Pozzzz žene,čestitke od ♥️ na divnim vijestima.
One manje dobre,želim da Vam što prije prijeđu u dobre 🤞💪🙏.
Ja sam danas bila ma UZV 7+6 ♥️ kuca.
Vidi se još jedna sjena do ginekolog nije siguran da li je GV ili hematom,kaže ne sekirajte se ali žena ko žena uvijek je ? iznad glave.
Kad sam bila prije dva tjedna ta sjena ( lijevo) nije se nadzirala🫣🤷♀️
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Ajme kako mi je drago da sam naletjela na temu baš danas kad ima toliko lijepih vijesti. 🥰
Kacusha ❤️❤️Predivno, jako jako sam sretna zbog tebe!🥰 Uživajte s djevojčicom 😊 11 mjeseci, pripremite se odmah na akcije, puzanja, uskoro hodanja ❤️ 😍
Cvit vau!! 3 😍 Čuvaj se , sretno dalje! 🙏
StelaM vidjela sam da si me spomenula neki dan hvala ti što me se sjetiš, popratim ponekad temu , i jako držim palčeve za sve dobre ishode 🙏 Vidim da su ti preporučili histeroskopiju, podržavam, imam samo dobra iskustva.. Doslovno prvi pozitivni test ikad u životu sam imala u ciklusu kad je bila histero, uklonili mi nekoliko polipa...
Linda86 čestitam na dolasku bebica 🥳
Waitapu, Pandapanda sretno cure!
Loorna pa to je strašno kakve sve zahtjeve imaju oko udomljenja/posvajanja... Baš je poznanik pričao kako su on i žena godinama pokušavali posvojiti dijete... Oboje zaposleni, uredna primanja, dobri i pošteni... Ali kažu da je to bilo toliko prepreka da su na kraju odustali.
Sani88, uživaj u božićnim blagdanima sa svojima, zaista se nadam da će ti iduća godina donijeti pozitivan test i bebu. ❤️
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Pozdrav cure, bila sm na pregledu danas, ovulacija je bila, što je dobra vijest te sam krenula sa utrogestanom 3x200. Primjetila sam da mi se lagano vrti i manta. zanima me je li se i Vam a slično događalo?
Hvala.
Da i meni je sestra rekla 3x200 Utrogestan vaginno, jer oralno dolazi do jakih vrtoglavica.
🙋♀️/27g - MTHFR homozigot
🙋♂️/28g- oligoozospermia
11/22-u postupku KBC Split
7🥚- 5 blastoicista-
1 ET- 4 🐧- ❌
FET-1🐧-biokemijska ❌
FET 2🐧- ❌
FET 3 🐧- ❌
FET 4🐧-❌
Novi postupak Poliklinika IVF ZG 🙏🏻
Ja sam jucer bila na aspiraciji 7js izvadeno, danas zvala kazu da ih je za sad 6 oplodeno. Transfer mi je u utorak, jeli to sto je oplodeno moze "propasti" do utorka ili je to to? Ne znam ni kako da se izrazim.. 🙆♀️
Puno mi je ova grupa olaksala jer sam jučer za aspiraciju bila skroz pripremljena, koliko mozes biti..
Danas manji bolovi ali i dalje pristutni, nadam se da to nije znak nekih nuspojava?
Sretno svima💕💓
🙋♀️/27g - MTHFR homozigot
🙋♂️/28g- oligoozospermia
11/22-u postupku KBC Split
7🥚- 5 blastoicista-
1 ET- 4 🐧- ❌
FET-1🐧-biokemijska ❌
FET 2🐧- ❌
FET 3 🐧- ❌
FET 4🐧-❌
Novi postupak Poliklinika IVF ZG 🙏🏻
Sani, Žvrkljić uzela sam oralno 2x100, ali od sada samo 200 vaginalno, evo prošlo me sve, ali trajalo je nekih sat i pol, ludnica
Waitapu, žao mi je, ali držim fige za uspješan FET i pozitvnu betu
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Meni prosao ET danas, vratili smo dvije dvodnevne, jedna 6ostanicna, druga 8ostanicna 🤞🏼🥰 kaze dr da lijepo izgledaju, ostale onako, al pustit ce ih do 5. dana pa cemo vidjet oce li bit koji za ❄️❄️
Btw imam odmah pitanje, jako sam nervozna sad sam nakon ET isla pospremat stan i kad je bilo vrijeme za utrice da mi je krv na dnevnom ulosku, onako, 3cm fleka, neznam jesam li pretjerala s gibanjem ili je to se desavalo i nekima od vas nakon ET😩😩🙏🏼🙏🏼
29🧔🏽♂️30 👩🏽🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184
Meni prosao ET danas, vratili smo dvije dvodnevne, jedna 6ostanicna, druga 8ostanicna 🤞🏼🥰 kaze dr da lijepo izgledaju, ostale onako, al pustit ce ih do 5. dana pa cemo vidjet oce li bit koji za ❄️❄️
Btw imam odmah pitanje, jako sam nervozna sad sam nakon ET isla pospremat stan i kad je bilo vrijeme za utrice da mi je krv na dnevnom ulosku, onako, 3cm fleka, neznam jesam li pretjerala s gibanjem ili je to se desavalo i nekima od vas nakon ET😩😩🙏🏼🙏🏼
Vrlo moguće da je od transfera. Pogotovo ako se ne ponavlja.
Odmori sad. Nema naprezanja prva 3 dana od transfera pogotovo na taj dan. Samo setnjice lagane.
Srecno da se obe prime🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Takica i Sani - i ja se nadam da je od transfera, sad mi je proslo kroz glavu da je spomenula da me ustipnula,al ja sam to jedva malo osjetila pa sam zab, makar evo sad opet na novom dnevnom malo….valjda nece puno i otic… 😩 malo cu smanjit tempo, i hvalaa ❤️
29🧔🏽♂️30 👩🏽🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184
Cure puno vam hvala svima na cestitkama da ne nabrajam posebno svaku. ❤️❤️ Nisam bas pisala o svojoj trudnoci po forumu, strah me bilo do samog kraja jer mi se zadnjih godina dogodilo toliko losih stvari i koliko god sam bila presretna toliko sam bila u strahu iako sam vjerovala da ce sve biti u redu. Cure su 2040g/45cm i 1850g/42cm. U pocetku nisu slicile🙈, ali sto dani idu pocinju sliciti vise, imaju iste mote. 🥰🥰 Malo mi je tesko jer ih jos nisam primila u ruke, ali vjerujem da ce sve biti dobro. Pocele su se smjesiti i otvarati okice. Hrane se maminim mlijekom. Jedva ih cekamo kuci, nadamo se do Bozica ili barem Nove godine. ❤️❤️ Cvit, ni meni na poslu nisu znali broj beba tako da su se malo iznenadili neki, tvoji ce se sokirati. 🥰 A ni poznanici nisu znali dok me nisu vidjeli zadnjih mjesec dva ili culi od nekoga.
Pandapanda sretno. 🍀 Vjerujem da je krvarenje posljedica transfera. I kako cure kazu, uspori tempo ova 2-3 dana 😊
Stela brzo ce histero... Nadam se da ce biti uspješan postupak nakon toga.
Cvit i meni je doktor od pocetka trazio da idem na komplikacije zbog blizanacke trudnoce, malog hematoma, ciste na jajniku i opisa posla. Zelim ti da ti sve prode u najboljem mogucem redu, bit ces na cestim kontrolama, ali vjerujem da ce na kraju sve biti u redu i docekat ces svoje bebace. 🥰🥰🥰
Zvrkljic nadam se da ce biti sto vise blastocista i sretno na transferu 🍀
Iskra super za UZV i sretno dalje 🥳
Dreamer super za uredan pregled i pripreme za FET. 🤞🏼
Eva drzim fige za tu jednu, ali vrijednu🤞🏼
Waitapu takoder drzim fige za uspjesan FET 🤞🏼
Takica sretno na kontrolnom UZV 🥰
Cure sijecanj ce biti pun dogadanja 🙏🏻 Sani, Stela, Rainbow, J_Lo, Sunny i sve ostale cure 🤗🤗🤗
'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️
Cure, uspjela pročitati 20plus stranica zaostataka. 🙈
Cvit čestitke na trojkama, želim ti urednu trudnoću 🥰
Kachusa čestitke na lijepim vijestima. Uživajte sa curicom 🥰
Linda čestitke na curicama, da čim prije budete svi zajedno 🥰
Također, ostalim curama držim fige na svim poljima ❤️
Mali update od mene: Bila u sri na pregledu nakon komplikacija kod histeroskopije. Hvala Bogu sve je u redu, nema oštećenja 😃 U siječnju se trebam javiti da se dogovorimo za sljedeći fet. Dr. mi rekla da se sele na VV i da ćemo tamo obaviti fet i da će me ona pratiti i obaviti transfer, samo moraju još službeno sve izdogovarati.🤞😊
dreamer ako sam te dobro shvatila, doktori iz petrove se sele na VV i tamo ce odrađivat postupke? Znaci sve isto samo lokacija druga ili to vrijedi samo za pacijentice koje su vec zapocele postupak?
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Sortiraj odgovore
Najstariji