Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tamek
    18. Listopad 2022. 14:57

J_Lo

Tamek super beta, nek se pravilno dupla 🤞☺️

Hvala 🤞

👩-1987. endometrioza,adenomiza,hashimoto
    🧒🏽- 1985. sve ok
    Pokušavamo od 2020.god

2019.operirala endo

11/20 1.IVF (Petrova) ovaleap,orgalutran,ovitrelle 13js, 1 transfer ❌️
    10/21 2.IVF (Petrova) menopur,orgalutran,ovitrelle13js, 4 smrzlica
    03/22-05/22 - Decapeptyl depot 💉
    06.10. - FET - 1.beta 12dnt 407

Rainbow_Hope 🌈
    18. Listopad 2022. 14:58

Afrodita ma bitno da si ti s tim okej, beta je super i uživaj!
    Lola to je baš knap onda, ali na ciljane odnose bi mogli, to je dobar prijedlog ☺️

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

• Tamek
    18. Listopad 2022. 14:58

Marttina

Eto da javim. Imala danas prvi uktrazvuk. Sada sam 5+5. Vide se GV i ŽV. Nazire se EO i to je to. Još je rano za išta drugo. Za sad je bitno da je sve na svome mjestu. 😁

Cestitam...bas mi je drago🥳🥳🥳

👩-1987. endometrioza,adenomiza,hashimoto
    🧒🏽- 1985. sve ok
    Pokušavamo od 2020.god

2019.operirala endo

11/20 1.IVF (Petrova) ovaleap,orgalutran,ovitrelle 13js, 1 transfer ❌️
    10/21 2.IVF (Petrova) menopur,orgalutran,ovitrelle13js, 4 smrzlica
    03/22-05/22 - Decapeptyl depot 💉
    06.10. - FET - 1.beta 12dnt 407

Asli 🌱
    18. Listopad 2022. 15:36

Čestitam svima na lijepim vijestima, zapamtila sam mamice Hani, ma2013 i Aries ❤️❤️ i jako puno pozitivnih testova 🥰🥰🥰 razumna čestitam i želim ti sreću ovaj put do kraja 🙂 svima ostalima veliki pozdrav i navijamo za vas 
    maslačak 😘😘😘

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

Asli 🌱
    18. Listopad 2022. 15:36

Zaboravila sam Sunny sretno sutra 😘❤️

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

• Linda86
    18. Listopad 2022. 16:16

Aries od srca cestitam na malenoj princezi i da sto prije idete kuci tati 🥰
    Ruzica i Marttina odlicno za uzv, neka se tako nastavi dalje. 😊 Ruzica, sada barem znas odakle krvarenje, sada mirovanje i sretno vam oboma 😊
    Tamek super beta, neka se pravilno dupla 🥳

'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
    1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
    2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
    Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️

Stela_M
    18. Listopad 2022. 16:19

Kacusha dobro sam za vikend idemo s ekipom na izlet i jedva čekam da se malo opustimo i podružimo 😁🤗❤️
    Maslačak drži mi se, veliki hug šaljem 🤗❤️❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Tanja😜🌸
    18. Listopad 2022. 16:25

Rainbow_Hope 🌈

Ariesčestitam na malenoj princezi Mili, nek nam bude zdrava i vesela! ❤️❤️❤️ Predivno si sve napisala i tvoja priča baš može dati snagu svim borilicama ❤️❤️❤️
    Sunny svi očekujemo dobre vijesti i navijamo da što brže i lakše prođe ❤️❤️❤️❤️
    Afroditačestitam na beti! 🔝 I meni je čudno da ne trebaš ponavljati, pravilno duplanje je prva stvar koja ukazuje da trudnoća dobro napreduje… Mene je to duplanje baš umirilo, kako i Sani kaže, ja bih svejedno otišla izvaditi, ali razumijem i ako nekomu radi stres… Gdje si ti u postupku jer stvarno još nisam čula za takvu praksu 🤷‍♀️
    kachusajesi krenula s bockanjem? koja ide terapija na kraju?
    leeloosuper za minus 🤩
    Darlivčekamo da nam i ti budeš brzo pupo 🤗
    Flowersoncrtica je 🔝🔝 Ako su blastice, možeš komotno od 9dnt vaditi betu, samo gledaj da ti ne pada drugo vađenje na nedjelju ❤️
    MakiST jesi ti pitala za progesteron? To ti je uredna vrijednost💪
    Leia puse tebi i bebolincu 😘
    La3aricabaš mi je žao, drži se i kad malo dođeš k sebi, razgovaraj s mužićem i napravite novi plan, grlim 😘
    Ružicačestitam na dobrom uzv, sad bar znaš od čega je krvarenje 💪
    lucysve je to razumljivo i takvi osjećaji su normalni, radi samo ono od čega se osjećaš dobro, ja sam iskreno nakon pobačaja išla psihologici i to mi je jako pomoglo ❤️
    Tanjati se pikaš iako nema folikula? Pojave li ti se na kraju?
    lolakoji dan ciklusa ti je inače ovulacija?
    Tamekodlična beta, čestitam! 🤩
    Marttinačestitam, sljedeći put bude i ❤️Evažao mi je da je tako ispalo, dođi k sebi i kako si rekla - u nove pobjede - planirate AIH ili stimulaciju?
    Pupice kako se držite?

Pa zato i pitam jel tko imao kakav slucaj takav...
    Da prvi put su bile jako male jer sam prvih 5 dana koristila Menopur iz razloga jer nisu imali Pergoveris pa kako sam bila ocajna da cim prije krenem pristala sam na Menopur,a kasnije sam dobila Pergoveris.
    Sad sam 6-ti dan na P i kao jednu je vidjela al nije nista napisala..rekla je da ce to potrajati.
    Ocito ona vise vjeruje nego ja ovaj put 😔
    Makar sam tu citala da jedan ultravuk nista,drugi je ok(pokazu se) e sad....

👦(30) sve ok
    👩(36) 3 operacije adenoma Hipofize,Gamma N.,hormoni su takvi kakvi mogu biti nakon svega.Diabetes insipidus.Hypopituitarismus.
    TSH: 0.02
    FT4: 14.03
    AMH:3.6
    DHAE-S:0,03
    1.IVF 3.2022 -biokemijska❌️
    2.IVF 11.2022-vracena 1 trodnevna
    Beta 16.11 ❌️
    🏥-Petrova

MalaG
    18. Listopad 2022. 16:37

Sunny sretno, sretno! 🤞🤞💐💐💐Nek sve prođe brzo i čim bezbolnije! Da i vaša bebica stigne čim prije u vaše naručje.❤️❤️❤️❤️
    Aries i Ma iskrene čestitke na dolasku vaših bebica! Želim vam brz oporavak, punopuno lijepih trenutaka i da bebice budu zdrave i vesele! 🥰💐🥰❤️❤️❤️
    Eva žao mi je da je ipak bio loš ishod, ali vidim da ste već spremni za idući pokušaj i drago mi je da ste se odmah bacili na to da zaokupirate misli! Šaljem ti veliki zagrljaj!🤗🤗🤗
    Martina i Ružice super da je UZV prošao dobro i da sve ide u dobrom smjeru, neka i ostane tako idućih 9mj🤞🥰❤️
    Razumna i Flowerson toliko mi je drago da su testovi pozitivni! Zaslužile ste to i samo neka sve bude dobro i dalje!🥰❤️❤️
    Afrodita i Tamek čestitke na super beti! 😍😍😍 Afrodita, ukoliko ćeš ju kontrolirati, da se dobro dupla, i da sve i dalje bude dobro!🤞🤞🥰❤️
    Lucy draga, sve mi znamo koliko je teško prolaziti kroz ovaj cijeli put i uzmite si vremena koliko trebate. Ako je potrebno, potražite stručnu pomoć, makar da se nekome otvorite i izbacite tu brigu iz sebe. Sve će na kraju biti dobro, nemoj sumnjati u to!❤️❤️❤️
    Pandapanda i Stela tu sam ja, pokušavam pratiti i čitati, ali ne stignem tipkati. Uvijek se toliko toga nakupi.🙄😖 Bila je malo neizvjesna situacija sa M, nikako da dođe, a osjetim da je tu, iza ugla. Ali ajde, danas sam procurila, napokon. Obzirom da nam je mogla pomaknuti planirani postupak, nikad joj se ovoliko nisam veselila kao danas.😂
    Stela kako se ti držiš,draga? Vidim da imate planove za vikend i baš mi je drago da ćete se malo maknuti, zaokupirati misli i da vrijeme do testa/bete prođe čim prije.🤞🤞🤞 ❤️❤️Pandapanda, jesi mi ti dobro? Jesu stigli suplementi? Jel se veseliš novom postupku?🥰🙈❤️❤️

Nemojte zamjeriti ako sam koga zaboravila, skupilo se stranica za čitanje i nisam uspjela sve poloviti.🤯
    Šaljem vam sviđa velike zagrljaje i puno snage, strpljenja i pozitivnih misli!🤗❤️🤗❤️🤗❤️

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Stela_M
    18. Listopad 2022. 17:14

MalaG

Sunny sretno, sretno! 🤞🤞💐💐💐Nek sve prođe brzo i čim bezbolnije! Da i vaša bebica stigne čim prije u vaše naručje.❤️❤️❤️❤️
    Aries i Ma iskrene čestitke na dolasku vaših bebica! Želim vam brz oporavak, punopuno lijepih trenutaka i da bebice budu zdrave i vesele! 🥰💐🥰❤️❤️❤️
    Evažao mi je da je ipak bio loš ishod, ali vidim da ste već spremni za idući pokušaj i drago mi je da ste se odmah bacili na to da zaokupirate misli! Šaljem ti veliki zagrljaj!🤗🤗🤗
    Martina i Ružice super da je UZV prošao dobro i da sve ide u dobrom smjeru, neka i ostane tako idućih 9mj🤞🥰❤️
    Razumna i Flowerson toliko mi je drago da su testovi pozitivni! Zaslužile ste to i samo neka sve bude dobro i dalje!🥰❤️❤️
    Afrodita i Tamekčestitke na super beti! 😍😍😍 Afrodita, ukoliko ćeš ju kontrolirati, da se dobro dupla, i da sve i dalje bude dobro!🤞🤞🥰❤️
    Lucy draga, sve mi znamo koliko je teško prolaziti kroz ovaj cijeli put i uzmite si vremena koliko trebate. Ako je potrebno, potražite stručnu pomoć, makar da se nekome otvorite i izbacite tu brigu iz sebe. Sve će na kraju biti dobro, nemoj sumnjati u to!❤️❤️❤️
    Pandapanda i Stela tu sam ja, pokušavam pratiti i čitati, ali ne stignem tipkati. Uvijek se toliko toga nakupi.🙄😖 Bila je malo neizvjesna situacija sa M, nikako da dođe, a osjetim da je tu, iza ugla. Ali ajde, danas sam procurila, napokon. Obzirom da nam je mogla pomaknuti planirani postupak, nikad joj se ovoliko nisam veselila kao danas.😂
    Stela kako se ti držiš,draga? Vidim da imate planove za vikend i baš mi je drago da ćete se malo maknuti, zaokupirati misli i da vrijeme do testa/bete prođe čim prije.🤞🤞🤞 ❤️❤️Pandapanda, jesi mi ti dobro? Jesu stigli suplementi? Jel se veseliš novom postupku?🥰🙈❤️❤️

Nemojte zamjeriti ako sam koga zaboravila, skupilo se stranica za čitanje i nisam uspjela sve poloviti.🤯
    Šaljem vam sviđa velike zagrljaje i puno snage, strpljenja i pozitivnih misli!🤗❤️🤗❤️🤗❤️

Beta je u petak 🤣🤣 tako da imam dvije opcije ili neću smjeti popiti ili cu se malo prekobaciti 🤣🤣🤣🤗❤️❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.