla da se blastocista vec ugnijezdila i da mi se od hormona spava? Tak da sam mirna hahaha
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Hej cure dosla sam iz klinike sa sljedecom terapijom
Bemafola 150 I.E/0,25ml 5 inekcija
Prednisolon Nycomed 5mg pola tablete ujutro 1 navecer
Suprug treba popiti antibiotik 3 × 1 kad ja krenem sa inekcijama.
Uz sve to trazila sam genetski screening sperme,
Assisted hatching i embrio glue...nadam se da ce pomoci
Sad cekam mengu 1.1.23 pa onda 2 dan pocinjem pikanje...
Zelim vam svim puno plusica i snage❤💫
🙎♂️39 👸30
👸maca royal, omega3,6,9; vitamin D 20 000 2×tjedno, mulitivitamin sa probiotikom
Moji hormoni super.
09.01.22: Bemafola 150 I.E/0,25ml 7× Ganirelix Astro 0,25mg/0,5ml 3×
Prednisolon Nycomed 5mg
18.01 Aspiracija
Dijagnoza OAT Sindrom Terapija za🙍♂️ProfertilMan,Tribulis,crna maca,omega
Klinika Wunschbaby dr.Feichtinger 1130 Wien
Dr.Michale Feichtinger
Steladobro sam, malo vagam i ipak smo odlučili da ćemo probati i jedan prirodni Ivf, sad u siječnju kod Škvorca, da mi ne ostane žal što nismo i to isprobali, pa ako ne uspije odmah iza u zadnji stimulirani. Suplementi su mi stigli prije 2 tjedna i želim barem 3mj full boostanja za stimulaciju, a to će taman biti 2/3 mj, jer nisam ništa osim prenatala koristila još od ljetos zbog FETa. Znam kakve su mi šanse, skoro nikakve ali eto, toj odluci je doprinijelo još i to što zaista više nemam entuzijazma niti uzbuđenja zbog novog postupka, i na ovo se " tjeram". Muž je dobro fizički, on mi i jeste najveća podrška kakvu god odluku da donesem, ali vidim da i on više nije optimističan, da je i on izgubio nadu. I tako, dobro sam, kako si ti 😁🤗❤️
Tocno znam sta pises... Meni je u ovom zadnjem bila muka i tako mi se nije dalo ici na uzv sve sam samo odrađivala. Tko zna mozda je takav pristup i bolji 😂😁
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Lalaland nažalost za ikakve simptome je puno prerano. To su sve simptomi nasih "voljenih" utrica 🙈 mene on isto strasno uspava, ali barem kada njih koristim ne cujem muza kako hrče 😂 Hoces li praviti test ili strpljivo cekati betu? 🍀
Sani šanse jesu manje, ali nije da ih nema. Drzim ti najvece fige da ovaj prirodni zavrsi sa uspjehom 🤞😘
Mrvica čestitam, sljedeći put ce biti srce junacko 😍
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Roxy okej 😅 a jel bar moguce da je dns bila implantacija? Sad sam 10ak min i menst.grceve osjetila 😆
Planiram piskiti kad bude ziher ziher da ce pokazati tocno, a to je nekih 9 dpt koliko sam skuzila.
Hocu li izdrzati, to cemo jos vidjeti 😁
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Roxy okej 😅 a jel bar moguce da je dns bila implantacija? Sad sam 10ak min i menst.grceve osjetila 😆
Planiram piskiti kad bude ziher ziher da ce pokazati tocno, a to je nekih 9 dpt koliko sam skuzila.
Hocu li izdrzati, to cemo jos vidjeti 😁
Pa moguće je da je doslo do početka implantacije. Ali ti svi silni grcici, napuhanost nam nažalost ne znace nista jer smo pune hormona. Znam da sada sve analiziras kao i svaka od nas. Ali ništa ne znamo dok ne napravimo test ili betu. Znamo jedino da ne znamo nista 😂 Drzim fige za test🤞 Neke cure dosta rano krenu sa testiranjem, vec od 5 dpt.
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Nekako kad prolazimo kroz loše stvari samo se trudimo ići naprijed, nisam nikada pomislila da bi netko na mom mjestu odustao ali vjerujem da nismo svi isti, netko moze podnijeti manje a netko vise. Iako uvijek kažem dok se osoba ne nade u nekoj situaciji ne zna na sta je sve spremna. Ja sam odlučila ići do kraja da se jednog dana ne pitam jesam propustila šansu.
Na PGD smo išli u jednu kliniku u Brussels.
Baš to, ni ne pomisliš da odustanes. Poslje svakog neuspjeha kažem: kad sam toliko 💩💩💩💩 pojela mogu još koje 💩💩💩.
Mozes li nam opisati kako je izgledao taj postupak u Brusselu?
Mogu opisati, ne znam kako izgleda kod nas pa ne mogu usporediti, ali to tamo je sve jako dobro organizirano. Kad je test koji se radi nakon davanja krvi za PGD gotov i kazu da mogu raditi PGD onda se ide na punkciju. Sve do punkcije se obavlja u RH, ja sam na Duhu dizala terapiju i oni traže često vađenje krvi i uzv i to onda isto kod nas obavljas. Na punkciji kod pripreme si sam u sobi ili najviše dvije, tu muž smije biti s tobom, dobiješ njihovu spavaćicu, daju ti neki koktel lijekova i antibiotik i onda te voze u salu gdje je punkcija. Pričaju s tobom cijelo vrijeme i govore koliko ima stanica. U sobi dolaziš k sebi i dobiješ odličan doručak 😁 onda dobiješ na papiru napisano kako se ponašati i točan dan i sat kada te zovu koliko je embrija došlo do 5.dana. zatim se čeka 3,4 tjedna da analiziraju embrije i ideš na FET. Opet uzv i krv kod nas obavljas, pije se progynova i stavlja Utrogestan i kažu kada da dodes na FET. Taj put nema lezanja u sobi, samo se obučes u spavaćicu i muž ide s tobom unutra kada vraćaju. Kažu kakav je endometrij i kakve je kvalitete embrij i odmah ideš kući. Betu sam vadili 5 puta i sve hormone jer prate sve kako napreduje. Kada se na uzv vidi srce onda više ništa ne traže i to je to. ☺️
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji