Ivana1992
Probaj sa vitaminom d, ako ga već ne uzimaš.
Ja imam pitanje u vezi anestezije za punkciju.. Da li se za anesteziju moraju dodatni nalazi pribaviti?
To najbolje pitaj kliniku gdje jesi. Ja u vinogradskoj i poliklinici ivf nisam trebala nista dodatno. Na taste, bez noktiju i leca i kratki razg s anesteziologom 10 min prije punkcije.
Kakvih noktiju? Nikad mi to nitko nije tražio, a godinama sam na gelu
Meni su isto u B+ rekli da je poželjno da nemam nalakirane nokte, ili gel, u boji. Preko prirodne boje noktiju prate imamo li dovoljno kisika. A to je također bitno i kod poroda.
U kojoj fazi? Za porod znam. Ali ništa prije
Ja sam bila pod anestezijom pa valjda zato. 🤷🏽♀️ To je ono što su mi rekli u poliklinici prilikom dogovora za anesteziju. Znam da je kratkotrajna, ali zašto im je to bitno, ne znam točan odgovor.🙄
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Ivana1992
Probaj sa vitaminom d, ako ga već ne uzimaš.
Ja imam pitanje u vezi anestezije za punkciju.. Da li se za anesteziju moraju dodatni nalazi pribaviti?
To najbolje pitaj kliniku gdje jesi. Ja u vinogradskoj i poliklinici ivf nisam trebala nista dodatno. Na taste, bez noktiju i leca i kratki razg s anesteziologom 10 min prije punkcije.
Kakvih noktiju? Nikad mi to nitko nije tražio, a godinama sam na gelu
Meni su isto u B+ rekli da je poželjno da nemam nalakirane nokte, ili gel, u boji. Preko prirodne boje noktiju prate imamo li dovoljno kisika. A to je također bitno i kod poroda.
U kojoj fazi? Za porod znam. Ali ništa prije
Ja sam bila pod anestezijom pa valjda zato. 🤷🏽♀️ To je ono što su mi rekli u poliklinici prilikom dogovora za anesteziju. Znam da je kratkotrajna, ali zašto im je to bitno, ne znam točan odgovor.🙄
Ma najvažnije da sve prođe dobro. Nokti više manje...
Da su i meni rekli, ne bi se bunila nego skidala.
Jesi krenula sa suplementima?
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
J_Lo, ma nema problema! ☺️ Javim sutra betu.
Meni su jučer krenuli novi simptomi. Najizraženije od svega je umor, baš tako jak umor da moram popodne odspavat, pa probavne smetnje, totalno razumijem sad što je "drugo stanje".
Darliv, na kojem si danu?
Sani, zar nisi rekla piskit uskoro? 🤭
Umor i probavne smetnje su super simptomi 😁 🤞🥰
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Cure drage, evo mene 3.dan na pergoverisu, prvi postupak… Sad dok ja iscitam svih 600 i nesto stranica sto trebam znati, na sto paziti, kako si pomoci, kada ciklu i ananas, javit cu se valjda opet tek za par dana 🙈😂😂😂😂
Mislila sqm da cu biti u drami, ali sam bas onako super, menga je stala odmah s prvom injekcijom 🤔🤔, 8.dc idem na uzv pa da vidimo kako to sve izgleda unutra….
Luana ja sam 10-ti dan na Pergoverisu ..prvi uzv je bio los,znaci kad mi je prof.rekla da nema nista slabo mi je bilo i vidjela sam zvijezde doslovno!!!Nakon dva dana su se ukazale 3 folikulice koje su jos malene i odmah mi je svanulo sunce..mislila sam da cu puknut od veselja(ipak ima nade) sad cekam utorak da vidim jesu li te iste dobile na mm.
Zelim ti srecu,i samo hrabro naprijed..jer mi ovdje NE ODUSTAJEMO SAMO TAKO..💪☺️🧡🙏
👦(30) sve ok
👩(36) 3 operacije adenoma Hipofize,Gamma N.,hormoni su takvi kakvi mogu biti nakon svega.Diabetes insipidus.Hypopituitarismus.
TSH: 0.02
FT4: 14.03
AMH:3.6
DHAE-S:0,03
1.IVF 3.2022 -biokemijska❌️
2.IVF 11.2022-vracena 1 trodnevna
Beta 16.11 ❌️
🏥-Petrova
Flowerson u petak sam imala transfer, daleko sam ja još od simptoma, ali sam u prijašnjim imala te neke tegobe od prvog dana transfera pa samo uspoređujem 😆
I veselim se tvojoj beti 😊💪🏻
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Za aspiraciju (anesteziju) na Petrovoj sam u petak radila KKS i EKG snimila, bez sminke i leca, trajni lak na rukama je rekla sestra da je ok jer nemam nista na nogama pa ce tako pratiti je li sve ok (ne daj Boze, vise im je to predostroznosti radi) 😴 💉
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Ma upravo to! 😉🥰 Isto su rekli da ne smijemo imati nakit, a ja zaboravila skinuti prstene pa nitko nije ništa rekao.🤷🏽♀️
Suplemente uzimamo sada skoro mjesec dana, i suprug i ja. I oboje smo primjetili da imamo punopuno više energije i da nismo toliko umorni pa smo komentirali da barem po tome vidimo da djeluju. A nadamo se da i iznutra rade što bi trebali.🤞🤞🤞
Vidim da si ti danas pikala Ovitrelle i Decapeptyl, sigurna sam da sad već pikaš k'o iz šale. Jel aspiracija u utorak?🙈🥰
Flowerson to su super simptomi! Držim fige za super betu!🤞🤞🥰❤️
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Ma upravo to! 😉🥰 Isto su rekli da ne smijemo imati nakit, a ja zaboravila skinuti prstene pa nitko nije ništa rekao.🤷🏽♀️
Suplemente uzimamo sada skoro mjesec dana, i suprug i ja. I oboje smo primjetili da imamo punopuno više energije i da nismo toliko umorni pa smo komentirali da barem po tome vidimo da djeluju. A nadamo se da i iznutra rade što bi trebali.🤞🤞🤞
Vidim da si ti danas pikala Ovitrelle i Decapeptyl, sigurna sam da sad već pikaš k'o iz šale. Jel aspiracija u utorak?🙈🥰
Flowerson to su super simptomi! Držim fige za super betu!🤞🤞🥰❤️
Super da se osjeti. Ja sam ovaj postupak stigla samo mjesec dana, ali se nadam da će pomoći.
Da, aspiracija u utorak.A pikanje, da ko da nekog drugog upadam... samo mi jučer bio bad Day...
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Darliv, nadam se pozitivnom testicu il beti 🤞 nemoj se izludivat simptomima jer ih tako rano nema.
Ono što mogu sada sa sigurnošću reći je da znam kad mi je bila implatacija jer sam osjetila pa možda ovo nekom pomogne.. Nisu tipični menga grčevi, 1dpt sam imala kratko bockanje, isti taj dan navecer sam osjetila kao da mi je maternica zategnuta. Zaspala sam s tim osjećajem, ništa bolno ili nelagodno, al prisutan osjećaj. Tad sam vjerovala da je to to, al sam čekala potvrdu testa...evo, pa možete osluškivati svoje tijelo, možda neka od vas osjeti isto ☺️
Hvala vam curke, nakon probavnih smetnji i crijeva koja me izluđuju zadnja 2 dana sam mislila da sam bolesna 🙈 al valjda je to sve dio promjena... ☺️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sani, 5dpt je baš da moraš tražiti sjenu, al se može vidjeti...6.dan bi ta sjena trebala bit jasnija crta pa ako imas strpljenja, pricekaj 6.dan kako si planirala :)
Sto se tiče implatacije, ja sam ju tako osjetila, bilo je drugačije jer nisam to nikad osjetila...e sad, možda zato što sam imala prirodni fet i uzimam samo crinone pa sam lakše to osjetila. Inače kad je više hormona u tijelu, više toga i probada pa je možda teže i detektirati
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji