Svim curama sa pozitivnim betama cestitam i naravno novopecenim mamicama čestitke od srca!💘
Mene zanima što ste radile drugacije u dobitnom ciklusu ? Ja volim proucavati kao sto znate😂
Pusa svima ❤️
Kod mene je uspjelo iz prve, IVF. Uzimala sam folnu i d vital svaki tjedan. Zdrava prehrana, slatko ne jedem 2 godine i više. Svaki dan hodam. Znači skoro svuda di moram ići idem pješke (živim u Zg). Nakon transfera nisan uopće mirovala (samo taj nulti dan). Svaki dan šetnja, malo po stanu i to je to. Nisan nosila teško i usisavala. 😁 Dečko pio ProsperM svaki dan po 1 tabletu. Nije stao sve dok nisan betu odradila. Iako imamo smrzliće. Nije bio svjestan 😂
👱🏼♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
2.ult 6+4 💙
Hej, ja sam radila AIH u priridnom ciklusu bez terapije, folikul je na dan inseminacije bio 24 mm, imala sam pozitivan test i betu, ali na kraju je bila biokemijska. Kod nas je ista dijagnoza, oboje zdravi, opet planiramo u 12.mj. AIH. Ne vidim razloga da još jednom ne probate, ali ako bi radije IVF, i to je ok. Probajte iskomunicirati sa doktoricom što je najbolje za vas 👌
Hvala ti na odg 🙂
Pitala sam ako bi se moglo u prirodnom, s obzirom da mi klomifen stvara vise folikula nego je “dozvoljeno” za AIH, al dr nije bas za tu ideju.
Pa cemo pokusati ali ovaj put sa 1 klomifenom dnevno.
Mi isto planiramo u 12 mjesecu, 🤞 da nam bude ➕
Uz pretrage koje ste radili, da li si radila kariotipizaciju?
Provjeri si i zube i eventualno alergiju na gluten(celijakija)
To zna biti problem kod idiopatske neplodnosti
I provjeri si vitamin d
Sve uputnice ti može dati tvoj gin.
Sretno
Kariotipizaciju i gluten nisam 🤔 Doduse nitko mi to nikad nije niti spomenuo.
Sto se tice zubi i vitamina D to mi je sve ok.
Hvala na savjetu, pregledat cu i to
👱🏽♀️29 👱🏽♂️35
🏥 Cito,
Pokušavanje 3 g,
Svi nalazi uredni ,
Idiopati 🤷♀️,
01/22 - histeroskopija,
04/22 -sono HSG, jajovodi prohodni,
06-07-08/22 -TO ❌,
09/22- planiran AIH, klomifen, 4 folikula, preporuka ne raditi AIH, ovitrelle i TO -❌
Cure, mene ulovila negativa i crne misli. Dođe mi da odustanem od svega i stanem sa svime. 💔🥺
Saznala da je prijateljica trudna i baš me pogodilo. Plus, došla je M pa su hormoni na divljanju. Toliko misli i pitanja u glavi, toliko negative. Pitam se hoće li ikada doći naš red, hoćemo li doživjeti taj osjećaj sreće i ispunjenosti. Oprostite, ali morala sam se izjadati.😥😔💔
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Pozdrav svima ❤
Molim vas ako netko zna koliko košta ovjera kod javnog bilježnika da ja i dragi živimo u vanbračnoj zajednici? Treba nam to za inseminaciju.
I molim vas ako je tko išao na inseminaciju a da je imao visok tsh ili sa visokim tsh se ni ne može na inseminaciju? Hvalaa i sretno svima
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️
✨✨✨
MalaG sve smo prošle te faze borbe s negativom i crnim mislima. Pogotovo kad svi oko nas ostaju trudni, a mi na istome i prolazimo muku iznova. Ako te itko razumije, onda je to ovaj čopor. Ali zato imamo cilj za koji se vrijedi boriti i koji je vrijedan svih suza i boli. ❤️ Mlada si i sigurna sam da ćeš uspjeti. Nekima jednostavno ne uspije iz prve. Ne odustaj i glavu gore. 😘💪
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Pozdrav svima ❤
Molim vas ako netko zna koliko košta ovjera kod javnog bilježnika da ja i dragi živimo u vanbračnoj zajednici? Treba nam to za inseminaciju.
I molim vas ako je tko išao na inseminaciju a da je imao visok tsh ili sa visokim tsh se ni ne može na inseminaciju?
Oko 120kn dođe ovjera. Bar smo tako mi platili 😁 napišeš ju sama doma, oni ovjere
👱🏼♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
2.ult 6+4 💙
Cure, mene ulovila negativa i crne misli. Dođe mi da odustanem od svega i stanem sa svime. 💔🥺
Saznala da je prijateljica trudna i baš me pogodilo. Plus, došla je M pa su hormoni na divljanju. Toliko misli i pitanja u glavi, toliko negative. Pitam se hoće li ikada doći naš red, hoćemo li doživjeti taj osjećaj sreće i ispunjenosti. Oprostite, ali morala sam se izjadati.😥😔💔
Drži se draga, ja se samo s vama iz grupe sto se tice plodnosti i sve logike oko toga mogu koliko toliko usporedivat, ostalo sve me razara. Svaki mj neko novo iznenađenje -netko blizak ostane trudan..
Imam gro frendica/sestricna mojih godina koje su se udale takoder ko ja prosle godine i sve apsolutno sve imaju ili vec dijete ili su trudne. Takoder, frendica koja ima hpv i neki gadan stadij i nema M vec 7mj je ostala trudna tjedan dana nakon svadbe i evo 5mj trudnoce sve uredno i zdravo. Takoder druga frendica se gadno posvadala s zarucnikom , raskinuli svadbu 2mj prije, place po cijele dane i stres level na ntu, i zena zatrudni i sve ok s bebom a kaos odnos s deckom. Takoder frendica s posla se udala ovaj mjesec i na glas svima govori kako ce ostat trudna i lijepo na porodiljni odmah, kao da se nasladuje, i naravno uspilo joj prirodno iz prve. I takvih milijun primjera. Naravno da to dotuce, jer nekima je to ful prirodno i normalno i dogodi im se bez da ista prate ili popravljaju, ali evo da vas ne citam svvaki dan neznam kako bi i ja psihicki to sve podnijela. Nego ima vas borilica i hrabrica tu koje mi dajete nadu da jbg nama nije tako jednostavno i moramo se gro potruditi u svim sferama da uspijemo dobit jednu srecicu al to je nas put i sto se prije s tim suocimo bit ce nam lakse.
Zelim da sto prije izades iz tih crnih misli i vratis se na pozitiva put. Mozes ti to, nadam se da ces kroz koji mjesec i ti moc imati taj najljepsi osjecaj, i podijeliti tu rafosnu vijest s nama, s svojim najblizima i najdaljima. To nas mora drzat, nema druge. Samo ustrajat. Prelako se padne u negativu, osjetljiva je to i zahebana star al mozemo mi to💪🏼 hug veliki !! I naravno pisi kad god padnes, defititivno ove drage cure pomognu. ❤️
29🧔🏽♂️30 👩🏽🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184
Pozdrav svima ❤
I molim vas ako je tko išao na inseminaciju a da je imao visok tsh ili sa visokim tsh se ni ne može na inseminaciju? Hvalaa i sretno svima
Oko 100 kn. Otkad piješ terapiju? TSH se u par dana regulira. Ja sam imala 7 i za 2 tjedna mi se spustio na 1.5 , tako da je moguće da ti je sad u redu. Probaj izvaditi krv ako si u mogućnosti i bit ćeš mirnija .
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Draga, sve ovdje smo imale takve faze i najbolje te razumijemo. I ja se stalno pitam da li ću ikada imati dijete i od 24h na dan,ja 23h razmišljam o trudnoći i djetetu, ne mogu si pomoći. Ovaj forum mi daje nadu jer ima svakakvih priča i cura koje su prošle puno postupaka,spontanih i na kraju rodile živo i zdravo dijete.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Draga, tako se osjecam skoro svaki dan. I sta da ti kazem, danas je rodila frendica koja je prije 2 godine abortirala jer joj tad nije bilo u planu iako je bila u stabilnoj vezi. I iste sekunde kad je rekla e sad hocu dijete, ostala je trudna isti taj mjesec i danas rodila. Sve od prvog dana trudnoce savrsena trudnoca, rodila u petrovoj kako je i planirala - nije ju zakacila renovacija. Nisam ljubomorna ni najmanje, stovise jako se radujem toj bebi jer znam da cu biti ukljucena poprilicno u njen zivot, ali eto ne mogu si pomoc da se ne zapitam zasto ce kod mene ici tako krvavo. A da naglasim jos nisam ni bila na prvom postupku - jer stalno se odgadja zbog necega. I toga mi je vise puna kupa🙈
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Sortiraj odgovore
Najstariji