Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Razumna
    09. Studeni 2022. 17:26

Hej žene! Živa sam iako me malo pere paranoja zbog sutra. Doći će mi prijateljice večeras da me malo opuste i razonode... 
    Mrvice ja te se sjećam i ne mogu vjerovati da nakon ivf imaš još i ludu svekrvu, stvarno te život ne štedi. Mene čeka ista sudbina ako Bog da da  rodim iako ja sa svojom ne živim... Znam da ti je teško ali ti samo opusteno. Stalno je kritiziraj. Cim uzme djete ti komentiraj kako da previše gnjeci, kako ga stišće, kako će djete od njenog držanja biti bušavo. Cim mu priđe reci da se točno vidi da je djete ne voli. Reci joj da ga plaši. Uvijek bi savjetovala da se problemi rješavaju mirnim putem i razgovorom i smirivanjem tenzija ali kad je riječ o svekrvi iz vlastitog iskustva znam da tu nema pomoći jer nas one smatraju blesavim i nesposobnima i zato kažem da rigas vatru, ogadi joj dijete, burukaj ju. Svaki put kad uđe nenajavljeno i bez kucanja ju posrami. Doslovno reci :a opet ti! Budi jako bezobrazna jer finocom nećeš ništa postići! Samo jako i samo bezobrazno 💪

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Loorna41
    09. Studeni 2022. 17:35

Razumna

Hej žene! Živa sam iako me malo pere paranoja zbog sutra. Doći će mi prijateljice večeras da me malo opuste i razonode…
    Mrvice ja te se sjećam i ne mogu vjerovati da nakon ivf imaš još i ludu svekrvu, stvarno te život ne štedi. Mene čeka ista sudbina ako Bog da da rodim iako ja sa svojom ne živim… Znam da ti je teško ali ti samo opusteno. Stalno je kritiziraj. Cim uzme djete ti komentiraj kako da previše gnjeci, kako ga stišće, kako će djete od njenog držanja biti bušavo. Cim mu priđe reci da se točno vidi da je djete ne voli. Reci joj da ga plaši. Uvijek bi savjetovala da se problemi rješavaju mirnim putem i razgovorom i smirivanjem tenzija ali kad je riječ o svekrvi iz vlastitog iskustva znam da tu nema pomoći jer nas one smatraju blesavim i nesposobnima i zato kažem da rigas vatru, ogadi joj dijete, burukaj ju. Svaki put kad uđe nenajavljeno i bez kucanja ju posrami. Doslovno reci :a opet ti! Budi jako bezobrazna jer finocom nećeš ništa postići! Samo jako i samo bezobrazno 💪

Biti će sve u najboljem redu vidjet ćeš. Divno je imati takve prijatelje oko sebe. 

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Flowerson 🌸
    09. Studeni 2022. 17:40

Razumna,sretno ti sutra, vjerujem da će sve biti dobro! 🤗❤️
    Leeloo, luda si ženo, ja ne bih mogla čekat nikog ni sekunde 😂 al nemamo izbora pa cekamo strpljivo 🙈🤞❤️

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• Mrvica722
    09. Studeni 2022. 17:40

Razumna

Hej žene! Živa sam iako me malo pere paranoja zbog sutra. Doći će mi prijateljice večeras da me malo opuste i razonode…
    Mrvice ja te se sjećam i ne mogu vjerovati da nakon ivf imaš još i ludu svekrvu, stvarno te život ne štedi. Mene čeka ista sudbina ako Bog da da rodim iako ja sa svojom ne živim… Znam da ti je teško ali ti samo opusteno. Stalno je kritiziraj. Cim uzme djete ti komentiraj kako da previše gnjeci, kako ga stišće, kako će djete od njenog držanja biti bušavo. Cim mu priđe reci da se točno vidi da je djete ne voli. Reci joj da ga plaši. Uvijek bi savjetovala da se problemi rješavaju mirnim putem i razgovorom i smirivanjem tenzija ali kad je riječ o svekrvi iz vlastitog iskustva znam da tu nema pomoći jer nas one smatraju blesavim i nesposobnima i zato kažem da rigas vatru, ogadi joj dijete, burukaj ju. Svaki put kad uđe nenajavljeno i bez kucanja ju posrami. Doslovno reci :a opet ti! Budi jako bezobrazna jer finocom nećeš ništa postići! Samo jako i samo bezobrazno 💪

😂😂Koja si ti carica je me nasmija. Ajd da me neko razumi. Al stvarno jel sve imaju potrebu da imaju taj cinizam u glasu

Razumna
    09. Studeni 2022. 17:41

Loorna41

Razumna

Biti će sve u najboljem redu vidjet ćeš. Divno je imati takve prijatelje oko sebe.

To su sve ivf majke. Jedna čak ima trojke. Ali je imala 28g, bio je muški faktor i uspjelo joj je iz prve na sv Duhu. Druga ima blizance nakon 12g ivf. Treća ako dođe ima 2 djece prvo iz 5og postupka i drugo iz četvrtog. 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Lightblue
    09. Studeni 2022. 17:55

Loorna41

Lightblue

Help cure,dobila sam Brevactid da si piknem u 22 a muž trtari,jel koja uspjela sama sebi u guzu dati.Tj jel komplicirano jer me strah da u 22 h svi skupa ne sjednemo i plačemo.
    Igle me nije strah,mala je ali me logistika j…🤦‍♀️
    Danas folikul 16mm,endo 8,4mm 16dc.
    Koliko je prošli ciklus sve išlo u 11 dana tako ovaj razvlačimo naveliko

Kaj se to mora u guzu🤣🤣🤣🤣. Ja sam u trbuh se piknula al sam ja imala Ovitrelle ne znam da li to šta znači.
    Možes ti to i sama. Vjerujem da nije tako strašno.
    Daj mi reci zašto su te u tim godinama vukli sa dva prirodna postupka?

Ovitrelle sam i ja u trbuh ali sad su promjenili štopericu pa u guzu. A što se tiče prirodnih i godina to samo da mi prođe vrijeme do prvog mjeseca kad sam na listi za lijekove. Ionako nemam pametnija posla 🤦‍♀️🤦‍♀️

👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
    👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
    2010-2 biokemijske trudnoće
    2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
    2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
    22-2 AIH -
    01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙

Lightblue
    09. Studeni 2022. 17:57

Leeloo101

Lightblue

Help cure,dobila sam Brevactid da si piknem u 22 a muž trtari,jel koja uspjela sama sebi u guzu dati.Tj jel komplicirano jer me strah da u 22 h svi skupa ne sjednemo i plačemo.

Zaleti se na hitnu… navikli su oni, pa si mirna … tako sam i ja… jer kad je meni trebalo jednom bocnuti straga preznojio se🙃

Tockice sretno 🥰LoornaJa sam karakter, imam nalaz na mailu, a čekam muža da dode da zajedno otvorimo 😅🤣
    Tako da ćete i vi čekati samnom
    Mrvice neovisno o svemu, sjeti se da ćeš i ti jednom biti svekrva… pa nemoj raditi , što ne bi da nevjesta radi tebi…

Iskreno nisam baš blizu hitne a i nije tako strašna injekcija,sve si mislim da će biti:uzdaj se u se i u svoje kljuse tj ruke 😂😂

👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
    👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
    2010-2 biokemijske trudnoće
    2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
    2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
    22-2 AIH -
    01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙

Loorna41
    09. Studeni 2022. 18:04

Razumna

Loorna41

Razumna

To su sve ivf majke. Jedna čak ima trojke. Ali je imala 28g, bio je muški faktor i uspjelo joj je iz prve na sv Duhu. Druga ima blizance nakon 12g ivf. Treća ako dođe ima 2 djece prvo iz 5og postupka i drugo iz četvrtog.

To su žene kraljice. Baš imaš super ekipu oko sebe. Neka ti one uz nas daju snagu i pozitivne vibre.

👱‍♀️41 - amh 7.8
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Loorna41
    09. Studeni 2022. 18:06

Lightblue

Loorna41

Lightblue

Kaj se to mora u guzu🤣🤣🤣🤣. Ja sam u trbuh se piknula al sam ja imala Ovitrelle ne znam da li to šta znači.
    Možes ti to i sama. Vjerujem da nije tako strašno.
    Daj mi reci zašto su te u tim godinama vukli sa dva prirodna postupka?

Ovitrelle sam i ja u trbuh ali sad su promjenili štopericu pa u guzu. A što se tiče prirodnih i godina to samo da mi prođe vrijeme do prvog mjeseca kad sam na listi za lijekove. Ionako nemam pametnija posla 🤦‍♀️🤦‍♀️

😁😁😁😁
    A onda dobro. Znači ta štoperica se daje u guzu?
    Ma možeš ti to da. 

👱‍♀️41 - amh 7.8

Leeloo101
    09. Studeni 2022. 18:06

Flowerson

Razumna,sretno ti sutra, vjerujem da će sve biti dobro! 🤗❤️
    Leeloo, luda si ženo, ja ne bih mogla čekat nikog ni sekunde 😂 al nemamo izbora pa cekamo strpljivo 🙈🤞❤️

Ma to ja da i kayi bude lakše cekati😅

Razumna lijepo te sveky nabrusila🫢

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.