Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kacusha
    19. Studeni 2022. 17:40

Petra30 cestitam na maloj srecici, puse objema 🦄❣️💖
    Razumna zao mi je, nadam se da ce nam svima 2023 biti bolja 🍀🌈

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Razumna
    19. Studeni 2022. 17:54

Ovo baš nije bila moja godina 🤷 kao i predhodna i ona prije nje 😂 ali kad se uzme u obzir korona i potres i to da su neki ostali bez svojih najbližih ( ok djetete je najbliže - najbliže) i bez svojih domova onda sam ja samo prošla osrednje loše.
    Bila sam danas u Dumovcu, nije baš prošlo dobro. Svi ti psi u kavezima i taj smrad 🤢🤮 nisam uopće mogla biti svoja, i muž je bio šokiran.
    Većina stenaca ima potencijal da budu 15-20kg kao odrasli psi a mi bi malog psa jer živimo u stanu i nekako se nadam mali pas mali nered, veliki - veliki.
    Od ovih manji ima jedan u tipu jazavčara a to nebi isto. Na kraju je muž zapisao što želim od psa a to je da se ne linja, da nema miris, da ne laje i da je već navikao na ljude tj da dolazi iz stana i na kraju je zaključak da moramo i psa kupiti. Očekivali smo kad odemo u Dumovec da ćemo se zaljubiti na prvi pogled i biti sretni a na kraju smo zaključili da smo sitničavi i ne baš dobri ljudi 🤢

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

anii208
    19. Studeni 2022. 19:28

Razumna
    Mislim da imas malo “nerazumne” uvjete u vezi nabavljanja psa.
    Prva stvar pas je jedna velika odgovornost. I nemoj ga nabaviti samo da ti popuni prazninu koju osjecas jer nemas dijete. To nije fer prema tom psu jer on isto tako zahtjeva ljubav, pažnju, šetnju kad ti se da i kad ti se neda, brigu,… Ako tražiš psa koji se ne linja, ne smrdi i ne laje, onda razmisli da si kupiš tamgochija😂 Ja osobno imam dva psa, malog od 5 kila i srednjeg od 20 kila. Oni imaju svoje potrebe tokom cijelog dana i angažirana sam oko njih maksimalno. Njih ne zanima jesam li tužna zbog neplodnosti, živčana od hormona, moram li miroviti nakon aspiracije, jer oni imaju potrebe tokom cijelog dana. Šetnja 3-4 puta dnevno, pa govno zapne u guzici pa ih stavi u kadu i peri, pa daj jest, pa se netko izriga pa brze to ocisti da ne pojedu opet, pa se malo igraj s njima, pa ih mazi, pa ih češljaj, pa usisavaj i peri podove , pa opet u šetnju… Tako ti odprilike izgleda život vlasnika psa🤷🏻‍♀️ Ljudi imaju nerealna očekivanja i onda nabave psa pa se čude kao pura dreku koliko vremena taj pas zahtjeva i onda kroz neko vrijeme pas ide na udomljavanje. To nije fer jer oni su živa bića koja imaju osjećaje. 

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

Cvit
    19. Studeni 2022. 19:30

Razumna

Ovo baš nije bila moja godina 🤷 kao i predhodna i ona prije nje 😂 ali kad se uzme u obzir korona i potres i to da su neki ostali bez svojih najbližih ( ok djetete je najbliže - najbliže) i bez svojih domova onda sam ja samo prošla osrednje loše.
    Bila sam danas u Dumovcu, nije baš prošlo dobro. Svi ti psi u kavezima i taj smrad 🤢🤮 nisam uopće mogla biti svoja, i muž je bio šokiran.
    Većina stenaca ima potencijal da budu 15-20kg kao odrasli psi a mi bi malog psa jer živimo u stanu i nekako se nadam mali pas mali nered, veliki - veliki.
    Od ovih manji ima jedan u tipu jazavčara a to nebi isto. Na kraju je muž zapisao što želim od psa a to je da se ne linja, da nema miris, da ne laje i da je već navikao na ljude tj da dolazi iz stana i na kraju je zaključak da moramo i psa kupiti. Očekivali smo kad odemo u Dumovec da ćemo se zaljubiti na prvi pogled i biti sretni a na kraju smo zaključili da smo sitničavi i ne baš dobri ljudi 🤢

Žao mi je za ishod trudnoće, iduća godina/idući postupak mora biti dobitan ✨️ 
    Što se udomljenja tiče, ima azila i van Zg-a, možda drugdje probati. Mi smo udomili našeg zvrka u Čk. Manji do srednji, 9.5kg, u azilu je lajao, normalno kad ih je 500 tam. U stanu je od prvog dana super, s udomljenim pesekima treba imat mrvu strpljenja dok se priviknu, al garantirano nema zahvalnijih bića 😊 

37 👩‍❤️‍👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
    🧔 teratozoospermija, 👩🏼‍🦰 zacepljen jajovod
    9/2021 AIH ❌️
    2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
    10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
    5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
    Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖

darliv
    19. Studeni 2022. 19:53

Petra30 čestitam vam 🥰 žao mi je da je porod bio težak i želim ti brz oporavak i najljepše trenutke s vašom djevojčicom ♥️
    Razumna žao mi je.. 🙏🏻 da sljedeća godina bude tvoja..

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Kacusha
    19. Studeni 2022. 20:29

Razumna

Od ovih koji se ne linjaju imas maltezera, shi tzu i ja imam mjesanku bichon havanese. Jedini za kojeg znam da ne laje je basenji. Kako ti je napisala Ani oni stvarno jesu velika odgovornost, ali i sreca. Samo moras biti sigurna u tu odluku. 💖

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Razumna
    19. Studeni 2022. 20:51

anii208

Razumna
    Mislim da imas malo “nerazumne” uvjete u vezi nabavljanja psa.
    Prva stvar pas je jedna velika odgovornost. I nemoj ga nabaviti samo da ti popuni prazninu koju osjecas jer nemas dijete. To nije fer prema tom psu jer on isto tako zahtjeva ljubav, pažnju, šetnju kad ti se da i kad ti se neda, brigu,… Ako tražiš psa koji se ne linja, ne smrdi i ne laje, onda razmisli da si kupiš tamgochija😂Ja osobno imam dva psa, malog od 5 kila i srednjeg od 20 kila. Oni imaju svoje potrebe tokom cijelog dana i angažirana sam oko njih maksimalno. Njih ne zanima jesam li tužna zbog neplodnosti, živčana od hormona, moram li miroviti nakon aspiracije, jer oni imaju potrebe tokom cijelog dana. Šetnja 3-4 puta dnevno, pa govno zapne u guzici pa ih stavi u kadu i peri, pa daj jest, pa se netko izriga pa brze to ocisti da ne pojedu opet, pa se malo igraj s njima, pa ih mazi, pa ih češljaj, pa usisavaj i peri podove , pa opet u šetnju… Tako ti odprilike izgleda život vlasnika psa🤷🏻‍♀️Ljudi imaju nerealna očekivanja i onda nabave psa pa se čude kao pura dreku koliko vremena taj pas zahtjeva i onda kroz neko vrijeme pas ide na udomljavanje. To nije fer jer oni su živa bića koja imaju osjećaje.

Potpuno se slažem sa tobom jer sam do braka uvijek imala psa, moji roditelji ga i dalje imaju i obožavam ga ali da je briga - je. Mada je nama bilo lako jer nas je bilo četvero pa bi dijelili te obaveze a i roditelji su u kući i imaju veliko dvorište pa je to sve bilo zgodnije. 
    I mislim da pas nije za mene trenutno iako sad imam najviše vremena i mogla bi mu se 100% posvetiti ali mislim da sam previše trula da bi mu se istinski mogla radovati. 
    Hvala svima na lijepim riječima 💓 divne ste i tople žene 💞 lavam vas sve 🥰

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• Linda86
    19. Studeni 2022. 20:53

Petra joj kako dug porod, ali srecom sve je dobro proslo i sada je tvoja sreca s tobom, cestitam od srca suprugu i tebi ❤️ imala sam feeling da se nesto zbiva cim se ne javljas. 😁
    Razumna zao mi je zbog ishoda, nadala sam se pozitivnom. Sretno s novim planovima 🙏🏻
    Stela draga, dobro sam, hvala. 🥰 Čitam i pratim, ali nemam sto pisati pametno, pa "sutim". 🙈 Vidim da si ti u pripremama, pa pauzica za Bozic i nove pobjede, momcad ceka ❤️

'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
    1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
    2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
    Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️

• ribic
    19. Studeni 2022. 21:28

petra30

Ženice moje❤️! Nisam pratila ovih dana, nadam se da ste mi sve dobro ❤️…
    Javljam vam da je stigla naša Dorja❤️! Porod je bio nešto kompliciraniji, indukcija koja je trajala od petka ujutro do nedjelje popodne, ali evo na kraju svega imamo svoju malu srečicu❤️… Znate da vam od srca svima želim isto!❤️❤️❤️ Puse od Dorje i mene!😘😘

Cestitaaaam

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    19. Studeni 2022. 21:31

Razumna Zao mi je…

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.