Kachusa da, ja sam se isto puno dulje pikala nego prvi put i aspiracija je bila dosta kasnije nego što mi je inače ovulacija u prirodnom ciklusu, tako da se naoružaj strpljenjem, ali nadam se da će rezultirati kvalitetom 💪 kad je sljedeći uzv?
J_Lo i moji trenutno jednu kupaonu renoviraju, ti radovi su se protegnuli na tri mjeseca, božesačuvaj 🙈
Mi smo dobro, isto polako spremamo sobicu, odnosno kupujemo stvari, koliko ja stignem od posla - jer naravno da nisam išla na bolovanje 🙈 Prošli tjedan sam od pon do sri radila po 12 h, organizirala jedan međunarodni poslovni event za 100+ ljudi, tako da dolazim k sebi, sreća da je bio produženi vikend. Mislila sam do kraja mjeseca, ali možda ipak ostanem do 15. 12. da pozavršavam neke stvari, ali od doma. Dobro se osjećam pa ono, ako osjetim da ne mogu, idem odmah. Ovako brže vrijeme prolazi 🤭
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Minnie dobro je da je fsh uredan, antralaca je zbilja malo pa bi bilo dobro par ciklusa pratiti koliko ih je i tempirati ciklus kad ih je malo više. U tvom slučaju ima smisla probati ivf u prirodnom ciklusu ili blagu stimulaciju jer ne možeš ništa više folikula dobiti punom stimulacijom, ne znam što su ti preporučili.
Naravno, boostaj jajne stanice, q10 obavezno
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Pozdrav drage cure/žene! Pratim vas već duže vrime, a nikako se javiti. Hvala na svim savjetima, pomogli su mi dosta, npr. oko boostanja stanica. Čestitke svima koje su uspile na ovom teškom putu, a one koje nisu samo hrabro dalje, bit će kad tad. Kao što vidite u potpisu ahm mi je jako nizak, doktorica kaže da mi ne daje baš velike šanse,čak kaže da razmislim o doniranim stanicama. Nisam ni krenila tako reći, a mogu reć da me malo izbedirala. Al neću odustajati, idem pozitivno ko što sam inače i virujen da me moja sreća negdi čeka…🙆♀️
Minnie_25 i ja imam nizak amh al kako me cure tjese, bitna je kvaliteta jajne stanice. Kako te je i Rein pitala koliko imas folikula i u kojim jedinicama je izrazen amh?
Meni je isto malo glupo da ti je to rekla prije prvog postupka jer se ni ne zna kako ces reagirat na terapiju i koliko ces stanica dobiti s terapijom. Mislim i meni je jednom moj dr. isto tako provalio kao probamo nekoliko puta i ako ne uspijemo idemo na heterogenu oplodnju. Plakala sam danima, al drugi put kad sam mu to spomenula, on se cudi i pita me:Ja to reko? 😂 Tako da borimo se do zadnje jajne stanice🙌🏼
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Minnie dobro je da je fsh uredan, antralaca je zbilja malo pa bi bilo dobro par ciklusa pratiti koliko ih je i tempirati ciklus kad ih je malo više. U tvom slučaju ima smisla probati ivf u prirodnom ciklusu ili blagu stimulaciju jer ne možeš ništa više folikula dobiti punom stimulacijom, ne znam što su ti preporučili.
Naravno, boostaj jajne stanice, q10 obavezno
Da, bar mi je to u redu, ako ništa drugo.. Evo sad moram još vaditi progesteron 21.dan,pa šaljem sve nalaze, pa ćemo se dogovoriti za terapiju, tako da ti ništa još ne znam što ćemo i kako.. Je je pijem q10, folnu 5mg,gynositol 2* dnevno, i uzela neke vitamine c, e, cink i selen pa valjda će bit jedna ali vrijedna.. To mi je dosta 🤣
🙆♀️ 33 🙆 35 (sve ok, normo)
-2015.g operirana cista(endometrioza)
- AHM 0,55,ostali hormoni✅, papa✅, brisevi✅ kariotip✅
-03/22 vađenje prvih nalaza, nakon 1,5 g pokušavanja
-06/22 prve konzultacije, Petrova
-11/22 prelazak u St, zbog zatvaranja Petrove
1.IVF kbc Split ⛔ nije došlo do transfera
2.Inseminacija (došlo do ovulacije, pa da ne propadne ciklus probali) ⛔
-10/23 dr. Šparac
*Čuda su moguća, onom koji vjeruje u njih! *
Pozdrav drage cure/žene! Pratim vas već duže vrime, a nikako se javiti. Hvala na svim savjetima, pomogli su mi dosta, npr. oko boostanja stanica. Čestitke svima koje su uspile na ovom teškom putu, a one koje nisu samo hrabro dalje, bit će kad tad. Kao što vidite u potpisu ahm mi je jako nizak, doktorica kaže da mi ne daje baš velike šanse,čak kaže da razmislim o doniranim stanicama. Nisam ni krenila tako reći, a mogu reć da me malo izbedirala. Al neću odustajati, idem pozitivno ko što sam inače i virujen da me moja sreća negdi čeka…🙆♀️Minnie_25i ja imam nizak amh al kako me cure tjese, bitna je kvaliteta jajne stanice. Kako te je i Rein pitala koliko imas folikula i u kojim jedinicama je izrazen amh?
Meni je isto malo glupo da ti je to rekla prije prvog postupka jer se ni ne zna kako ces reagirat na terapiju i koliko ces stanica dobiti s terapijom. Mislim i meni je jednom moj dr. isto tako provalio kao probamo nekoliko puta i ako ne uspijemo idemo na heterogenu oplodnju. Plakala sam danima, al drugi put kad sam mu to spomenula, on se cudi i pita me:Ja to reko? 😂 Tako da borimo se do zadnje jajne stanice🙌🏼
Daaa, vidila sam da i ti isto imaš, popratila sam te..🤣 Odgovorila sam Rein, 2 antralca( u pmol je izražen amh). Stanje je loše, svjesna sam toga i ja, al slažem se nisam ni probala, ne znaš kako ću odreagirati. Ma nisan sebi mogla doć isto danima, al sad san posložila sebi u glavi i rekla borit ću se kako god, do zadnje jajne stanice haha... E oni bubnu nešto i ostanu živi 🤣🤣
🙆♀️ 33 🙆 35 (sve ok, normo)
-2015.g operirana cista(endometrioza)
- AHM 0,55,ostali hormoni✅, papa✅, brisevi✅ kariotip✅
-03/22 vađenje prvih nalaza, nakon 1,5 g pokušavanja
-06/22 prve konzultacije, Petrova
-11/22 prelazak u St, zbog zatvaranja Petrove
1.IVF kbc Split ⛔ nije došlo do transfera
2.Inseminacija (došlo do ovulacije, pa da ne propadne ciklus probali) ⛔
-10/23 dr. Šparac
*Čuda su moguća, onom koji vjeruje u njih! *
Bambi27Zg Mučnine su sigurno dobar znak :) Sretno u utorak!
To mi svi kazu 🙈 Hvala❣️
Anii208 krenulo mi je lagano i prije nego sam betu vadila (12dpt), a sad su izrazenije kak dani idu; na momente imam osjecaj kao da mi traje neki dugi mamurluk 😁
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Pozdrav drage cure/žene! Pratim vas već duže vrime, a nikako se javiti. Hvala na svim savjetima, pomogli su mi dosta, npr. oko boostanja stanica. Čestitke svima koje su uspile na ovom teškom putu, a one koje nisu samo hrabro dalje, bit će kad tad. Kao što vidite u potpisu ahm mi je jako nizak, doktorica kaže da mi ne daje baš velike šanse,čak kaže da razmislim o doniranim stanicama. Nisam ni krenila tako reći, a mogu reć da me malo izbedirala. Al neću odustajati, idem pozitivno ko što sam inače i virujen da me moja sreća negdi čeka…🙆♀️Minnie_25i ja imam nizak amh al kako me cure tjese, bitna je kvaliteta jajne stanice. Kako te je i Rein pitala koliko imas folikula i u kojim jedinicama je izrazen amh?
Daaa, vidila sam da i ti isto imaš, popratila sam te..🤣 Odgovorila sam Rein, 2 antralca( u pmol je izražen amh). Stanje je loše, svjesna sam toga i ja, al slažem se nisam ni probala, ne znaš kako ću odreagirati. Ma nisan sebi mogla doć isto danima, al sad san posložila sebi u glavi i rekla borit ću se kako god, do zadnje jajne stanice haha… E oni bubnu nešto i ostanu živi 🤣🤣
Minnie ne mora ti to ništa značiti, i ja sam plakala nakon prvog uzv na prvom mpo jer su bila samo 2 antralca i nizak amh, i receno mi je da se vrlo malo moze povecati stimulacijom broj antralaca na tipa 3,4 meni na kraju s tom prvom stimulacijom bilo 11 zrelih js, tako da samo hrabro i pozitivno, ne odustaj sve dok ne bude 0, jer nikad neznas :) sretno!
29🧔🏽♂️30 👩🏽🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184
Daaa, vidila sam da i ti isto imaš, popratila sam te..🤣 Odgovorila sam Rein, 2 antralca( u pmol je izražen amh). Stanje je loše, svjesna sam toga i ja, al slažem se nisam ni probala, ne znaš kako ću odreagirati. Ma nisan sebi mogla doć isto danima, al sad san posložila sebi u glavi i rekla borit ću se kako god, do zadnje jajne stanice haha… E oni bubnu nešto i ostanu živi 🤣🤣
Minnie_25 pitaj svog mpo doktora i da li da pijes DHEA tablete. Pokazale su se ucinkovite kod nas s niskim amh-om. Al to nemoj sama na svoju ruku, pitaj doktora. Ne znam jesi li vadila hormon dhea na svim nalazima koje si radila do sad?
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Ženice moje❤️! Nisam pratila ovih dana, nadam se da ste mi sve dobro ❤️…
Javljam vam da je stigla naša Dorja❤️! Porod je bio nešto kompliciraniji, indukcija koja je trajala od petka ujutro do nedjelje popodne, ali evo na kraju svega imamo svoju malu srečicu❤️… Znate da vam od srca svima želim isto!❤️❤️❤️ Puse od Dorje i mene!😘😘
Čestitam vam na princezi! Žao mi je što si imala težak porod i nadam se da ćeš se brzo oporaviti! ❤️
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Stela Ide sve po planu, do Božića ćemo valjda biti nazad u stanuBambi27Zg Nisi nam javila vijesti s 1. UZV??
Iskra kad je tebi UZV?
Pozzzzz a ja čekam odg.od mog gin.da mi sestra da termin idući tjedan,javim sve 😘
Može, ja sam te stavila sri jer si rekla okvirno za tjedan dana :) javi 😘
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji