Drage moje cure LAVICE sad ja trebam vašu pomoć. Imam kikača od 3 mjeseca iz potpomognute fajnliiiii. Neke me se sjećaju neke ne. Uglavnom kad dobijete svoje bebe vidit cete kako cete bit kao lavice nad njim jednostavno se rodi jos veći zaštitnički instinkt. Pomoć vaša-moja svekrva je naumila očito svoj plan kad se klinac rodi, ona nezna na ivf tako smo odlucili ja i suprug, zna da sam prije ove trudnoće imala trudnoću koju sam izgubila. Uglavnom ova trudboća je bila prepuna tragedija koje se i dalje nastavljaju. Kad sam rodila susrela sam se sa necim sta večinu majki dožive a to je svojatanje bebe i nedoživljavanje svekrve. Beba je imala malo motoričke problemčiće koje namnje pedijatar rekao da mozemo izbjec baby hendlingon i da ko god ga uzima mora tom metodom, svekrva i cila ta obitelj nijh to ne zanima, prije 30 godina nije tako bilo bla bla... Ja sam rekla ok nema hendlinga nema dizanja bebe. Kao svaka normalna majka. Svekrva mi trenutno pored svih moji problema pravi cirkus okriće zaovu svekra protiv mene da sam ja ovaka naka, na krštenju ga uzela da se ona prva slika reda poreda, izvrnila mu ruku bez da je to skuzila dinsam ja popizdila sutradan i trazila od nje razgovor zbog dobrobiti svoje bebe da vidim koji klinac se događa sa njom i zasto moje riječi ne vrijede. Uglavnom svekar, ona, zaova popizdili na nas, samo da napomenem ne živimo skupa al jako blizu, financijski smo uvik bili nenovisni da pače jako smo uspješni na svim poljima. Da smo mi vaki naki, razocarali ih i ja svojim nastupom. Blizi se razgovir sa njima i rjesavanje problema koje ja ne vidim d ace se rjesit jer sam joj rekla sve a ona tvrdi e pa sta da ga mi nekad uzmemo bez tog hendlinga. Da napomenem da sam sa carskog reza j da nedam da se beba navikava na ruke. Postporođajni dio smo sami prosli al tu su bili svakodnevni dolasci više puta bez kucanja. Od muža nemam veliku podrsku jer sam kao sama. Isla rjesavat slucaj ali napominjala sam mu danima da mu je mama čudna da rafi po svom oko bebe i da joj nedam to i hoce li uvijek moke Ne Značit njihovo durenje. On smatra da je to trebalo odradit mirnije a ja smatram da sa toksičnim ljudima koji inaju komentare i petljanje u sve nema mirno jer to nema kraja. Kako se postavit na tom razgovoru i idominirat? Hvala svima koji izdvoje vrime svoje na moj problem. Jer nisam se psihički oporavila od ivf zadesilo me toliko sranja da bi me sad baba da prostite jebala
Help cure,dobila sam Brevactid da si piknem u 22 a muž trtari,jel koja uspjela sama sebi u guzu dati.Tj jel komplicirano jer me strah da u 22 h svi skupa ne sjednemo i plačemo.
Igle me nije strah,mala je ali me logistika j...🤦♀️
Danas folikul 16mm,endo 8,4mm 16dc.
Koliko je prošli ciklus sve išlo u 11 dana tako ovaj razvlačimo naveliko
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Leeloooo i Razumna di ste
Ja sam preležala skoro cijeli dan. Bolovi su ipak malo jači nego inače😔😔
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Ja danas prijavljujem 1. dan ciklusa. Molim vas pošaljite pozitivne vibre da nemam cista pa da mogu krenuti s pikanjem.
Puno puno pozitivnih vibri šalje🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
👱♀️41 - amh 7.8
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Pozdrav cure… oprostite sto upadam ko padobranac, pratim vas vec neko vrijeme, ali nisam imala nista za pisati do sad 🤣
Zanima me da li je koja od vas na listi u Petrovoj za naredne mjesece i jesu li vam rekli kada ce vas kontaktirati vezano za obavljanje postupka u nekoj drugoj bolnici?
Ja kod njih imam smrzlicu i rekli su mi da se javim sa mengom u 1 mj da se dogovorimo za transfer
👱♀️41 - amh 7.8
Help cure,dobila sam Brevactid da si piknem u 22 a muž trtari,jel koja uspjela sama sebi u guzu dati.Tj jel komplicirano jer me strah da u 22 h svi skupa ne sjednemo i plačemo.
Igle me nije strah,mala je ali me logistika j…🤦♀️
Kaj se to mora u guzu🤣🤣🤣🤣. Ja sam u trbuh se piknula al sam ja imala Ovitrelle ne znam da li to šta znači.
Možes ti to i sama. Vjerujem da nije tako strašno.
Daj mi reci zašto su te u tim godinama vukli sa dva prirodna postupka?
👱♀️41 - amh 7.8
Točkica 🤞🤞 za uspješan početak, a i kraj postupka
Tanja držim fige na rukama i nogama da ti se pojavi crta. A to da smo lude, to zasigurno jesmo 😄
Razumna sretno sutra
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
DarkIvyimaš povišen amh što znači da će biti puno jajčeka a po meni bi fsh trebao biti veći od lh ali možda će netko od cura to znati bolje 😊
Povišen? AMH piše da je optimalna plodnost pri toj vrijednosti..
a da toaj omjer fsh i lh sad me zbunjuje što treba biti, tako teško i naći online da konkretno kaže
uf kako je ovo komplicirano očitati bez ginekologa
Trebao bi omjer biti 1,5:1 dakle da ti je FSH veci za 1,5 puta od LH.
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Zaleti se na hitnu... navikli su oni, pa si mirna ... tako sam i ja... jer kad je meni trebalo jednom bocnuti straga preznojio se🙃
Tockice sretno 🥰
Loorna Ja sam karakter, imam nalaz na mailu, a čekam muža da dode da zajedno otvorimo 😅🤣
Tako da ćete i vi čekati samnom
Mrvice neovisno o svemu, sjeti se da ćeš i ti jednom biti svekrva... pa nemoj raditi , što ne bi da nevjesta radi tebi...
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Zaleti se na hitnu… navikli su oni, pa si mirna … tako sam i ja… jer kad je meni trebalo jednom bocnuti straga preznojio se🙃
Tockice sretno 🥰LoornaJa sam karakter, imam nalaz na mailu, a čekam muža da dode da zajedno otvorimo 😅🤣
Tako da ćete i vi čekati samnom
Mrvice neovisno o svemu, sjeti se da ćeš i ti jednom biti svekrva… pa nemoj raditi , što ne bi da nevjesta radi tebi…
Od srca svega ti želim da se onesvijestite od pozitivne bete i da do samoga kraja bude sve lijepe vijesti, pregledi🤞🤞🤞🤞
👱♀️41 - amh 7.8
Sortiraj odgovore
Najstariji