Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maleena
    22. Listopad 2022. 15:46

@Tamek evo moja beta se nije pravilno duplala i ispalo je ok, ali ako krvariš zaista je najbolje uputiti se čim prije na hitnu. Ja sam imala bolove s lijeve strane, uz nisku betu I nepravilan rast pa sam zato mislila da je vm, na kraju ispalo sve ok. Nadam se i kod tebe istom scenariju ❤
    @Razumna Znam kako dr L zna ubiti u pojam nekom svojom izjavom no mislim da se itekako imaš razloga nadati jednoj maloj, slatkoj, plavoj 😍 Moj savjet, uz betu idući put izvadi i progesteron i tsh I ft4, ja sam dobila takvu preporuku od dr, ali to je više zbog moje paranoje i jer želim uvijek imati max utjecaj koliko mogu na nešto.. Sretno cure!

Ja 38, hipo/hashi, nizak amh
    On 49, oatz
    1. Icsi- blighted ovum
    2. Isci - ×
    3. Fet - missed ab u 8 tj
    4. Icsi - biokemijska
    5. Icsi 03/22 . 12. dnt Beta 35, 14.dnt 50, 16.dnt 85, 18.dnt 226, 22.dnt 860, 25.dnt 1890., 29.dnt 4350, na uzv gv i žv.. idući uzv 11.04. - KČS + CRL 0,73mm
    Nifty uredan, curica 💕
    16.11. Rodila se naša Marija ❤
    10.04.24. Fet

Panda.
    22. Listopad 2022. 15:49

Tamek nadam se da će biti najmanje bolan ishod. Drži nam se. 💪🤞
    Flowerson ma znam sve. Ne pridajem tome previše pozornosti. Kad sam mislila da imam sve simptome, ispalo je ništa. Tako da pravila tu nema. Uskoro ćemo saznati svakako. 😊🤗

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

darliv
    22. Listopad 2022. 16:12

Panda 🤞🏻🤰🏼🤞🏻😘

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Razumna
    22. Listopad 2022. 16:31

Maleena

@Tamek evo moja beta se nije pravilno duplala i ispalo je ok, ali ako krvariš zaista je najbolje uputiti se čim prije na hitnu. Ja sam imala bolove s lijeve strane, uz nisku betu I nepravilan rast pa sam zato mislila da je vm, na kraju ispalo sve ok. Nadam se i kod tebe istom scenariju ❤
    @Razumna Znam kako dr L zna ubiti u pojam nekom svojom izjavom no mislim da se itekako imaš razloga nadati jednoj maloj, slatkoj, plavoj 😍 Moj savjet, uz betu idući put izvadi i progesteron i tsh I ft4, ja sam dobila takvu preporuku od dr, ali to je više zbog moje paranoje i jer želim uvijek imati max utjecaj koliko mogu na nešto.. Sretno cure!

Draga tvoja priča je stvarno inspiritativna 🌞stvarno 🔝iskustvo i nada svima nama "neobicnima".
    U pon ću otići kod ginekologa i zamoliti ga uputnicu i za progesteron i tsh I ft4, ako mi neda odo ja fino privatno, tebi stvarno puno hvala na savjetu 💗
    Ja sam danas dan provela sa prijateljicom koja treba roditi. Išle smo u shopping i kupile smo tonu djecije robice. Njoj isto dolazi cura koju smo opremile kao princezu. Bas se veselim, a prijateljica će malo boji poroda jer joj je prvi porod bio strašan pa sam je tješila da će sad biti super jer ju je prvi put zateklo a sad sve zna i bit će to sve jako brzo jer je sad uigrana... Proletio dan 🙉

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Kacusha
    22. Listopad 2022. 17:26

Tamek

Kacusha i jaimam blage bolove lijevo i povremeno blago krvarenje,pa mi se cini da me ceka isti scenarij🥴. Ugl cure oprostite sto sam vas ugnjavila i hvala svima koje su mi malo bolje pojasnile i uputile me.

Ne gnjavis, sve je to dio MPOa, ako ti krenu jaci bolovi svakako odi na hitnu. Nadam se da ce ipak biti nesto drugo 👍 Meni je beta tad bila oko 1600 i trebalo mi je 3 dana da ga nađu 🤣

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• Maleena
    22. Listopad 2022. 18:01

Razumna

Maleena

Draga tvoja priča je stvarno inspiritativna 🌞stvarno 🔝iskustvo i nada svima nama "neobicnima".
    U pon ću otići kod ginekologa i zamoliti ga uputnicu i zaprogesteron i tsh I ft4, ako mi neda odo ja fino privatno, tebi stvarno puno hvala na savjetu 💗
    Ja sam danas dan provela sa prijateljicom koja treba roditi. Išle smo u shopping i kupile smo tonu djecije robice. Njoj isto dolazi cura koju smo opremile kao princezu. Bas se veselim, a prijateljica će malo boji poroda jer joj je prvi porod bio strašan pa sam je tješila da će sad biti super jer ju je prvi put zateklo a sad sve zna i bit će to sve jako brzo jer je sad uigrana… Proletio dan 🙉

Ma znaš šta, točno znam kako se osjećaš, ja sam bila baš u komi, jedino tko je vjerovao u dobar ishod su bili moj suprug i dr R. na koje sam bila ljuta jer mi daju "lažnu nadu", a u biti mi je to i trebalo jer sam toliko bila negativna da sam od prvog dana  htjela prestati s terapijom.. Koliko me je sve to istraumatiziralo govori činjenica da do skoro 4. Mj trudnoće nisam skoro nikome rekla da sam trudna.. Eto, a ti si danas smogla i snage da pružiš utjehu prijateljici, a vjerujem da će ti ona uskoro "vratiti" najboljim mogućim savjetima za početak tvoje trudnoće i majčinstva 😉 

Ja 38, hipo/hashi, nizak amh
    On 49, oatz
    1. Icsi- blighted ovum
    2. Isci - ×
    3. Fet - missed ab u 8 tj
    4. Icsi - biokemijska
    5. Icsi 03/22 . 12. dnt Beta 35, 14.dnt 50, 16.dnt 85, 18.dnt 226, 22.dnt 860, 25.dnt 1890., 29.dnt 4350, na uzv gv i žv.. idući uzv 11.04. - KČS + CRL 0,73mm
    Nifty uredan, curica 💕
    16.11. Rodila se naša Marija ❤
    10.04.24. Fet

Razumna
    22. Listopad 2022. 18:39

Maleena

U pon ću otići kod ginekologa i zamoliti ga uputnicu i zaprogesteron i tsh I ft4, ako mi neda odo ja fino privatno, tebi stvarno puno hvala na savjetu 💗
    Ja sam danas dan provela sa prijateljicom koja treba roditi. Išle smo u shopping i kupile smo tonu djecije robice. Njoj isto dolazi cura koju smo opremile kao princezu. Bas se veselim, a prijateljica će malo boji poroda jer joj je prvi porod bio strašan pa sam je tješila da će sad biti super jer ju je prvi put zateklo a sad sve zna i bit će to sve jako brzo jer je sad uigrana... Proletio dan 🙉

2/22 FET 2xmorula👎

Razumna
    22. Listopad 2022. 18:59

Ispričavam se što sam nakacila svoj stari post ali imala sam tehničkih problema pa mi se omaknulo. 
    Maleena skroz razumijem što želiš reći. Meni muž nekad govori da će sve biti dobro i da on to osjeća a ja isto mislim da pod a) nije neki stručnjak, b) i da mi daje lažnu nadu. 
    A opet tolikim je uspjelo, pa zašto nebi nama. 
    Oko mene svi radiju, 3 prijateljice, četvrta će uskoro, 2 susjede i bratić je postao otac, meni osobno to daje nadu da trudnoća nije nešto jako komplicirano i da samo trebam dobitni embrij tj bebu pobjednicu 💪. I to može biti samo cura ili cura sa penisom 😛😛😛😛

2/22 FET 2xmorula👎

• Luana
    22. Listopad 2022. 19:13

Cure drage, evo mene 3.dan na pergoverisu, prvi postupak... Sad dok ja iscitam svih 600 i nesto stranica sto trebam znati, na sto paziti, kako si pomoci, kada ciklu i ananas, javit cu se valjda opet tek za par dana 🙈😂😂😂😂

Mislila sqm da cu biti u drami, ali sam bas onako super, menga je stala odmah s prvom injekcijom 🤔🤔, 8.dc idem na uzv pa da vidimo kako to sve izgleda unutra.... 

👮 36 oligoazstheno...
    👩41 2019. biokem, 2020 spontani
    6/2021 vanmatericna lijevo( lpsc, izvadjen jajovod)
    7/2021 vanmatericna desno (metotrexat)
    11/2021 Amh 10.8, tsh 1.05, granicna trombofilija
    03/2021 histeroskopija (polip); lpsc uklanjanje i drugog jajovoda i ciste/serozni borderline tumor
    10/22 ivf, 9🥚, oplodjeno 7, 5 blastica, 🐧🐧🐧
    ET 04.11 - 5.dan, vracene 2 blastociste
    10dnt, beta 104
    12dnt beta 205
    UZV 28.11

• Patkica_1982
    22. Listopad 2022. 19:48

Drage cure, nedavno sam bila na prvoj aspiraciji, u stimuliranom ciklusu i odgodjen mi je transfer zbog povecanih jajnika, a da ne dodje do sindroma hiperstimulacije jajnika. Imala sam 13 folikula i zamrznuli su mi 2 blastociste. Sve mi je to jos novo i nepoznato pa bih vam bila zahvalna ako bi mogli malo podijeliti vasa iskustva:

1. Izgleda da mi je dosla menga 5 dana nakon aspiracije, sto je bar nekih tjedan dana ranije nego planirano, je li to uobicajena posljedica svega, jer uvjeravaju me da je to normalno?
    2. Moze li se u transfer vec u ovom ciklusu koji je poceo s ovom mengom ili moram cekati sljedeci? I kakve su pripreme za transfer?
    3. Zasto se ne zamrzavaju stanice u ranijoj fazi razvoja, jer su mi ovako od pocetnih 13 folikula izdrzale samo 2 blastociste?
    4. Moze li se u ciklusu u kojem ce se raditi transfer paralelno s njim pokusati ostvariti trudnocu i prirodnim putem, da se povecaju sanse?
    4. Je li tocno da si sa aspiracijama ubrzavamo dolazak menopauze i koliko brzo?

Hvala :)

👩 i 🧑 1982.
    10/2022 Ovaleap, Orgalutran, Ovitrelle; 13 js, odgodjen transfer za 2 blastociste

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.