Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Idiopata
    18. Listopad 2022. 17:50

Pozz svima, nova sam.
    Mi pokusavamo 3 godine, za sad svi nalazi koji su napravljeni su uredni. 
    Kazu idiopatska neplodnost.
    -U 1. mj radena mi je histeroskopija polipa, nakon toga odmor do 4.mj i TO koji su bili neuspjesni. 
    -U 4.mj raden HSG i oba jajovoda prohodna. 
    - 6-7-8 mjesec samo TO i neuspjesno
    -U 9 mj planiran AIH. 
    Klomifene sam pila 2x dnevno od 3-7 dc. 
    -Prva folikulometrija radena 9 dc, 4 folikula vel. 20,19,18,16 mm. Doktorica kaze da postoji rizik od viseplodne trudnoce  s obzirom da su sva 4 folikula super, te otkazuje planirani AIH.
    -Istu vecer dobivam Ovitrelle i slijede TO nakon 36 sati.
    -Opet neuspjesno. Vjestica je stigla cak 3 dana ranije, bolnija i obilnija nego inace. 
    Ne znam imaju li klomifeni i ovitrelle kakvu ulogu u tom?
    Za dalje je planirano-  klomifeni 1x dnevno, ovitrelle i AIH ukoliko opet ne bude vise folikula.
    Zanima me ima li vas koji ste radili AIH i da li je bio uspjesan? Ima li vas koje ste ga radile u prirodnom ciklusu ?
    Ne znam da li da pokusavam s njim ili da odmah predem na IVF.
    Psiha mi je vec polako stradala 😏

👱🏽‍♀️29 👱🏽‍♂️35
    🏥 Cito,
    Pokušavanje 3 g,
    Svi nalazi uredni ,
    Idiopati 🤷‍♀️,
    01/22 - histeroskopija,
    04/22 -sono HSG, jajovodi prohodni,
    06-07-08/22 -TO ❌,

09/22- planiran AIH, klomifen, 4 folikula, preporuka ne raditi AIH, ovitrelle i TO -❌

Eva892
    18. Listopad 2022. 18:10

Idiopata

Pozz svima, nova sam.
    Mi pokusavamo 3 godine, za sad svi nalazi koji su napravljeni su uredni.
    Kazu idiopatska neplodnost.
    -U 1. mj radena mi je histeroskopija polipa, nakon toga odmor do 4.mj i TO koji su bili neuspjesni.
    -U 4.mj raden HSG i oba jajovoda prohodna.
    - 6-7-8 mjesec samo TO i neuspjesno
    -U 9 mj planiran AIH.
    Klomifene sam pila 2x dnevno od 3-7 dc.
    -Prva folikulometrija radena 9 dc, 4 folikula vel. 20,19,18,16 mm. Doktorica kaze da postoji rizik od viseplodne trudnoce s obzirom da su sva 4 folikula super, te otkazuje planirani AIH.
    -Istu vecer dobivam Ovitrelle i slijede TO nakon 36 sati.
    -Opet neuspjesno. Vjestica je stigla cak 3 dana ranije, bolnija i obilnija nego inace.
    Ne znam imaju li klomifeni i ovitrelle kakvu ulogu u tom?
    Za dalje je planirano- klomifeni 1x dnevno, ovitrelle i AIH ukoliko opet ne bude vise folikula.
    Zanima me ima li vas koji ste radili AIH i da li je bio uspjesan? Ima li vas koje ste ga radile u prirodnom ciklusu ?
    Ne znam da li da pokusavam s njim ili da odmah predem na IVF.
    Psiha mi je vec polako stradala😏

Hej, ja sam radila AIH u priridnom ciklusu bez terapije, folikul je na dan inseminacije bio 24 mm, imala sam pozitivan test i betu, ali na kraju je bila biokemijska. Kod nas je ista dijagnoza, oboje zdravi, opet planiramo u 12.mj.  AIH. Ne vidim razloga da još jednom ne probate, ali ako bi radije IVF, i to je ok. Probajte iskomunicirati sa doktoricom što je najbolje za vas 👌

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    👨1988. 👍
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙

razigrana
    18. Listopad 2022. 18:18

Razumna, bas sam sretna zbog tebe. Sretno dalje!!! Jesi i ovaj put isla k Lucingeru ili si isla negdje dalje? Sjecam se da si pricala da ces se prebaciti pa se sjecam da si spominjala Skvorca...

30 g. oboje
    OTP 9.11.

razigrana
    18. Listopad 2022. 18:20

Sunny, tebe se isto sjecam kad sam tu dolazila.  Sretnoooo!
    I svim ostalim curama, naravno svu srecu zelim u svemu 🤞

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• Idiopata
    18. Listopad 2022. 18:26

Eva892

Hej, ja sam radila AIH u priridnom ciklusu bez terapije, folikul je na dan inseminacije bio 24 mm, imala sam pozitivan test i betu, ali na kraju je bila biokemijska. Kod nas je ista dijagnoza, oboje zdravi, opet planiramo u 12.mj. AIH. Ne vidim razloga da još jednom ne probate, ali ako bi radije IVF, i to je ok. Probajte iskomunicirati sa doktoricom što je najbolje za vas 👌

Hvala ti na odg 🙂
    Pitala sam ako bi se moglo u prirodnom, s obzirom da mi klomifen stvara vise folikula nego je “dozvoljeno” za AIH, al dr nije bas za tu ideju. 
    Pa cemo  pokusati ali ovaj put sa 1 klomifenom dnevno.
    Mi isto planiramo u 12 mjesecu, 🤞 da nam bude ➕

👱🏽‍♀️29 👱🏽‍♂️35
    🏥 Cito,
    Pokušavanje 3 g,
    Svi nalazi uredni ,
    Idiopati 🤷‍♀️,
    01/22 - histeroskopija,
    04/22 -sono HSG, jajovodi prohodni,
    06-07-08/22 -TO ❌,

09/22- planiran AIH, klomifen, 4 folikula, preporuka ne raditi AIH, ovitrelle i TO -❌

Razumna
    18. Listopad 2022. 18:27

razigrana

Razumna,bas sam sretna zbog tebe. Sretno dalje!!! Jesi i ovaj put isla k Lucingeru ili si isla negdje dalje? Sjecam se da si pricala da ces se prebaciti pa se sjecam da si spominjala Skvorca…

Hvala draga 💕🥰
    Ja sam bila kod škvorca na konzultacijama na početku ovog ciklusa, ali sam kod dr L imala zadnja dva trodnevna embrija i ti su sad dali pozitivan test 🍀

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Leeloo101
    18. Listopad 2022. 18:35

Idiopata

Eva892

Hej, ja sam radila AIH u priridnom ciklusu bez terapije, folikul je na dan inseminacije bio 24 mm, imala sam pozitivan test i betu, ali na kraju je bila biokemijska. Kod nas je ista dijagnoza, oboje zdravi, opet planiramo u 12.mj. AIH. Ne vidim razloga da još jednom ne probate, ali ako bi radije IVF, i to je ok. Probajte iskomunicirati sa doktoricom što je najbolje za vas 👌

Hvala ti na odg 🙂
    Pitala sam ako bi se moglo u prirodnom, s obzirom da mi klomifen stvara vise folikula nego je “dozvoljeno” za AIH, al dr nije bas za tu ideju.
    Pa cemo pokusati ali ovaj put sa 1 klomifenom dnevno.

Uz pretrage koje ste radili, da li si radila kariotipizaciju?

Provjeri si i zube i eventualno alergiju na gluten(celijakija)

To zna biti problem kod idiopatske neplodnosti

I provjeri si vitamin d

Sve uputnice ti može dati tvoj gin.
    Sretno 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Butterfly 🦋
    18. Listopad 2022. 19:05

Leeloo101

Idiopata

Eva892

Hvala ti na odg 🙂

I provjeri si vitamin d

Sretno

Za zube sam jos jednom prije cula, a ne znam tocno sta, meni krvare desni nekad vise nekad manje al nije nikad da ne krvare opce, i nista nije pomoglo sta god mi zubar propise, vec 7-8 godina sigurno.. zanima me na koji nacin zubi utjecu na plodnost ? Ako netko zna.. 🙉🙊🦷

29🧔🏽‍♂️30 👩🏽‍🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
    3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
    1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
    1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
    1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
    Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184

Barbi30
    18. Listopad 2022. 20:07

Johica

Svim curama sa pozitivnim betama cestitam i naravno novopecenim mamicama čestitke od srca!💘

Mene zanima što ste radile drugacije u dobitnom ciklusu ? Ja volim proucavati kao sto znate😂
    Pusa svima ❤️

Meni je prvi IVF/ICSI i dobitan 🙏 Jedino što sam na svoju ruku radila sam uzimala Dvital svaki tj (a ne svaki drugi) čim sam ušla u postupak pa sam zboostala dozu vjerojatno 🤣 Vitamin D mi je 50,5 i slabo raste pa sam prema tome što sam pročitala ovdje na forumu išla sama probat s time 💪 Sad da li je to pomoglo neznam 🤗👶❤️

👩1990 dg PCOSlike
    🧔1988 oligoasthenozoospermia

Vinogradska
    09/22 IVF/ICSI
    Baby boy 💙-08.06.2023.

Barbi30
    18. Listopad 2022. 20:10

Pandapanda

Leeloo101

Idiopata

Eva892

Hvala ti na odg 🙂

I provjeri si vitamin d

Sretno

Za zube sam jos jednom prije cula, a ne znam tocno sta, meni krvare desni nekad vise nekad manje al nije nikad da ne krvare opce, i nista nije pomoglo sta god mi zubar propise, vec 7-8 godina sigurno.. zanima me na koji nacin zubi utjecu na plodnost ? Ako netko zna.. 🙉🙊🦷

Čula sam i ja priče za zube ali neznam da li to utječe.. ja sam osobno u fazi popravljanja zubi i moja zubarka tvrdi da to ne utječe na plodnost... Ja sam u ovom dobitnom postupku na prvi dan menstruacije umnjak vadila što je bio stres za organizam pa eto završetak 🤗💪

👩1990 dg PCOSlike
    🧔1988 oligoasthenozoospermia

Vinogradska
    09/22 IVF/ICSI
    Baby boy 💙-08.06.2023.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.